• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کفایت الله شیرزاد مشت‌زن افغان، به دیدار پایانی مسابقات بوکس بریتانیا راه یافت

۳۰ ثور ۱۴۰۳، ۱۰:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

کفایت الله شیرزاد مشت‌زن افغان مقیم بریتانیا، در مسابقات بوکس سراسری انگلستان و در وزن ٦٧ کیلوگرام مقابل «چارلی کیونی» از شفیلد پیروز شد. شیرزاد با این پیروزی توانست راهی دیدار پایانی شود. مشت‌زن افغان پس از ٣ راوند مبارزه با حریفش، با رای داوران به عنوان ورزشکار برنده شناخته شد

کفایت الله شیرزاد امروز برای کسب مقام قهرمانی، با «دانیل هوین» روبه‌رو می‌شود.

مسابقات مشت‌زنی قهرمانی بریتانیا با شرکت ۲۵۰ مشت‌زن به میزبانی ناتینگهام در حال برگزاری‌ است.

پربازدیدترین‌ها

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد
۱

هالند شرایط دریافت اقامت برای زنان افغان را آسان‌تر کرد

۲

طالبان وب‌سایت سفارت‌ها و قنسولگری‌های تحت اداره خود را تغییر داده است

۳

بریتانیا همکاران پیشین افغان خود را «ناامید و سرگردان» رها کرده است

۴

گزارش شورای امنیت؛ طالبان زنان را مورد «شکنجه، خشونت و تجاوز جنسی» قرار می‌دهد

۵

ملل متحد تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

الکساندر اوسیک با پیروزی در نبرد شکست ناپذیران، پادشاه بوکس جهان شد

۳۰ ثور ۱۴۰۳، ۰۱:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

نبرد تاریخی بوکس بین تایسون فیوری از انگلستان و الکساندر اوسیک اوکراینی امشب برگزار شد. اوسیک توانست راوندهای بیشتری را ببرد و پس از ٢٥ سال، پادشاه جدید بوکس جهان شود. مشت‌زن اوکراینی علاوه بر کمربند «آندیس‌پیوتد»، ٥ کمربند قهرمانی IBO، IBF، WBA، WBO و WBC را نیز به خانه برد.

مسابقه الکساندر اوسیک و تایسون فیوری در دوازده راوند برگزار شد.

اوسیک ٣٧ ساله که تا پیش از این مسابقه در ٢١ مبارزه هرگز شکست نخورده و تمام رقبایش را شکست داده بود، شکست ناپذیر ماند و نخستین باخت را به تایسون فیوری ٣٥ ساله تحمیل کند.

فیوری که در ٢٤ مسابقه با ناک‌اوت پیروز شده بود، نتوانست حریفش را شکست دهد. اوسیک نیز که ١٤ بار در رینگ با ناک‌اوت کردن حریفانش برنده شده بود، این بار با امتیاز برنده شد.

امشب پیش از مسابقه، سرود ملی کشورهای انگلستان و اوکراین نیز در محل برگزاری مسابقات پخش شد.

الکساندر اوسیک شروع قدرت‌مندانه در این مسابقه داشت و روندهای نخست را به خودش اختصاص داد؛ اما در ادامه تایسون فیوری میدان‌داری کرد و شرایط مسابقه را به سود خودش تغییر داد.

در راوند نهم چیزی نمانده بود که فیوری ناک‌اوت شود؛ اما او مقاومت کرد در آخرین لحظه‌ها روی پای خود ایستاد.

در پایان راوند دهم هر دو ورزشکار پنج راوند را برنده شده بودند؛ اما در دو راوند آخر الکساندر اوسیک بهتر بود و در نهایت توانست به پیروزی برسد.

هر دو ورزشکار در پایان مسابقه رفتار دوستانه و خوبی با یکدیگر داشتند. این مسابقه جذاب برای مدت‌ها در خاطر علاقه‌مندان به ورزش خواهد ماند.

حسیب الله احمدی مشت‌زن جوان افغان، ١٠ راوند مقابل قهرمان انگلستانی مبارزه کرد

۲۹ ثور ۱۴۰۳، ۱۶:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

حسیب الله احمدی، مشت‌زن جوان و ٢٣ ساله افغانستان امشب در یکی از بزرگ‌ترین مسابقات مشت‌زنی جهان مقابل آیساک لوو از انگلستان به میدان رفت. این مسابقه در رقابت‌های «رینگ آف فایر» و در شهر ریاض عربستان برگزار شد و احمدی پس از ١٠ راوند مبارزه نفس‌گیر، با رای داوران مغلوب حریف خود شد.

حسیب الله احمدی که از هفده مبارزه‌ قبلی خود یک شکست را تجربه کرد بود، امشب برای دومین بار باخت.

آیساک لوو ورزشکار ٣٠ ساله انگلستانی نیز بیست‌وپنجمین پیروزی خود را جشن گرفت.

این مسابقه در ورزشگاه «کینگدوم آرنا» ریاض عربستان و در ده راوند سه دقیقه‌ای برگزار شد.

تمام نگاه‌ها به ریاض؛ چه کسی تاج قهرمانی بوکس جهان را بر سر می‌‌گذارد، فیوری یا اوسیک؟

۲۹ ثور ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

امشب تایسون فیوری از بریتانیا و الکساندر اوسیک از اوکراین، در یک رقابت تاریخی برای کسب تاج قهرمانی بوکس سنگین وزن جهان مبارزه می‌کنند. این مسابقه امشب در ورزشگاه «کینگ‌دوم آرنا» ریاض عربستان برگزار می‌شود. چه کسی تاج قهرمانی بوکس جهان را بر سر می‌گذارد، فیوری یا اوسیک؟

این مسابقه بین دو مشت‌زن، برای کسب پنج کمربند قهرمانی «WBC,WBO,WBA, IBF ,IBO» برگزار خواهد شد.

تایسون فیوری بارها گفته است که در این رقابت به گونه‌ای مبارزه خواهد کرد که کسی تا حالا از او ندیده است.

تایسون فیوری ٣٥ ساله و اوسیک ٣٧ ساله است. فیوری که از سال ٢٠٠٨ به صورت حرفه‌ای در مسابقات مشت‌زنی شرکت می‌کند، تا حالا ٣٦ پیروزی و فقط یک مساوی در کارنامه دارد.

اوسیک نیز قهرمان بدون شکست است. او در ٢١ مبارزه حرفه‌ای، تا حالا هرگز نباخته و حتا مساوی هم نداشته است و در تمام مسابقاتش پیروز شده است.

این مبارزه بین دو ورزشکار مشهور و عنوان‌دار مشت‌زنی جهان برگزار می‌شود که مدت‌ها علاقه‌مندان ورزش در انتظار آن بودند.

قد و قامت تایسون فیوری متولد شهر منچستر انگلستان، دو متر و شش سانتی‌متر است؛ اما الکساندر اوسیک اوکراینی یک متر و نودویک سانتی‌متر است.

نبرد بزرگ امشب؛ مبارزه حسیب الله احمدی مشت‌زن افغان در بزرگ‌ترین رقابت بوکس جهان

۲۹ ثور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

حسیب الله احمدی مشت‌زن ٢٣ ساله افغان، امشب در مسابقات «رینگ آف فایر» که یکی از بزرگ‌ترین رقابت‌های بوکس جهان است به میدان می‌رود. حریف احمدی ورزشکار انگلستانی به نام «آیساک لوو» است. در این مسابقات تایسون فیوری و الکساندر اوسیک، دو ستاره دنیای بوکس نیز وارد رینگ می‌شوند.

حسیب الله احمدی مشت‌زن افغان هفده ریکارد حرفه‌ای دارد که حاصل آن شانزده پیروزی و یک شکست است.

در سوی دیگر، آیساک لوو، ورزشکار ٣٠ ساله انگلستانی قرار دارد که در ٢٩ مبارزه‌ حرفه‌ای خود ٢٤ پیروزی، دو شکست و سه مساوی داشته است.

مسابقه احمدی با حریف انگلستانی‌اش، امشب و در ٨ راوند سه دقیقه‌ای برگزار می‌شود. مسابقه‌ای که میزبان آن ورزشگاه «کینگدوم آرنا | Kingdom Arena» شهر ریاض عربستان سعودی است.

حسیب الله احمدی در پنج مسابقه‌ اخیر خود چهار پیروزی و یک شکست داشته و آیساک لوو نیز در پنج دیدار اخیرش سه پیروزی و دو شکست را تجربه کرده است. تفاوت این است که احمدی مسابقه آخر خود را برده و یکی پیش از آن را باخته است؛ اما آیساک در سه مسابقه آخر پیروز شده، ضمن آن که او هفت سانتی‌متر نسبت به احمدی قامت بلندتر دارد.

امشب چند رقابت بزرگ دیگر نیز در این مسابقات برگزار می‌شود که مهم‌ترین آن رقابت تایسون فیوری مشت‌زن نامدار انگلستان مقابل الکساندر اوسیک از اوکراین است. مسابقه‌ که برای کسب عناوین قهرمانی مشت‌زنی جهان برگزار می‌شود.

مسابقات تمرینی تیم ملی کریکت افغانستان پیش از جام جهانی ٢٠ آوره ٢٠٢٤ مشخص شد

۲۹ ثور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

سایت رسمی شورای بین‌المللی کریکت، جدول انجام بازی‌های تمرینی (Warm-up Matches) تیم‌های حاضر در جام جهانی ٢٠ آوره ٢٠٢٤ را اعلام کرد. تیم ملی کریکت افغانستان در نخستین بازی، نهم جوزا به مصاف عمان می‌رود و در ٣١ همین ماه، رو در روی تیم ملی کریکت اسکاتلند خواهد ایستاد.

هر دو بازی تیم ملی کریکت افغانستان مقابل تیم‌های عمان و اسکاتلند در ورزشگاه «کوینز پارک» ترینیداد برگزار خواهد شد.

جام جهانی ٢٠ آوره ٢٠٢٤ از دوازده جوزا تا نهم سرطان ١٤٠٣ در کشورهای ویست اندیز و امریکا برگزار خواهد شد.

تیم افغانستان که زودتر به ویست اندیز رفته است، یک اردوگاه تمرینی ده روزه را پیش از شروع جام جهانی در این کشور برگزار خواهد کرد تا با شرایط آب و هوا و زمین مسابقات آشنا شود.

در مجموع در این رقابت‌ها ٢٠ تیم حضور دارند. تیم‌های مثل ویست‌ اندیز، امریکا، استرالیا، انگلستان، هندوستان، هالند، نیوزیلند، پاکستان، افریقای جنوبی، سریلانکا، افغانستان، بنگلادیش، ایرلند، اسکاتلند، پی‌ان‌جی، کانادا، نیپال، عمان، نامیبیا و اوگاندا در این مسابقات هستند.

تیم‌ها در چهار گروه پنج تیمی با یکدیگر رقابت می‌کنند. تیم ملی کریکت افغانستان نیز در گروه سوم با تیم‌های نیوزیلند، پی‌ان‌جی، اوگاندا و ویست اندیز همگروه است.

برنامه بازیهای تیم ملی افغانستان در مرحله گروهی:

افغانستان – اوگاندا (١٥ جوزا) ساعت ٥:٠٠ عصر به وقت کابل

افغانستان – نیوزیلند (١٩ جوزا) ساعت ٤:٠٠ عصر به وقت کابل

افغانستان – پی‌ان‌چی (٢٣ جوزا) ساعت ٥:٠٠ عصر به وقت کابل

افغانستان – ویست اندیز (٢٧ جوزا) ساعت ٥:٠٠ عصر به وقت کابل