رئیس اف‌بی‌آی می‌گوید سطح تهدیدهای تروریستی از آغاز جنگ غزه بیش از هر زمانی زیادتر شده است

رئیس اداره تحقیقات فدرال امریکا روز سه‌شنبه هشدار داد که تهدیدهای تروریستی در امریکا از آغاز جنگ اسرائیل و حماس در سطح «بی‌سابقه‌ای» رسیده است. کریستوفر ری ایران، حزب‌الله، داعش و القاعده را به عنوان تهدیدهای امنیتی برای امریکا دانست.

کریستوفر ری در جلسه روز سه‌شنبه سنای امریکا هشدار داد که «جنگ کنونی در خاورمیانه خطر حمله علیه امریکایی‌ها را در ایالات متحده به یک سطح دیگر افزایش داده است.» آقای ری این زمان را «دوره خطرناک» برای امریکا توصیف کرد.

رئیس اداره تحقیقات فدرال امریکا از احتمال الهام‌گیری افراط‌گرایان خشن اعم از افراد و گروه‌های کوچک از رویدادهای خاورمیانه یاد کرد و گفت احتمالا با این روش حملاتی را علیه امریکایی‌ها انجام دهند.

او گفت که هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه حماس قصد یا توانایی انجام عملیات در داخل امریکا را داشته باشد، وجود ندارد. با این‌حال به باور او این احتمال نباید نادیده گرفته شود.

آقای ری همچنین ایران و حزب‌الله را به خاطر توان حملات سایبری شان به عنوان «خطر احتمالی برای ایالات متحده» یاد کرده است. او تصریح کرد که داعش و القاعده نیز فراخوان‌هایی برای اقدام علیه صادر کرده‌اند.