طالبان: یک شرکت آلمانی خواهان ایجاد دفتر ارتباطی میان طالبان و سرمایهگذاران در اروپا شد
وزارت معادن طالبان گفته رئیس اجرایی فدراسیون ۳۰ شرکت آلمانی برای برقراری ارتباط میان سرمایهگذارن اروپایی و وزارت معادن طالبان خواستار ایجاد یک دفتر در اروپا شده است. سابستیان هاینه زمری این موضوع را در دیدار با شهابالدین دلاور طرح کرده است.
وزارت معادن طالبان در یک روز پنجشنبه، ۱۶ قوس در یک خبرنامه نوشت که شهابالدین دلاوری در دیدار با رئیس اجرایی فدراسیون ۳۰ شرکت آلمانی در مورد فرصتهای موجود برای سرمایهگذاری بر منابع معدنی افغانستان صحبت کرده است.
وزارت معادن طالبان به نقل از سابستیان گفته که با ایجاد این دفتر در اروپا، تمامی سرمایهگذاران اروپایی میتوانند از این طریق معلومات حاصل نموده و سرمایهگذاری نمایند.
وزیر معادن و پترولیم طالبان نیز ضمن استقبال از این طرح، وعده همکاریهای لازم برای سرمایهگذاری کمپنیهای اروپایی بر اساس قوانین و طرزالعمل معادن شده است.
افزون بر آن، رئیس کمپنی «بیرنر گروپ اروپایی» در دیدار با وزیر معادن و پترولیم طالبان خواهان سرمایهگذاری روی معادن افغانستان بهویژه آهن، طلا و سرب شده است.
بر مبنای آنچه وزارت معادن طالبان در صفحه اکس خود نوشته، رئیس کمپنیهای مذکور بر ایجاد و ساخت بند برق جهت پروسس معادن و سایر خدمات اجتماعی نیز گفتوگو کرده است.