• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چهل و پنج کیسه پلاستیکی حاوی اجزای بدن انسان در غرب مکزیک کشف شد

۱۳ جوزا ۱۴۰۲، ۱۲:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

پس از گم شدن هشت کارگر مرکز تماس در غرب مکزیک، تیم‌های جستجو ۴۵ کیسه حاوی اجزای بدن انسان پیدا کردند. مقامات محلی گفته‌اند که ممکن است این افراد به دلیل کلاهبرداری و اخاذی تلفنی به قتل رسیده باشند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این اجساد روز سه‌شنبه (نهم جوزا) در پایین یک دره ۴۰ متری در ایالت جالیسکو در غرب مکزیک کشف شدند.
دادستانی ایالتی روز جمعه (۱۲ جوزا) تایید کرد که اجساد کشف شده با هویت هشت جوان کارمند در یک مرکز تماس مطابقت دارد.
به گفته مقامات محلی، هنوز نمی‌توان به دلیل ناتکمیل بودن تحقیقات پزشکی، تعداد قربانیان را در کیسه‌های پلاستیکی مشخص کرد.
همه ناپدیدشدگان به شمول دو زن و شش مرد، کارمندان یک مرکز تماس بوده‌اند که بقایای اجساد در نزدیکی این مرکز کشف شده‌اند.
مقامات فدرال گفته‌اند که این مرکز تماس در کلاهبرداری املاک و مستغلات و همچنین اخاذی تلفنی دست داش فرضیه‌ای که بستگان قربانیان رده شد و آنان مقامات را مان‌های تهمتبهکار به معرفی قربانیان به عنوان جنایت‌کار ار کردند.

در سال‌های اخیر، موارد بیشماری از پیدا شدن کیسه‌های حاوی بقایای اجساد انسان یا در گورهای دسته جمعی مخفی در مناطق مختلف ایالت جالیسکو در غرب مکزیک گزارش شده است.
در سال ۲۰۲۱، هفتاد کیسه حاوی اجساد انسان متعلق به ۱۱ نفر در این ایالت پیدا شد.

از زمان آغاز عملیات نظامی گسترده ۲۰۰۶ با هدف مبارزه با قاچاق مواد مخرد مکزیک بیش از ۳۴۰ هزار قتل و حدود ۱۰۰ هزار قضیه ناپدید شدن را به ثبت رسانده است.

پربازدیدترین‌ها

یورش طالبان به خانه کرزی
۱

یورش طالبان به خانه کرزی

۲

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۳

اداره طالبان دانشگاه‌های خصوصی را به بستن تهدید کرد

۴

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی از تعامل با طالبان دفاع کرد

۵

واکنش‌ها به یورش طالبان به خانه کرزی: «ترحم بر پلنگ تیز دندان»