• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ایلان ماسک در یک دعوای حقوقی ۵۶ میلیارد دالر بازنده شد

۱۲ دلو ۱۴۰۲، ۲۱:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

ایلان ماسک، مالک شرکت تسلا، این هفته یکی از بزرگترین ضررهای حقوقی در تاریخ امریکا را متحمل شد. او در یک پرونده حقوقی در مقابل ریچارد تورنتا، یکی از سهامداران تسلا، از ۵۶ میلیارد دالر محروم ‌شد. ثروت خالص ماسک حدود ۱۹۸ تا ۲۲۰ میلیارد دالر است.

ریچارد تورنتا در سال ۲۰۱۸، زمانی که تنها ۹ درصد سهام تسلا را در اختیار داشت از ایلان ماسک شکایت کرد.

این پرونده در نهایت در اواخر سال ۲۰۲۲ به دادگاه کشیده شد و سرانجام روز سه‌شنبه یک قاضی از ریچارد تورنتا حمایت کرد و قرارداد پرداخت هنگفت را به دلیل ناعادلانه بودن، رد کرد.

پیش از این دادگاهی در ایالت دلاوِر امریکا قراردادی را باطل اعلام کرد که بر اساس آن شرکت تسلا در سال ۲۰۱۸ مبلغی حدود ۵۶ میلیارد دالر را به ایلان ماسک، مدیر عامل خود پرداخت کرده بود.

به گزارش بی‌بی‌سی جهانی، پرداخت حدود ۵۶ میلیارد دلار به ایلان ماسک، آن زمان او را به ثروتمندترین فرد دنیا بدل کرد.
مجله فوربز و شبکه تلویزیونی بلومبرگ در نوامبر ۲۰۲۳ گزارش دادند که ثروت خالص ایلان ماسک چیزی حدود ۱۹۸ تا ۲۲۰ میلیارد دالر برآورد می‌شود.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۳

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۴

کودکانی که به خاطر سیاست «محرم» طالبان پشت درمانگاه جان می‌دهند

۵

رهبر جبهه آزادی: وضعیت از کنترول طالبان خارج شده است