تاکتیک تیم افغانستان پیش از بازی مشخص بود و آن تجمع در زمین خودی و چشم دوختن به ضد حمله بود. تاکتیکی که زیاد دوام نیاورد؛ چرا که بازیکنان اوزبیکستان در دقیقه ١٢، از روی یک ضربه شروع مجدد از پشت محوطه جریمه، دروازه افغانستان را باز کردند و نتیجه ٠-١ شد.
گل بازیکنان اوزبیکستان، زیبا و تماشایی بود.
فشار روی دروازه افغانستان ادامه پیدا کرد و در دقیقه ٣٦ نیمه اول، در حالی که بازیکنان افغانستان در درون محوطه جریمه خودی توپ را در اختیار داشتند، در سمت راست زمین آن را از دست دادند، بازیکنان اوزبیکستان همان توپ را روی دروازه فرستادند و این بار مهاجم این تیم، با ضربه سر گل زد.
در دقیقه ٤٢، بازیکنان افغانستان از سمت راست زمین اوزبیکستان نفوذ کردند، توپ را به عرض آوردند و آن را در پشت محوطه جریمه به «امید موسوی» رساندند. مهاجم افغانستان با یک حرکت انفرادی زیبا از خط دفاعی اوزبیکستان عبور کرد و پس از دریبل دروازبان حریف، به زیبایی دروازه میزبان را باز کرد.
گل موسوی چشمنواز و زیبا بود.
نیمه نخست دو بر یک به سود اوزبیکستان تمام شد و شرایط مسابقه به گونهای بود که به نظر میرسید افغانستان در نیمه دوم، برای جبران گل خورده به زمین خواهد آمد.
نیمه دوم شروع شد؛ اما در همان ابتدا و در دقیقه ٤٧، بازیکنان افغانستان که جلو کشیده بودند، در زمین اوزبیکستان توپ را از دست دادند، بازیکنان حریف از وسط میدان، با یک ضد حمله، مهاجم این تیم را صاحب توپ کردند و او از بالای سر دروازبان افغانستان که از شش قدم خارج شده بود، توپ را وارد دروازه کرد تا نتیجه ١-٣ به سود اوزبیکستان شود.
در دقیقه ٥٢ و در یک رفت و برگشت، بازیکن اوزبیکستان با شوت از پشت محوطه جریمه، در حالی که کاری از مدافعان و دروازبان ساخته نبود، دروازه افغانستان را باز کرد تا نتیجه به ١-٤ تغییر کند.
دو دقیقه بعد، بازهم بازیکنان اوزبیکستان از سمت راست زمین افغانستان نفوذ کردند، پاس به عقب بازیکن این تیم و ضربه مهاجم میزبان، نتیجه را ١-٥ کرد.
اوزبیکستان در کمتر از ده دقیقه، سه بار دروازه افغانستان را باز کرد.
بعد از این گلها، مربیان افغانستان که کاملا قافیه را به مربی حریف باخته بودند، چند تعویض انجام دادند. تعویضهایی که نتیجهای در بر نداشت.
توپ و میدان همچنان در اختیار بازیکنان اوزبیک بود و آنها در دقیقه ٨٦، از وسط زمین توپ بلندی را به مرکز خط دفاعی افغانستان فرستادند، مدافعان در دفع توپ عاجز بودند و توپ پس از ضربه مهاجم اوزبیکستان، در گوشه دروازه افغانستان آرام گرفت تا نتیجه ١-٦ شود.