• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پوتین با اسکورت جت‌های جنگنده روسی به دیدار محمد بن سلمان به عربستان سعودی رفت

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۲۰:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

رئیس‌جمهور روسیه چهارشنبه وارد عربستان شد تا با محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور درباره نفت، غزه و اوکراین گفت‌و‌گو کند. ولادیمیر پوتین پیش از سفر به ریاض به امارات متحده سفر کرده بود. پوتین از زمان آغاز جنگ اوکراین به ندرت روسیه را ترک کرده است.

دیدار پوتین از عربستان سعودی پس از آن صورت می‌گیرد که قیمت نفت علیرغم تعهد قبلی اوپک پلاس بازهم کاهش یافت.

وزارت دفاع روسیه هواپیمای ایلیوشین-۹۶ پوتین را در کنار جنگنده‌های سوخو-۳۵ اس در پرواز از روسیه به امارات متحده عربی نشان داده است.

امارات متحده عربی روز چهارشنبه نیز با جت‌های جنگنده‌ با رنگ‌های پرچم روسیه از پوتین در بدو ورود استقبال کرد.

روسیه که تحت تحریم غرب است، به دنبال متحدانی در خاورمیانه است.

استقبال شیخ محمد بن زاید آل نهیان،‌ رئیس امارات متحده عربی از پوتین در ابوظبی
100%
استقبال شیخ محمد بن زاید آل نهیان،‌ رئیس امارات متحده عربی از پوتین در ابوظبی

آخرین دیدار ولادیمیر پوتین از منطقه در جولای ۲۰۲۲ بود که در ایران با علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی دیدار کرد.

پوتین قرار است روز پنجشنبه در مسکو میزبان ابراهیم رئیسی، همتای ایرانی خود باشد.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

تیلور سوئیفت به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۳ مجله تایم انتخاب شد

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

تیلور سوئیفت، ستاره موسیقی پاپ امریکا که با اجرای تور جهانی خود به پرمخاطب‌ترین هنرمند موسیقی جهان تبدیل شده، چهارشنبه از سوی مجله تایم به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۳ انتخاب شد. ولادیمیر پوتین و شی جین‌‌پینگ رقبای سوئیفت در انتخاب شخصیت سال تایم بودند.

این خواننده ۳۳ ساله امریکا با راه اندازی تور جهانی «اروس» رکوردهای جدیدی از خود در دنیای موسیقی به جای گذاشت، از جمله رکورد فروش تکت را شکست و اقتصاد هر شهری را که بازدید کرد، تقویت کرد.

طبق گزارش‌ بیلبورد، «تور اروس» خانم سوئیفت که قرار است در سال ۲۰۲۴ در سراسر آسیا، استرالیا، اروپا و امریکا ادامه یابد، به پردرآمدترین تور در تاریخ جهان تبدیل شود.

گزارش می‌افزاید که این تور در سال ۲۰۲۳ حدود ۹۰۰ میلیون دالر درآمد داشت. تا کنون درآمد هر کنسرت حدود ۱۴ میلیون دالر بوده است.

البته تقاضا برای تور امریکا باعث شده قیمت هر تکت در بازار سیاه تا به حدود ۲۸ هزار نیز بالا برود که این موضوع خود به شکایت‌های قضایی و تحقیقات فدرال در مورد نحوه فروش آنلاین تکت منجر شد.

مجله فوربس نیز این هفته تیلور سوئیفت را به عنوان پنجمین زن قدرتمند جهان پس از سیاستمداران قدرتمندی مانند اورزلا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا و کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور امریکا معرفی کرد.

این مجله گزارش داد که تور جهانی سوئیفت در ماه اکتبر او را به یک میلیاردر تبدیل کرد.

مجله فوربس گزارش داد که تور سوئیفت در ماه اکتبر او را به میلیاردر تبدیل کرد
100%
مجله فوربس گزارش داد که تور سوئیفت در ماه اکتبر او را به میلیاردر تبدیل کرد

مجله تایم ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین را به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۲ انتخاب کرده بود.

ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا و مالک اکس، گرتا تونبرگ، فعال محیط زیست، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق امریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیش از این به عنوان شخصیت سال از سوی مجله تایم انتخاب شده بودند.

هند در مورد فروش و پیوند غیرقانونی کلیه در یکی از شفاخانه‌های معروف دهلی تحقیق می‌کند

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

حکومت هند چهارشنبه اعلام کرد درباره اتهام فروش و پیوند غیرقانونی کلیه در شفاخانه آپولو، یکی از شفاخانه‌های خصوصی معروف در دهلی، تحقیق می‌کند. روزنامه بریتانیایی دیلی تلگراف گزارش داد روستائیان اهل میانمار در این شفاخانه عضو بدن خود را می‌فروشند.

به گزارش دیلی تلگراف، جوانان روستایی از کشور میانمار به دهلی پرواز می‌کنند و کلیه‌های خود را به بیماران ثروتمند در بدل پول اعطا می‌کنند.

آپولو یکی از شفاخانه‌هایی است که بیماران زیادی از افغانستان برای درمان به آن مراجعه می‌کنند.

دیلی تلگراف در گزارش خود نوشته که این موضوع را در گفت‌وگو با عوامل و مسئولان میانماری شفاخانه آپولو دریافته است.

مسئولان شفاخانه آپولو به این روزنامه گفته‌اند که از یافته‌های این گزارش «کاملا تکان خورده‌اند» و تحقیقات خود را در مورد آن آغاز خواهند کرد.

یک مقام وزارت بهداشت هند به رویترز گفت که تحقیقات آغاز شده و بعداً در این مورد تصمیم گرفته خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران از پرتاب کپسول زیستی با قابلیت حمل حیوان به فضا خبر داد

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

ایران چهارشنبه اعلام کرد کپسولی به فضا فرستاده که قادر به حمل حیوانات است. وزیر مخابرات ایران گفت این کپسول ۵۰۰ کیلویی به ارتفاع ۱۳۰ کیلومتری پرتاب شده است. عیسی زارع افزود ایران خود را برای اعزام انسان به فضا در سال‌های آینده آماده می‌کند.

به گفته آقای زارع، این کپسول «زیستی» ۵۰۰ کیلویی با یک پرتابگر بومی به نام سلمان پرتاب شده و پرتابگر آن برای تحقق نقشه راه طرح اعزام فضانورد ایرانی به فضا طراحی و ساخته شده است.

این مقام ایرانی نگفته است در کپسولی که روز چهارشنبه به فضا پرتاب شد، حیوان هم بوده است یا نه. رسانه‌های دولتی ایران تصویری از لحظه پرتاب این کپسول به فضا را به طور گسترده‌ای بازتاب دادند.

ایران هرازگاهی از پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره و فضاپیما به مدار زمین خبر می‌دهد. در ماه سنبله، ایران اعلام کرد که یک ماهواره جمع‌آوری اطلاعات به فضا فرستاده است.

در سال ۲۰۱۳، ایران اعلام کرد که یک میمون به فضا فرستاده و آن را با موفقیت بازگردانده است.

پولیس ترکیه امیر تتلو، خواننده جنجالی ایرانی را به جمهوری اسلامی تحویل داد

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۰۸:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه‌های ایران گزارش دادند که پولیس ترکیه امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو، خواننده جنجالی ایران را به جمهوری اسلامی تحویل داده است. این خواننده روز چهارشنبه، ۱۵ قوس، پس از تحویل با دستور قضائی بازداشت شد.

دادگستری استان آذربایجان غربی ایران اعلام کرد پس از بازداشت تتلو، او برای تحقیق از اتهامات انتسابی تفهیم اتهام و تحویل ضابط قضایی شده است.

روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی گفته امیر تتلو در مرز بازرگان تحویل ایران شده و بلافاصله با دستور قضایی بازداشت شده است.

این خواننده در سال های اخیر در استانبول ترکیه زندگی می‌کرد.

بایدن: اگر ترامپ وارد رقابت نمی‌شد، مطمئن نبودم در انتخابات شرکت کنم

۱۵ قوس ۱۴۰۲، ۰۱:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

رئيس‌جمهور امریکا می‌گوید اگر دونالد ترامپ نامزد ریاست‌جمهوری نمی‌شد، مطمئن نبود که در انتخابات سال آینده ایالات متحده شرکت کند. جو بایدن در یک گردهمایی حامیان مالی دموکرات‌ها تصریح کرد که «نمی‌توانیم اجازه دهیم او (دونالد ترامپ) برنده شود.»

آقای بایدن در حالی این اظهارات بیان کرد که طبق نظرسنجی‌های ماه گذشته، دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور سابق امریکا در پنج ایالت از شش ایالت کلیدی این کشور از پیشتاز است.

رئیس‌جمهور امریکا در ماه جاری ۸۱ ساله شد و زیاد بودن سن او از نگرانی‌های عمده رای‌دهندگان است. دونالد ترامپ ۷۷ ساله است و براساس نظرسنجی‌ها، نگرانی مشابهی درباره او نیز وجود دارد.

انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا قرار است در نوامبر سال آینده برگزار شود.