هشدار ملا یعقوب به مخالفان طالبان، پس از افزایش نشست‌های سیاسی و حملات چریکی

همزمان با افزایش حملات چریکی و نشست‌های منطقه‌ای نیروهای ضدطالبان، محمد یعقوب به مخالفان این گروه هشدار داد. وزیر دفاع طالبان به کسانی که به قول او «برای خلق اغتشاش و برهم زدن امنیت» فعالیت می‌کنند هشدار داد که «تبلیغات بیجا به زیان شما تمام خواهد شد».

رادیو - تلویزیون ملی افغانستان، تحت کنترول طالبان روز جمعه، دهم قوس ویدیوی سخنرانی محمد یعقوب، وزیر دفاع طالبان در مراسم فراغت نیروهای ویژه ارتش این گروه را منتشر کرد.

محمد یعقوب در این ویدیو به نشست‌های منطقه‌ای و خبرنامه‌های جبهات مخالف طالبان درباره افزایش حملات چریکی تلویحا واکنش نشان می‌دهد.

وزیر دفاع طالبان می‌گوید: «به کسانی که برای خرابی امنیت کشور و یا برای خلق اغتشاش در کشور گردهمایی برگزار می‌کنند پیام ما این است که رهبری طالبان شما را عفو کرده است و آغوش نیروهای امنیتی به‌روی شما باز است».

آقای محمد یعقوب از نیروهای مخالف طالبان خواست به کشور خود برگردند و در آبادانی آن سهم بگیرند. او همچنین از مخالفان خواست در کنار نیروهای ارتش طالبان بایستند چرا که به گفته او آن‌ها «نیروهای اصیل، اسلامی و ملی است و هیچ وقت به شما خیانت نخواهند کرد».

فرزند ملا محمد عمر، بنیانگذار طالبان از نیروهای مخالف این گروه خواست دست از «تبلیغات بیجا و اظهارات بی‌اثر» بردارند. چرا که پیامد خوب نخواهد داشت و «به تاوان شما تمام خواهد شد».

این اظهارات در حالی انجام می‌شود که جبهات مخالف طالبان در هفته‌های گذشته حملات چریکی بر مواضع طالبان را افزایش داده‌اند.

جبهه آزادی در ۱۰ روز گذشته، از اول ماه قوس تاکنون (دهم قوس) از ۱۴ حمله چریکی بر مواضع طالبان در پایتخت و ولایت‌های مختلف کشور خبر داده است.

به گفته جبهه آزادی این حملات در ولایت‌های کابل، کاپیسا، بلخ، بغلان، لغمان، تخار و پروان انجام شده است. این جبهه ادعا کرده که در این حملات دستکم ۳۰ عضو طالبان کشته و ۱۶ عضو دیگر زخمی شده‌اند.

در همین حال در هفته‌های گذشته مسکو و دوشنبه، میزبان دو نشست با حضور چهره‌های برجسته ضد طالبان بود.