• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

برنامه جهانی غذا: اگر نتوانیم بودجه پیدا کنیم، از افغانستان بیرون خواهیم شد

۲۷ سنبلهٔ ۱۴۰۲، ۱۰:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس اجرایی برنامه جهانی غذا هشدار داده است که اگر این سازمان نتواند بودجه پیدا کند، از افغانستان به طور کامل بیرون خواهد شد. سیندی مک‌کین به شبکه ای‌بی‌سی نیوز گفت که برنامه جهانی غذا در تاریخ شصت‌ساله خود با بدترین کمبود بودجه مواجه شده است.

خانم مک‌کین گفته است: «اگر نتوانیم بودجه‌ای برای افغانستان تامین کنیم، باید این کشور را به طور کامل کنار بگذاریم.»

او در این مصاحبه تاکید کرد که برنامه جهانی غذا در یک «وضعیت ناامیدکننده» قرار دارد. به گفته خانم مک‌کین، در حال حاضر نگرانی‌های زیادی در مورد کمک‌های خارجی به کشورهای نیازمند وجود دارد.

رئیس اجرایی برنامه جهانی غذا هشدار داد: «در افغانستان برنامه جهانی غذا حتی برای ماه اکتبر پول کافی ندارد.»

پس از روی کار آمدن طالبان در ماه اسد ۱۴۰۰، میزان فقر و گرسنگی در افغانستان به‌شدت افزایش یافت و اقتصاد افغانستان با بحران مواجه شد.

با محدودیت‌هایی که طالبان بر کار زنان وضع کرد، بحران فقر و بیکاری بیشتر گسترش یافت.

برنامه‌ جهانی غذا پیشتر گفته بود که بیش از ۲۰ میلیون نفر در افغانستان در معرض گرسنگی شدید قرار دارند.

سیندی مک‌کین همچنین با یادآوری اینکه در افغانستان «در حال حاضر زنان نمی‌توانند کار کنند و شغلی داشته باشند»، توضیح داد که در این وضعیت برنامه جهانی غذا به زنان و کودکان افغان غذا می‌دهد.

به گفته رئیس اجرایی برنامه جهانی غذا، جنگ اوکراین به نوعی بر نیازهای گسترده گرسنگان در سراسر جهان سایه انداخته است.

او تاکید کرد: «ما قطعا نیاز به حمایت از اوکراین را درک می‌کنیم، اما نقاط داغ دیگری هم در جهان وجود دارند که به اندازه اوکراین ناامیدکننده هستند.»

پربازدیدترین‌ها

ترامپ و هبت‌الله در فهرست محدودکنندگان آزادی رسانه‌های خبرنگاران بدون مرز
۱

ترامپ و هبت‌الله در فهرست محدودکنندگان آزادی رسانه‌های خبرنگاران بدون مرز

۲

شهرداری طالبان به بیش از ۲۰۰ کارگاه نجاری و چوب‌فروشی در تالقان دستور تخلیه داد

۳

«اسپند بلا بند»؛سهراب ۱۱ ساله که کودکی‌اش را در خیابان دود می‌کند

۴

زنان در هرات زیر حاکمیت طالبان: «حتی هوای نفس کشیدن را از ما گرفته‌اند»

۵

زن ترکیه‌ای که شوهر افغانش مانع خروج او از افغانستان شده بود، به کشورش بازگشت