• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کانون حقوق‌بشر ایران: جوانی که با پرتاب از یک پل در تهران به قتل رسید، مهاجر افغان بود

۳ حوت ۱۴۰۲، ۲۲:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

کانون حقوق‌بشر ایران، هویت جوانی را که دو هفته قبل از سوی یک حامی حکومت ایران «به ظن اهانت به پرچم» از یک پل پرتاب و کشته شد، افغان اعلام کرد. گفته می‌شود نهادهای امنیتی ایران هرگونه اطلاع‌رسانی درباره کشته شدن الیاس محمدی را ممنوع کرده است.

کانون حقوق‌بشر ایران روز پنجشنبه در شبکه اکس نوشت الیاس محمدی ۱۹ ساله، در نیمه‌شب ۲۰ دلو در بزرگراه نیایش تهران، از سوی یک فرد «حزب‌اللهی» به قتل رسیده است.

الیاس محمدی که روزها در میوه‌فروشی و شب‌ها برای شهرداری تهران پاکبانی می‌کرد، پس از آن به قتل رسید که قاتل به «ظن برچیدن پرچم جمهوری اسلامی» از سوی الیاس، او را از بالای پل بزرگراه به پایین پرت کرده است.

قاتل گفت که او برای «دفاع از حکومت» به الیاس محمدی هجوم برده و او را پرت کرده است.

برخی روزنامه‌نگاران به ایران اینترنشنال گفته اند که نهادهای امنیتی تهران هرگونه اطلاع‌رسانی درباره کشته شدن الیاس محمدی را ممنوع کرده است.

به گفته‌ این منابع، پس از وقوع قتل، ماموران امنیتی با تهدید عوامل و شاهدان، اقدام به حذف تمامی اطلاعات هویتی الیاس کردند.

مهدی چمران، رئیس‌ شورای شهر تهران روز سه‌شنبه (۱ حوت) درباره قتل الیاس محمدی گفت که «اطلاعات دقیقی در این خصوص ندارد.»

وب‌سایت همشهری آنلاین وابسته به شهرداری تهران، گزارشی از اظهارات قاتل درباره مرگ الیاس محمدی منتشر کرد، اما پس از مدتی این اظهارات حذف شد.

بر اساس آنچه در همشهری نشر شده بود، قاتل اعتراف کرده که «من فکر می‌کردم مقتول قصد اهانت به پرچم‌ها را دارد و می‌خواهد که آن‌ها را از بین ببرد. حتا به پولیس هم زنگ زدم و موضوع را گزارش کردم.»

این فرد تصریح کرده که پس از درگیری با مقتول او را هل داده و از پل به پایین پرتاب و جان باخته است.

پربازدیدترین‌ها

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم
۱

یاسین ضیا: برای فردای پسا‌طالبان برنامه‌ریزی می‌کنیم

۲

جنگ به مرکز ولسوالی نسی رسیده است

۳

واکنش‌ها به درگیری در بدخشان؛ جمعه‌خان فاتح وارد «جنگ نابرابر» شده است

۴

ادامه درگیری‌ها در بدخشان؛ شنیده‌شدن شلیک‌های پراکنده در ولسوالی نسی

۵

جبهه مقاومت اعلام کرد شهردار طالبان در فیض‌آباد بدخشان «کشته شد»