• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کامالا هریس درباره آتش‌بس و کمک به غزه با عضو کابینه جنگ اسرائیل در کاخ سفید دیدار می‌کند

۱۲ حوت ۱۴۰۲، ۲۱:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور امریکا روز دوشنبه با بنی گانتز، عضو کابینه جنگ اسرائیل در کاخ سفید دیدار خواهد کرد. یک مقام کاخ سفید گفت محور این دیدار کاهش تلفات غیرنظامیان فلسطینی، آتش‌بس موقت، آزادی گروگان‌های اسرائیلی و افزایش کمک به غزه است.

این مقام کاخ سفید گفته کامالا هریس در این دیدار نگرانی خود را در مورد امنیت بیش از ۱.۵ میلیون نفر در رفح ابراز می‌کند. این مقام کاخ سفید افزود که اسرائیل همچنین حق دفاع از خود در برابر تهدیدات «تروریستی» حماس را دارد.
این مقام کاخ سفید تاکید کرده که خانم هریس و آقای گانتز همچنین درباره تشکیل اداره غزه پس از پایان جنگ گفت‌وگو خواهد کرد.

به گزارش رویترز،‌ بنی گانتز، رئیس سابق ارتش و وزیر دفاع اسرائیل در نظرسنجی‌ها رقیب سیاسی نخست وزیر بنیامین نتانیاهو است. سفر او به واشنگتن احتمالا موجب ناراحتی نتانیاهو خواهد شد.

در ماه دسامبر، جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا گفت که اسرائیل در حال از دست دادن حمایت خود به دلیل بمباران «بی‌رویه» در غزه است و نتانیاهو باید تغییر کند.

به گفته مقامات بهداشتی غزه، بیش از ۳۰ هزار فلسطینی در اثر حمله اسرائیل به غزه کشته شدند و سازمان ملل متحد هشدار داد که یک چهارم جمعیت این منطقه در یک قدمی قحطی قرار دارد.

پربازدیدترین‌ها

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند
۱

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند

۲

تحقیق یک نهاد آموزشی: دختران افغان با وجود محرومیت از آموزش، به یادگیری ادامه می‌دهند

۳

از «شهید» تا «شر و فساد»؛ طالبان زبان رسانه‌های داخل افغانستان را تغییر می‌دهد

۴

تاکید چهره‌های سیاسی بر تداوم راه احمدشاه مسعود

۵

مسعود از نگاه طالبان