• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جو بایدن از امریکایی‌ها خواست یاد قربانیان ۱۱ سپتامبر را با رد افراط‌گرایی گرامی بدارند

۲۱ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۰۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا روز دوشنبه از امریکایی‌ها خواست تسلیم «سیاست مسموم اختلاف و تفرقه» نشوند و یاد قربانیان حملات ۲۲ سال پیش را با نه گفتن به افراط‌گرایی گرامی بدارند. در حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در نیویورک نزدیک به سه هزار نفر کشته شدند.

بایدن که قرار است در انتخابات ۲۰۲۴ برای دور دوم وارد کارزار انتخاباتی شود،‌ خطاب به حدود هزار نفر از نیروهای نظامی امریکا در پایگاهی در آلاسکا گفت که نباید هنگام بزرگداشت از یک تراژدی ملی برای یادآوری قدرت وحدت ملی استفاده میکرد.

بایدن آنچه را که او «میزان فزاینده نفرت، افراط گرایی و خشونت سیاسی» در امریکا خواند، محکوم کرد.

شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد امریکا با بزرگترین و پایدارترین افزایش خشونت سیاسی از دهه ۱۹۷۰ دست و پنجه نرم می‌کند.

حملات یازده سپتامبر بدترین حمله به امریکا از سال ۱۹۴۱ است که نیروهای جاپانی به پرل هاربر حمله کردند و در آن حمله ۲۴۰۰ نفر کشته شدند.

حملات یازه سپتامبر باعث شد که جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهور وقت امریکا، با حمله به افغانستان «جنگ جهانی علیه تروریسم» را آغاز کند.

نیروهای امریکایی برای یافتن اسامه بن لادن، رهبر القاعده در افغانستان آمدند، اما سرانجام او را در سال ۲۰۱۱ در حمله به محل سکونت او در ایبت‌آباد پاکستان کشتند.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۳

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۴

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم

۵

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است