• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام جمهوری اسلامی ایران در مورد حقابه: 'طالبان نرمش نشان داده است'

۱۷ جوزا ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران گفته است که رایزنی مقام‌های این کشور با طالبان در مورد حقابه در حال انجام است. علی سلاجقه روز چهارشنبه (۱۷ جوزا) به خبرنگاران گفت که طالبان نرمش نشان داده تا این روند از طریق دیپلوماسی حل شود.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، او افزوده که بازدید کارشناسان این کشور از سد کجکی هنوز انجام نشده است، « اما کارشناسان ما اعلام کردند که آب به مقدار کافی در حوزه‌های آبخیز وجود دارد.»

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران روز ۲۸ ثور به طالبان هشدار داده بود که حقابه ایران را بدهند و «بعدا گلایه نکنند که گفته نشد.»

در همان روز، طالبان در پاسخ به اظهارات ابراهیم رئیسی در بیانیه‌ای نوشتند که در رودخانه هلمند آب کافی وجود ندارد.

جمهوری اسلامی اما این ادعای طالبان را قبول ندارد و گفته که کارشناسان ایرانی باید کمبود آب را تائید کنند.

رئیس‌جمهور ایران در سفر به استان سیستان‌وبلوچستان گفته بود: «اگر کارشناسان ما این مطلب را تایید کردند، بسیار خوب، اشکال ندارد، در نبودن آب ما بحثی نداریم، اما اگر آب وجود دارد، این حق مردم سیستان‌وبلوچستان باید داده شود و ما به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم حق مردم ضایع شود.»

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران در مورد عدم بازدید کارشناسان این کشور از سد کجکی بر رودخانه هلمند توضیحی نداده، اما پیشتر شیرمحمد عباس استانکزی، معین وزارت خارجه طالبان در گفت‌وگوی اختصاصی با افغانستان اینترنشنال گفته بود که این گروه به مقام‌های جمهوری اسلامی اجازه نمی‌دهد از این سد بازدید کنند.

علی سلاجقه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت جمهوری اسلامی تاکید کرد که طالبان باید به خواست‌های تهران عمل کند.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۴

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است

۵

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم