• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شهر نیویارک علیه بخش‌های ایالت که مهاجر نمی‌پذیرند، به دادگاه شکایت کرد

۱۹ جوزا ۱۴۰۲، ۰۳:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

شهر نیویارک روز چهارشنبه، از ۳۰ کونتی/شهرستان این ایالت به دلیل جلوگیری از اسکان مهاجران در آنجا، به دادگاه ایالتی شکایت کرد تا دستورات شان را لغو کند. شهر نیویارک مدعی است که شهرستان‌ها با "بیگانه‌هراسی" قوانین ایالتی و فدرال را نقض کرده اند.

یکی از وکلای مدافع حقوق بشر در نیویارک می گوید که این شهرستان‌ها با ادعاهای "دروغین" پناهجویان را مخل امنیت عمومی می دانند.

نیویارک در ماه‌های اخیر برای ده‌ها مهاجر در عبادتگاه‌ها و هوتل ها پناه داده است. این اقدام نیویارک موجب اعلام وضعیت اضطراری از طرف مقامات محلی شهرستان های امریکا مختلف منجمله لانگ آیلند، اورنج کانتی و راکلند شد. زیرا، به باور مقامات جرم و جنایات و ازدحام افزایش یافته است.

مقامات این مناطق، برای هوتل‌هایی که به مهاجران پناه بدهند، مجازات کیفری و مالی تعیین کرد.

در همین حال اتحادیه آزادی‌های مدنی از این شهرستان ها شکایت کرده و یک قاضی فدرال در یک درخواست جداگانه، اجرای دستورات اضطراری شهرستان های راکلند و اورنج کانتی را منع کرد.

امی بلشر، وکیل اتحادیه آزادی‌های مدنی، از حکم این قاضی استقبال کرده و اظهار امیدواری کرد که این حکم منجر به صدور حکم گسترده تر در دادگاه ایالتی شود.

بلشر گفته که دستورات این شهرستان ها "غیرقانونی" بوده و امیدوار است که آن خود را لغو کنند.

پربازدیدترین‌ها

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'
۱

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'

۲

گزارشگر سازمان ملل می‌گوید به رگبار بستن چند نفر به دست طالبان بررسی شود

۳

منابع آگاه: نیروهای طالبان و جمعه‌خان فاتح درگیر شدند

۴

اندیشکده‌ امریکایی: طالبان معادن افغانستان را به سبک شورشیان مدیریت می‌کند

۵

کرزی: اکنون زمان ندامت و مصالحه است