حزب اتریشی: حکومت اتریش از تحقیقات بین‌المللی در مورد نقض حقوق بشر در افغانستان حمایت کند

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۲

حزب سوسیال دموکراتیک اتریش خواستار تصویب قطعنامه‌ای در پارلمان این کشور برای پیگرد مسئولان طالبان به خاطر نقض حقوق بشر شده است.

این حزب از وزارت عدلیه اتریش خواسته که از تحقیقات دادگاه بین‌المللی جنایی درباره نقض حقوق بشر در افغانستان حمایت کند.

حزب سوسیال دموکراتیک اتریش روز سه شنبه (۲۱ سنبله) طرحی را زیر نام «همبستگی با مردم افغانستان از طریق پیگرد مسئولان طالبان که در نقض حقوق بشر دست دارند»، به کمیته عدلی پارلمان اتریش تقدیم کرد.

در درخواست حزب سوسیال دموکراتیک آمده است: «از وزیر عدلیه می‌خواهیم که همبستگی خود را با مردم افغانستان، به خصوص زنان نشان دهد. او مشخصاً باید به این درخواست آنها پاسخ مثبت دهد که حکومت اتریش از تحقیقات جاری دادگاه بین‌المللی جنایی درباره نقض حقوق بشر در افغانستان حمایت مالی و فنی کند.»

در ادامه آمده که وزیر عدلیه باید «خواستار راه‌اندازی تحقیقاتی شود که آیا جنایت علیه بشریت در پیوند با آزار جنسیتی [زنان] در چارچوب معاهده روم در افغانستان اتفاق افتاده است یا نه.»

فعالان حقوق بشر برای به رسمیت شناخته شدن آپارتاید جنسیتی کارزاری در افغانستان و کشورهای غربی راه انداخته‌اند. در تازه‌ترین مورد، سازمان دیدبان حقوق بشر پیگرد مقامات طالبان را که در نقض حقوق بشر دست دارند، مطرح کرده است.

حزب سوسیال دموکراتیک از حکومت اتریش خواسته است که از مقام‌های طالبان به دلیل نقض حقوق بشر بازخواست کند.

این حزب برخورد کشورهای جهان با طالبان را «بی‌هدف، ناهماهنگی، عقب‌گرایانه و محافظه‌کارانه» توصیف کرده است.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

سپړنه
خبرها
جهان‌نما
جهان‌نما

رادیو

پادکست‌ها

خانه‌اى براى صداى شما

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.