• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یک سازمان حقوق بشری: طالبان فهیم عظیمی، فعال حوزه آموزش را به یک سال حبس محکوم کرده است

۲۲ ثور ۱۴۰۳، ۱۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان حقوق بشری فرانت‌لاین با نشر بیانیه‌ای می‌گوید گروه طالبان احمد فهیم عظیمی، مدافع حق آموزش را به یک سال حبس محکوم کرده است. فهیم عظیمی در میزان سال ۱۴۰۲ توسط استخبارات طالبان در منطقه کارته چهار کابل بازداشت و به زندان پل‌چرخی منتقل شد.

سازمان حقوق بشری فرانت‌لاین روز سه‌شنبه (۱۸ ثور) گفت این فعال حقوق بشر به دلیل دفاع از حق آموزش زنان و دختران در افغانستان از سوی دادگاه طالبان در کابل به حبس تعزیری محکوم شده است.

براساس بیانیه‌ای این نهاد، طالبان حکم محکومیت یکساله برای احمد فهیم عظیمی را روز دوشنبه (۱۳ حمل) حمل صادر کرده است.

فرانت‌لاین نوشته است که این فعال حقوق بشر و خانواده او در زمان صدور این حکم در دادگاه حضور نداشتند.

این سازمان حقوق بشری با نگرانی از وضعیت امنیتی آقای عظیمی و خانواده او، خواستار آزادی فوری این فعال حقوق آموزش و حمایت از خانواده‌اش شده است.

در بیانیه این سازمان همچنین وضعیت برخی اعضای خانواده عظیمی «وخیم» توصیف شده و آمده است که پدر او در اول ثور ماه جاری خورشیدی دچار سکته مغزی شده و در وضعیت وخیم بسر می‌برد.

فرانت‌لاین بازداشت این فعال حقوق آموزش، رفتار طالبان با او و محرومیت از حقوق محاکمه عادلانه برای آقای عظیمی را محکوم کرده است.

در بیانیه همچنین آمده است:«طالبان پاسپورت و دستگاه‌های این مدافع حقوق بشر را از جمله لب‌تاپ، فلش مموری و اسناد آموزشی و اوراق سازمانی را ضبط کرده است.»

در نزدیک به سه سال گذشته طالبان ده‌ها فعال حقوق بشر، زنان، خبرنگاران و دیگر فعالان را به بهانه‌های مختلف دستگیر، شکنجه کرده است.

پربازدیدترین‌ها

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد
۱

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد

۲

جنرال پاکستانی: آینده طالبان به تغییر رفتارش ربط دارد

۳

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۴

امیر پنهان قندهار؛ نگاهی به زندگی رهبر طالبان

۵

حال‌وش از کشته شدن «پنج عضو فاطمیون» در زاهدان خبر داد