• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام‌های جمهوری اسلامی ممنوعیت تماس تلفنی و ملاقات نرگس محمدی را تمدید کردند

۲۱ دلو ۱۴۰۲، ۲۱:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)

صفحه اینستاگرام نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل نوشته که رئيس بند زنان زندان اوین ممنوعیت تماس تلفنی و ملاقات‌های او را تمدید کرده است. طبق این اطلاعیه، مقامات جمهوری اسلامی این ممنوعیت را به دلیل نامه او به دبیرکل سازمان ملل تمدید کرده‌اند.

در این اطلاعیه آمده است که از تاریخ ۸ قوس ۱۴۰۲ تلفن و ملاقات نرگس محمدی به دستور مقامات امنیتی و به بهانه فعالیت در داخل زندان و ارسال مطالب و نوشته‌ها به خارج زندان قطع شده است.

برپایه این اطلاعیه، از ۱۵ دلو ۱۴۰۲ ممنوعیت تلفن و ملاقات وی لغو شده بود، اما رئیس بند زنان اوین تهران محرومیت جدیدی را ابلاغ کرده است.

بر اساس دستور جدید نهادهای امنیتی، تلفن‌ها و ملاقات خانم محمدی به دلیل ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل و درخواست برای جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی همچنان قطع خواهد ماند.

نرگس محمدی در اوایل ماه دلو در نامه به آنتونیو گوترش، دبیر‌کل سازمان ملل از او خواست آپارتاید جنسیتی را همانند آپارتاید نژادی در اسناد بین‌المللی جرم‌انگاری کند.

خانم محمدی، برنده جایزه نوبل صلح ۲۰۲۳ که در زندان اوین تهران زندانی است در نامه‌ای به آنتونیو گوترش نوشته که آپارتاید جنسیتی به عنوان یکی از مصادیق جنایت علیه بشریت همانند آپارتاید نژادی به رسمیت شناخته شود.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند
۱

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند

۲

جبهه آزادی می‌گوید ۳۷ طالب را در نورستان و کنر کشته است

۳

افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی نخواهد کرد

۴
گزارش ویژه

سوگ بلقیس؛ کمبود قابله جان کودک را گرفت و مادر را تا مرز مرگ رساند

۵

جبهه آزادی از کشتن سه طالب در فیض‌آباد خبر داد