• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حزب مخالف اردوغان می‌گوید که در صدها صندوق رای تخلف شده است

۲۸ ثور ۱۴۰۲، ۰۲:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه به رهبری کمال قیلیچدار اوغلو، روز چهارشنبه گفت که در بیش از ۶ هزار صندوق رای در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در روز یکشنبه تخلف شده است. با این حال، مقامات این حزب گفتند که شکایات آنان نتیجه انتخابات را که به دور دوم کشیده شد، تغییر نخواهد داد.

در انتخابات روز یکشنبه برخلاف تصور بسیاری از ناظران، رجب طیب اردوغان توانست که بیش از ۴۹ درصد آرا را به دست آورد و قیلیچداراوغلو با کسب بیش از ۴۴ درصد آرا با فاصله قابل توجهی بعد از اردوغان قرار گرفت.

محرم ارکک، معاون حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه، روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری گفت که بخشی از آرای قیلیچداراوغلو برای محرم اینجه، نامزد انصرافی انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، نوشته شده است.

او گفته است که در ۲۲۶۹ صندوق در انتخابات ریاست جمهوری و در ۴ هزار و ۸۲۵ صندوق آرا در انتخابات پارلمانی، تخلف انجام یافته است. این صندوق ها بخش کوچک از کل آرایی است که در روز یکشنبه داده شد.

در این انتخابات سراسری ترکیه بیش از ۶۰ میلیون رای دهنده شرکت کردند.

با این حال، اپوزیسیون ترکیه با اعتراض بر روند شمارش آرا، شورای عالی انتخابات ترکیه را مجبور به پیگیری تخلفات کرده است.

رجب طیب اردوغان، کمال قیلیچدار اوغلو و سینان اوغان سه نامزد انتخاباتی به رقابت پرداختند، اما هیچ یک از نامزدان انتخاباتی موفق به دریافت ۵۰ درصد آرا نشدند.

انتخابات به دور دوم رفت و قرار است به تاریخ ۷ جوزا بین اردوغان و قیلیچداراوغلو برگزار شود.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند
۱

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند

۲

جبهه آزادی می‌گوید ۳۷ طالب را در نورستان و کنر کشته است

۳

طالبان مأموریت سرپرست سابق سفارت افغانستان در برلین را به‌عنوان «کارمند محلی» تمدید کرد

۴

درگیری میان نیروهای طالبان و پاکستان در امتداد دیورند

۵

جبهه آزادی از کشتن سه طالب در فیض‌آباد خبر داد