• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چین گانگ، وزیر خارجه چین پس از هفته‌ها غیبت برکنار شد

۳ اسد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)

چین گانگ، وزیر خارجه چین، که در نزدیک به دو ماه گذشته در انظار عمومی دیده نشده بود، از سمت خود برکنار شده است. پخش شدن این خبر در روز سه‌شنبه (سوم اسد) در تلویزیون دولتی چین به چندین هفته گمانه‌زنی در مورد سرنوشت آقای چین پایان داد.

درباره غیبت چین گانگ از اواخر ماه جون هنوز به صورت رسمی توضیحی داده نشده است.

غیبت طولانی او بحث‌هایی را در محافل سیاسی چین برانگیخته بود و زمینه بروز یکی از چالش‌های جدی را در برابر شی‌ جین‌پینگ، رئیس‌جمهور این کشور، فراهم کرده بود.

در خبر کوتاه تلویزیون دولتی چین در این مورد آمده که وانگ یی، دستیار ارشد رئیس‌جمهور در امور سیاست خارجی، به جای آقای چین تعیین شده است.

وانگ یی، رئیس کمیسیون مرکزی امور روابط خارجی، که از نظر رده‌بندی دولتی بالاتر از چین گانگ و به عنوان بالاترین مقام سیاست خارجی دولت شی جین‌پینگ شناخته می‌شد، به جای او تعیین شده است.

آقای وانگ در زمان غیبت آقای چین امور وزارت خارجه را به پیش می‌برد و در شماری از مجالس دیپلوماتیک، از جمله نشست وزیران خارجه کشورهای عضو بریکس، به نمایندگی از کشورش شرکت کرد.

وانگ یی در دو دور نخست ریاست جمهوری شی جین‌پینگ هم وزیر خارجه او بود. چین گانگ پس از آغاز سومین دوره ریاست جمهوری آقای شی در ماه دسامبر سال گذشته به وزارت خارجه منصوب شد.

پربازدیدترین‌ها

بیش از «۱۲ هزار» نفر در افغانستان به بیماری تالاسمی مبتلا اند
۱

بیش از «۱۲ هزار» نفر در افغانستان به بیماری تالاسمی مبتلا اند

۲

طالبان تایید کرد که دو باشنده ارگوی بدخشان در جریان درگیری با این گروه کشته شده‌اند

۳

طالبان در غزنی یک یوتیوبر را بازداشت کرد

۴

استخبارات طالبان دو خبرنگار طلوع‌نیوز را بازداشت کرد

۵

مشاور هبت‌الله به اتهام 'دریافت رشوه' در قندهار بازداشت شد

•
•
•

مطالب بیشتر

معاون وزیر خارجه پاکستان با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

حنا ربانی کهر، معاون وزارت خارجه پاکستان، با فریدون سینیرلی‌اوغلو، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در امور افغانستان دیدار کرد. خانم ربانی در این دیدار تاکید کرد که تلاش‌های جهانی باید بر یافتن راه‌حل برای تقویت و ثبات اقتصاد افغانستان متمرکز شود.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان روز سه‌شنبه، سوم اسد، در توییتی نوشت که ربانی کهر افزود که این مسیرهای اقتصادی باید شهروندان عادی و به‌ویژه زنان و دختران افغان را تحت پوشش قرار دهد.

او همچنین از آمادگی کشورش برای کار با جامعه جهانی در مورد افغانستان خبر داد.

به تازگی آقای سینیرلی‌اوغلو با آصف درانی، نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان نیز در مورد به رسمیت‌شناسی طالبان گفت‌وگو کرده است.

آقایان درانی و سینیرلی‌اوغلو درباره بحران بشری در افغانستان نیز صحبت کردند، موضوعی که قبلا سازمان ملل در مورد آن هشدار داده بود.

طالبان نگرانی‌های سازمان ملل درباره وضعیت افغانستان را «تبلیغات منفی» خوانده و رد کرده است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان روز اول اسد پس از بازگشت از اولین سفرش به افغانستان، برتعهد قاطع اسلام‌آباد برای همکاری نزدیک با طالبان «در ارتباط به اهداف تقویت‌کننده صلح و امنیت در منطقه» تاکید کرد.

مرد هندی در حال گرداندن سر بریده خواهرش دستگیر شد

۳ اسد ۱۴۰۲، ۱۰:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

یک مرد ۲۲ ساله هندی در روستایی در ایالت اوتار پرادش به دلیل فرار خواهرش با یک مرد بیگانه، سر او را برید. پولیس در حالی این مرد جوان را دستگیر کرد که سر خواهر هجده‌ساله خود را در جاده می‌گرداند.

رسانه‌های هندی گزارش داده‌اند که این دختر عاصفه نام داشته و با مردی با نام بابو از خانه فرار کرده و در یک خانه زندگی می‌کرده است. براساس گزارش‌ها، خانواده عاصفه از این مرد به پولیس شکایت کرده بوده است.

پس از مداخله پولیس، بابو دستگیر و عاصفه به خانواده‌اش بازگردانده شد.

اقدام عاصفه مخالفت شدید برادرش را برانگیخت و باعث دعواهای مکرر بین این دو شد. با بالاگرفتن تنش بین آنان، برادر عاصفه با یک وسیله برنده به زندگی خواهرش پایان داد.

هند و پاکستان در آسیای جنوبی از کشورهایی هستند که آمار قتل ناموسی در آن بسیار بالا است. دلیل بیشتر قتل‌های ناموسی خشونت جنسیتی مبتنی بر سنت‌های اجتماعی و مذهبی است.

پخش گزارش‌هایی از قتل‌های ناموسی در رسانه‌های هندی خشم بسیاری از فعالان حقوق بشر و زنان را نسبت به خشونت علیه زنان در پی داشته است.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند که قتل‌های ناموسی در هند بیشتر از آنچه در آمار رسمی و رسانه‌های این کشور گزارش می‌شود در سراسر هند رواج دارد.

به گفته گروه‌های حقوق بشری ناظر، این خشونت نه تنها کمتر گزارش می‌شود، بلکه در قانون جزای هند بیشتر تحت عنوان‌های قتل، جراحت و آدم‌ربایی طبقه‌بندی می‌شود. این امر شناسایی و بررسی دلیل واقعی و ماهیت چنین خشونت‌هایی را دشوار می‌کند.

ادامه آتش‌سوزی در جزیره‌ای در یونان جهانگردان بیشتری را وادار به ترک این کشور کرد

۳ اسد ۱۴۰۲، ۱۰:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

با ادامه آتش‌سوزی‌ها در جزیره رودس یونان، انتظار می‌رود صدها جهانگرد به کشورهای‌شان برگردند. با گسترش آتش‌سوزی به‌سوی تفریحگاه‌های ساحلی در جنوب‌شرق این جزیره سرسبز، در روزهای شنبه و یکشنبه حدود ۲۰ هزار نفر هتل‌ها و خانه‌های‌شان را ترک کردند.

روز دوشنبه بیش از دو هزار جهانگرد از یونان خارج شدند و انتظار می‌رود امروز، سه‌شنبه تعداد بیشتری یونان را ترک کنند. شرکت‌های گردشگری در این منطقه تورهای آینده خود را لغو کرده‌اند.

اگرچه موج گرما جنوب اروپا را فرا گرفته است،‌ اما یونان بیش از کشورهای دیگر متاثر شده است.

صدها آتش‌نشان به کمک نیروهای ترکیه و اسلواکیا برای مهار شعله‌های آتش در نزدیک روستاهای گنادی و واتی در جنوب‌شرق رودس وارد عمل شده‌اند.

وزیر خارجه هالند درباره سفر به جزیره رودس، کورفو و اویا هشدار داده است.

صنعت جهانگردی حدود ۱۸ درصد درآمد یونان را تشکیل می‌دهد و از هر پنج نفر یک نفر در این صنعت فعال است. در رودس و بسیاری دیگر از جزایر یونان، اتکا به درآمد گردشگری به مراتب بیشتر است.

صدها نیروی اطفائیه برای مهار شعله‌های آتش درجزیره رودس وارد عمل شده‌اند
100%
صدها نیروی اطفائیه برای مهار شعله‌های آتش درجزیره رودس وارد عمل شده‌اند

مولوی عبدالحمید: شورای نگهبان با گزینش مدیران ناتوان، ایران را با چالش‌ جدی مواجه کرده است

۳ اسد ۱۴۰۲، ۰۹:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

امام جمعه اهل سنت زاهدان در واکنش به انتصاب دوباره احمد جنتی به عنوان دبیر شورای نگهبان گفت این شورا با گزینش مدیران ناتوان، کشور را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. مولوی عبدالحمید گفت در حاکمیت برای تغییر سیاست‌های اشتباه اراده‌ای وجود ندارد.

آقای جنتی ۹۷ ساله در انتخابات هیئت رئیسه سال جدید شورای نگهبان دوباره به عنوان دبیر این شورا ابقا شد.

مولوی عبدالحمید با انتقاد از انتصاب دوباره احمد جنتی افزود: «شورای نگهبان با گزینش مستقیم و غیرمستقیم مدیران ناتوان، کشور را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.»

خبر ابقای جنتی به دبیری شورای نگهبان در ۳۱ سال گذشته به صورت مداوم در ماه سرطان منتشر شده است.

در پی ابقای جنتی به عنوان دبیر شورای نگهبان، شماری از منتقدان گفتند با توجه به سن بالای او، باید دوران بازنشستگی خود را سپری کند تا اینکه بر مسند دبیری این شورای انتصابی، که قدرت زیادی در تصمیم‌گیری‌های کلان دارد، تکیه بزند.

جسد سرآشپز شخصی اوباما از دریاچه مارتا وینیار پیدا شد

۳ اسد ۱۴۰۲، ۰۴:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌ها گفتند یک پارو سوار گم شده که جسدش از دریاچه‌ای در محله تفریحی مارتا وینیار ماساچوست پیدا شد، سرآشپز شخصی باراک اوباما، رئیس جمهور سابق امریکا بود. تافاری کمبل ۴۵ ساله یکشنبه شب در حال تقلا و رفتن به زیر آب در دریاچه بزرگ ادگارتاون در نزدیکی خانه‌ اوباما دیده شده بود.

پولیس ایالت ماساچوست اعلام کرد جسد کمپل روز دوشنبه از دریاچه بزرگ ادگارتاون پیدا شد و تحقیقات درباره علت مرگ او جریان دارد.

رئیس جمهور سابق و همسرش میشل اوباما روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفتند که او آشپز کاخ سفید بود و پس از اتمام دوره دوم ریاست جمهوری اوباما در سال ۲۰۱۶ برای آنها آشپزی می‌کرد.

در بیانیه آمد است: "تافاری یکی از اعضای محبوب خانواده ما بود. او را به عنوان فردی خونگرم، سرگرم‌کننده و فوق‌العاده مهربان یافته بودیم که زندگی ما را کمی روشن‌تر کرد." تافاری با خانم شریس زندگی می‌کرد و از او پسران دوگانه به جا مانده است.

پولیس گفته است که کمپبل از دامفریس ویرجینیا به دیدن تاکستان مارتا رفته بود، اما خانواده اوباما در آنجا حضور نداشت.