• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اجلاس فوق‌العاده ریاض؛ رهبران کشورهای اسلامی-عربی خواهان توقف فوری جنگ غزه شدند

۲۰ عقرب ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳ (‎+۰ گرینویچ)

رهبران کشورهای عربی-اسلامی در ریاض خواستار توقف فوری عملیات نظامی در غزه شده و اسرائیل را مسئول "جنایت" علیه فلسطینیان خواندند. عربستان با برگزاری این نشست تلاش دارد با استفاده از نفوذ خود بر امریکا و اسرائیل، مانع ادامه خشونت‌ها در غزه شود.

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در نشست گفت که فاجعه انسانی در غزه ناکامی شورای امنیت و جامعه بین‌المللی را در پایان دادن به نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل ثابت کرد.

محمد بن سلمان افزود عربستان «حملات وحشیانه» اسرائیل علیه برادران فلسطینی خود را» محکوم می‌کند.

رهبران ده‌ها کشور از جمله ابراهیم رئیسی، رجب طیب اردوغان، عبدالفتاح السیسی، بشار اسد، روسای جمهور ایران، ترکیه، مصر و سوریه و همچنین شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر از شرکت کنندگان اجلاس فوق‌العاده ریاض هستند.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که فلسطینی‌ها با «نسل‌کشی» روبرو هستند و از امریکا خواست به «تجاوزات اسرائیل» پایان دهد.

ابراهیم رئیسی اقدامات گروه حماس علیه اسرائیل را ستایش کرد و از کشورهای اسلامی خواست تحریم‌های نفتی و کالا را بر اسرائیل اعمال کنند.

رئیس‌جمهور ایران در سخنرانی خود گفت: «راهی جز مقاومت در برابر اسرائیل نداریم، ما دست حماس را برای مقاومتش در برابر اسرائیل می‌بوسیم.»

رجب طیب اردوغان خواهان برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای یافتن راه‌حل دایمی جنگ بین اسرائیل و فلسطینی‌ها شد.

آقای اردوغان در این نشست گفت: «آنچه ما در غزه نیاز داریم توقف چندساعته جنگ نیست، بلکه ما به یک آتش‌بس دایمی نیاز داریم.»

امیر قطر که کشورش میزبان چندین رهبر حماس است، گفت برای رهایی فوری گروگان‌های حماس تلاش می‌کند و اظهار امیداواری کرد که آتش‌بس بشردوستانه به‌زودی برقرار شود.

100%
بشار اسد،‌ رئیس‌جمهور سوریه از جمله شرکت کنندگان این نشست بود

اسرائیل با تصحیح تلفات حمله هفتم اکتبر حماس گفته که ۱۲۰۰ نفر در این حمله کشته شدند. مقام‌های صحی غزه اعلام کردند که از شروع جنگ دست‌کم ۱۱ هزار و ۷۸ فلسطینی کشته شده‌اند که ۴۰ درصد آن را کودکان تشکیل می‌دهند.

پربازدیدترین‌ها

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد
۱

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد

۲

ترکیه به‌دلیل تخلفات در روند اخذ تابعیت، شهروندی بیش از شش هزار نفر را لغو کرد

۳

کارشناسان و فعالان: کاهش جنگ در افغانستان به معنای صلح نیست

۴

جبهه مقاومت ملی: ریگستانی محاسبه‌شده وارد میدان شده است

۵
گزارش ویژه

پروژه آمو دریا؛ پشت پرده شکست بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی در حاکمیت طالبان