• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان برای سرکوب داعش و دیگر گروه‌های مخالف واحد ویژه‌ تشکیل می‌دهد

۴ ثور ۱۴۰۳، ۱۵:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

افغانستان اینترنشنال دریافته که رهبر طالبان دستور داده است که واحد ویژه‌ای برای سرکوب داعش و دیگر گروه‌های مخالف تشکیل شود. هبت‌الله آخندزاده دستور داده که در این واحد جنگجویان «بیکار و بی‌سرنوشت» استخدام شوند.

براساس اسنادی که در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته، فرمانده عمومی واحدهای ویژه وزارت داخله طالبان در نامه‌ای به کمیسیون نظامی این گروه نوشته که آخندزاده به صورت شفاهی دستور داده است که طالبان بی‌سرنوشت، بیکار و بی‌معاش در این واحد جابه‌جا شوند.

همچنین منابعی به افغانستان اینترنشنال گفتند که این واحد با وسایل پیشرفته تجهیز خواهد شد و به دستور قندهار و براساس اطلاعات استخبارات این گروه عملیات اجرا خواهد کرد.

همچنین براساس یک نامه دیگر طالبان که به افغانستان اینترنشنال رسیده، وزارت داخله طالبان از ولایت کابل خواسته است که لیست طالبان بیکار را از ولسوالی‌ها تهیه کند و این افراد را باید مقام‌های آن ولسوالی‌ها تائید کنند.

طالبان در حالی نیروی ویژه‌ای برای سرکوب داعش تشکیل می‌دهد که همواره حضور و فعالیت گروه داعش درافغانستان را رد کرده است.

به گفته منابع، طالبان هم نگران حملات داعش و هم نگران افراد بیکار خود است که به دلیل بیکاری و نداشتن درآمد کافی به داعش بپیوندند. اداره استخارات طالبان در نامه‌‌ای از پیوستن جنگجویان بیکار این گروه در میدان وردک به گروه داعش ابراز نگرانی کرده است.

ظاهرا تهدید داعش برای طالبان نگرانی جدی خلق کرده است. این نگرانی در حدی است که طالبان را مجبور کرده افزون بر چند واحد ویژه کنونی، نیروی ویژه‌ای برای سرکوب داعش و دیگر گروه‌های مخالف تشکیل ‌دهد.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

سهم نامشخص زنان؛ طالبان روند استخدام حدود پنج هزار کارمند صحی را آغاز کرد

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵
اختصاصی

یک مقام ارشد سابق طالبان در قندهار 'بازداشت شد'