• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزارت تجارت طالبان: حدود ۶۷ تُن زعفران افغانستان به کشورهای مختلف صادر شد

۴ ثور ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت صنعت و تجارت طالبان اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، افغانستان ۶۷ تُن زعفران به ارزش ۴۹میلیون دالر به ۹ کشور مختلف صادر کرد. طالبان می‌گوید پس از ممنوعیت کشت خشخاش، کشف زعفران در ۲۶ ولایت افغانستان افزایش یافته است.

عبدالسلام جواد، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان، روز سه‌شنبه (۴ثور) به تلویزیون ملی تحت کنترول این گروه گفت که بیشتر زعفران به هند، عربستان سعودی، اسپانیا، امارات متحده عربی، آلمان، امریکا، اندونزیا، ترکیه و انگلیس صادر می‌شود.

تلویزیون ملی به نقل از سخنگوی وزارت تجارت طالبان گزارش داد که در ۸هزار و ۳۰۴هکتار زمین در ۲۶ولایت زعفران کاشته شده است.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان افزوده که از این مزارع حدود ۲۳هزار و ۲۴۹تُن زعفران جمع‌آوری شده است.

وزارت زراعت طالبان افزود که تلاش دارد در زمینه‌های توزیع بذر زعفران، تجهیزات تولید و بسته‌بندی، راهنمایی فنی و سایر زمینه‌ها به دهقانان خدمات ارائه کند.

افزایش صادرات زعفران افغانستان به کشورهای مختلف با واکنش برخی نهادهای ایران مواجه شده است.‌ یک عضو شورای ملی زعفران ایران گفت که بازارهای صادراتی زعفران این کشور به دلیل ضعف مدیریت دودستی تقدیم افغانستان شده است.

پربازدیدترین‌ها

هوادار حقانی که بود و به گوش وزیر داخله طالبان چه گفت؟
۱

هوادار حقانی که بود و به گوش وزیر داخله طالبان چه گفت؟

۲

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟

۳

مشارکت در انتخابات اسرائیل به «بالاترین سطح در ۴۵ سال گذشته رسید»

۴

شهروند بنگلادشی از طالبان خواست موبایل دزدی‌شده‌اش را برگرداند 

۵
گزارش ویژه

فرمانده عبدالحق و طرح گردهم‌آوردن جنگجویان خارجی در توره‌بوره