• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیس پاکستان بیش از چهار صد نفر را به اتهام فروش مواد مخدر بازداشت کرد

۲۱ جوزا ۱۴۰۳، ۰۹:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)

پولیس پاکستان با راه‌اندازی کارزار «منع نشئه» در عملیات‌های پی‌هم ۴۴۸ دست‌فروش مواد مخدر را دستگیر و مقادیر زیاد مواد مخدر را کشف و ضبط کرد. مقامات پولیس پاکستان گفتند ۸۵ نفر از این فروشندگان مواد مخدر، مجرمان سابقه‌دار بوده‌اند.

سید علی نصیر رضوی، رئیس قطعات خاص پولیس اسلام‌آباد گفت این عملیات برای پاک‌سازی پایتخت از مواد مخدر و محافظت جوانان در برابر تهدید مواد نشئه‌آور به راه افتاده ‌است.

این مقام پولیس اضافه کرد که در جریان عملیات پاک‌سازی و کمپاین «منع نشه» ۲۳ کیلوگرام کرستال، ۱۴۶ کیلوگرام هرئین، ۶۰ کیلوگرم چرس و دو هزار و ۳۳۸ لیتر مشروبات الکلی به دست آمده‌است.

پولیس پاکستان همچنان کارزار آگاهی‌دهی برای منع استفاده و فروش مواد مخدر را از طریق شبکه‌های اجتماعی به راه انداخته است.

مقامات پاکستانی می‌گویند کارزار «منع نشئه» تا زمانی ادامه خواهد یافت که پولیس این کشور از ریشه‌کن شدن مواد مخدر اطمینان حاصل کند.

طبق قوانین پاکستان، فروش، قاچاق و استفاده از هر نوع مواد مخدر جرم پنداشته می‌شود و مجازات سختی را در پی دارد.

در همین حال، پولیس پاکستان می‌گوید که طی عملیات‌هایی در شبانه‌روز گذشته هفت مجرم خطرناک و فراری را که در جرایم و جنایات سازمان یافته دست داشتند، دستگیر کرده است.

این در حالی است که پولیس و ارتش پاکستان در ماه‌های پسین عملیات‌های ویژه‌ای را علیه جنگجویان و مخالفان مسلح دولت در مناطق مرزی با افغانستان به راه انداخته اند. در پی این عملیات‌ها دها جنگجوی مخالف دولت پاکستان کشته شدند.

پربازدیدترین‌ها

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت
۱

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت

۲

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

تاجیکستان ۲۵۰ خانواده افغان را اخراج کرد

۵

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

•
•
•

مطالب بیشتر

امریکا پس از اصلاح قطعنامه‌ آتش‌بس در جنگ غزه، خواهان رای‌گیری در شورای امنیت شد

۲۱ جوزا ۱۴۰۳، ۰۷:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

امریکا شامگاه یکشنبه (۲۰ جوزا) از اعضای شورای امنیت سازمان ملل خواست پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی این کشور برای برقراری آتش‌بس کامل و فوری در غزه و آزادی گروگان‌های اسرائیلی را به بحث گذاشته و روند رای‌گیری برای آن را به جریان بیندازند.

نیت اوانس، سخنگوی سفیر ایالات متحده در سازمان ملل در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در اختیار ایران‌اینترنشنال قرار گرفته، تاکید کرد اجرای این توافق‌نامه می‌تواند منجر به آتش‌بس فوری در غزه، آزادی گروگان‌ها، خروج نیروهای اسرائیلی از مناطق پرجمعیت در مرحله اول، افزایش فوری کمک‌های بشردوستانه، بازگشت خدمات پایه‌ای و بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به شمال غزه شود.

در این پیش‌نویس اصلاح‌شده‌، که گفته می‌شود از سوی اسرائیل «پذیرفته شده»، بندی که بر مخالفت با ایجاد مناطق حائل امنیتی در غزه پس از عقب‌نشینی اسرائیل تاکید می‌کرد، حذف شده است.

اسرائیل از ماه‌ها پیش کار بر روی منطقه حائل امنیتی در مرز جنوبی خود با غزه را در سمت این نواره آغاز کرد که برخی از مقامات اسرائیلی اصرار دارند موقتی است، حرکتی که امریکا محکوم کرده است، اما یک مقام اسرائیلی اوائل امسال به تایمز اسرائیل گفت که مخالفت امریکا به اندازه کافی محکم نبوده است.

پیش‌نویس جدید، آن‌چنان که سردبیر دفتر تایمز اسرائیل در امریکا گزارش داده است همچنین تضمین می‌کند که آتش‌بس شش هفته‌ای مرحله اول می‌تواند تا زمانی که مذاکرات بین طرف‌ها در این مرحله، با هدف نهایی کردن شرایط مرحله دوم در جریان است، تمدید شود.

علاوه بر این، پیش‌نویس جدید به روشنی بیان می‌کند که اسرائیل «پیشنهاد توافق‌نامه اخیر برای آزادی گروگان‌ها و مبادله آن‌ها را پذیرفته است» و این برخلاف متن نسخه قبلی است که تنها می‌گفت آخرین پیشنهاد «برای اسرائیل قابل قبول است.»

این متن همچنن شامل بندی‌ست که «هر گونه تلاش برای تغییر جمعیتی یا سرزمینی در نوار غزه، از جمله هرگونه اقدامی که قلمرو غزه را کاهش دهد» را رد می‌کند.

در بیانیه سخنگوی سفیر ایالات متحده در سازمان ملل گفته شده اسرائیل این پیشنهاد را پذیرفته است و شورای امنیت فرصتی دارد تا یک صدا صحبت کرده و از حماس نیز بخواهد همین کار را انجام دهد.

ایالات متحده می‌گوید این کار می‌تواند به نجات جان‌ها و کاهش رنج غیرنظامیان در غزه و همچنین گروگان‌ها و خانواده‌های آنها کمک کند و برای همین اعضای شورا نباید این فرصت را از دست بدهند و باید یک صدا از این توافق حمایت کنند.

پیشتر، روز جمعه ۱۸ جوزا، رویترز گزارش داده بود روسیه و چین، دو کشور دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل، نگرانی‌هاو پرسش‌هایی را درباره جزئیات پیش‌نویس قطعنامه‌ای مطرح کرده‌اند که ایالات متحده بر اساس طرح ‌پیشنهادی جو بایدن برای آتش‌بس بین اسرائیل و حماس، به شورای امنیت ارائه داده است.

بر اساس این گزارش و به نقل از دیپلومات‌ها، کشور الجزایر هم که تنها عضو عرب فعلی شورای امنیت است اعلام کرده آماده نیست از متن پیش‌نویس پیشنهادی امریکا برای آتش‌بس در جنگ غزه حمایت کند.

برای تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت، باید دست‌کم ۹ عضو از ۱۵ عضو این شورا به آن رای مثبت بدهند و ایالات متحده، فرانسه، بریتانیا، چین یا روسیه هم که ۵ عضو دائم شورای امنیت و دارای حق وتو هستند، آن را وتو نکنند.

نسخه‌ پیش‌تر این پیش‌نویس که روز چهارشنبه ۱۶ جوزا به اعضای شورای امنیت داده شد، از پیشنهاد آتش‌بس استقبال می‌کند و آن را برای اسرائیل قابل قبول توصیف می‌کند و «از حماس هم می‌خواهد که آن را بپذیرد و همزمان از هر دو طرف می‌خواهد شرایط آتش‌بس را بدون تاخیر و بدون شرط اجرا کنند.»

در ان پیش‌نویس، به جزئیاتی از پیشنهادها به دو طرف اشاره شده از جمله، «یک آتش‌بس کامل و جامع در نوار غزه» به‌عنوان بخشی از مرحله اول و «در صورت توافق هر دو طرف‌، پایان دائمی خصومت‌ها» در مرحله دوم در نظر گرفته شده است.

بایدن پیشتر در سخنان خود این سه مرحله را چنین توصیف کرده بود: آتش بس، آزادی محدود گروگان‌ها و عقب‌نشینی اسرائیل در مرحله نخست؛ پایان دائمی به خصومت‌ها، آزادی همه گروگان‌ها و خروج کامل اسرائیل از نوار غزه در مرحله دوم و بازگرداندن اجساد و بازسازی غزه در مرحله سوم.

ماه‌هاست که مذاکره‌کنندگانی از ایالات متحده، مصر و قطر تلاش می‌کنند برای یک آتش‌بس پایدار بین طرفین میانجی‌گری کنند.

حماس می‌گوید خواهان پایان دائمی جنگ در نوار غزه و خروج اسرائیل از این منطقه ۲.۳ میلیون نفری است و اسرائیل پیشتر گفته بود تا همه گروگان‌ها آزاد نشوند به آتش‌بس تن نمی‌دهد.

در همین حال، رهبران ۱۷ کشور جهان روز پنج‌شنبه ۱۷ جوزا در بیانیه مشترکی ضمن ابراز حمایت کامل از طرح پیشنهادی جو بایدن، رییس‌جمهور امریکا برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه، از گروه حماس خواستند هر چه سریع‌تر آن را بپذیرد.

دو روز پیش هم در ۱۹ جوزا، در بیانیه ی پایان نشست فوق‌العاده وزرای خارجه گروه دی-۸ در استانبول، این سازمان همکاری‌های اقتصادی هشت کشور اسلامی در حال توسعه، خواهان «آتش‌بس فوری، دائمی و بی‌قید و شرط» در غزه و پایان حملات اسرائیل شد.

امریکا از حمله موشکی حوثی‌ها به دو کشتی در خلیج عدن خبر داد

۲۱ جوزا ۱۴۰۳، ۰۱:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

ستاد فرماندهی مرکزی امریکا اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته حوثی‌های تحت حمایت جمهوری اسلامی دو موشک بالستیک ضدکشتی به خلیج عدن پرتاب کردند. به گفته سنتکام، یک موشک به کشتی ام‌وی تاویشی با پرچم لیبریا و متعلق به سوئیس برخورد کرد و به آن آسیب زد.

در اطلاعیه سنتکام آمده است که موشک دوم از سوی یک کشتی نظامی متعلق به ائتلاف به رهبری امریکا منهدم شد و خسارتی بر جای نگذاشت.

سنتکام افزود در حمله‌ای دیگر، حوثی‌ها یک موشک بالستیک ضدکشتی و یک موشک کروز ضدکشتی پرتاب کردند، این دو موشک به کشتی ام‌وی نردرنی با پرچم آنتیگوآ و باربودا و متعلق به آلمان برخورد کرد و به آن خسارت زد، اما این کشتی توانست به مسیر خود ادامه دهد.

ستاد فرماندهی مرکزی امریکا همچنین گفت نیروهای این کشور یک پهپاد را بر فراز خلیج عدن منهدم کردند و پس از آن دو موشک زمین‌به‌زمین کروز و یک پرتابگر موشک را در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن نابود کردند.

شبه‌نظامیان حوثی که پرجمعیت‌ترین بخش‌های یمن را کنترل می‌کنند و تحت حمایت جمهوری اسلامی‌اند، از ماه‌ها پیش به کشتی‌ها در سواحل یمن حمله می‌کنند و می‌گویند که این حملات در همبستگی با فلسطینی‌هایی است که در غزه با اسرائیل می‌جنگند.


نگرانی از تاثیر استفاده از شبکه‌های اجتماعی بر سلامت روان جوانان

۲۱ جوزا ۱۴۰۳، ۰۰:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

طبق یک تحقیق دانشگاه هاروارد، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بخشی از مغز را فعال می‎‌کند که با مصرف مواد اعتیادآور تحریک می‌شود. این مساله باعث نگرانی درباره استفاده جوانان از تلیفون‌های هوشمند شده است.

در همین حال، فعالان در کمپاینی خواهان محدودیت‌ در استفاده از تلیفون‌های هوشمند برای کودکان شده‌اند.

در تنظیمات بسیاری از تلیفون‌های هوشمند گزینه‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد به‌طور متوسط روزانه چقدر در تلیفون درگیر بوده‌اید. این گزینه نشان می‌دهد که تکنولوژی مفید به وسواس تبدیل شده است.

لوک مارتین ۱۶ ساله از کانادا به بی‌بی‌سی گفت: «رسانه‌های اجتماعی بر اساسِ ‌ترس از دست‌دادن ساخته شده‌اند و به همین دلیل احساس می‌کردم نمی‌توانم از آن‌ها جدا شوم. به محض این‌که اینستاگرام را فعال کردم، روند اعتیاد به آن شروع شد.»

یک تحقیق «افکام» در بریتانیا نشان می‌دهد که حدود یک چهارم کودکان پنج تا هفت ساله اکنون تلیفون هوشمند دارند.

برخی مطالعات نشان می‌دهد که ارتباط جدی بین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و سلامت روان - به ویژه در کودکان – وجود دارد.

لوک تصمیم گرفته تلیفون‌ هوشمند خود را به گزینه بسیار ساده‌تری عوض کند. تلیفون جدید او گزینه پیام‌ها، تماس‌ها، نقشه‌ها و چند ابزار محدود دیگر دارد.

او گفت: «دوستانم چهار پنج ساعت درگیر تلیفون هستند. من هم همین طور بودم. حالا ۲۰ دقیقه در روز سرگرم تلیفون هستم. این خیلی خوب است و فقط برای نیازهایم از تلیفون استفاده می‌کنم.»

والدین برای این‌که حضور بیشتری در کنار خانواده داشته باشند، از گزینه‌های ساده‌تر تلیفون استفاده می‌کنند. لیزی براوتون که پسری پنج ساله دارد، اخیراً یک تلفن نوکیای قدیمی خریده است.

او گفت: «این کمک کرد تا عادت‌هایم را از سر تنظیم کنم و زمان خوبتر و بیشتری با پسرم داشته باشم.» او افزود که وقتی زمان خرید تلفن برای پسرش فرا برسد، مدل ساده مشابهی را انتخاب خواهد کرد.

در امریکای شمالی فروش تلیفون‌های ساده افزایش یافته است. یکی از فروشنده‌ها در لس‌انجلس گفت که والدین به دنبال تلیفون‌های ساده به فرزندان‌شان هستند و نمی‌خواهند آنان به انترنت دسترسی داشته باشند.

برخی والدین تلاش دارند با استفاده از قابلیت‌های تلیفون‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ها دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی را محدود سازند.

اکنون چند تلیفون به طور خاص برای کاربرانی‌که در پی کاهش استفاده از شبکه‌های اجتماعی هستند، ساخته شده است.

مرکز تحقیقاتی در عربستان: با اقدامات پیشگیرانه موارد گرمازدگی در حج بشدت کاهش یافته است

۲۰ جوزا ۱۴۰۳، ۲۳:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

مطالعه مرکز تحقیقات شفاخانه تخصصی ملک فیصل در عربستان نشان می‌دهد که به‌رغم افزایش دما، در پی اقدامات پیشگیرانه ۷۴ درصد موارد گرمازدگی در بین زائران حج کاهش یافته است. بر اساس این مطالعه، میزان مرگ‌ ناشی از گرما نیز ۴۷ درصد کاهش یافته است.

به گزارش روز یکشنبه روزنامه شرق الاوسط، در این مطالعه که در مجله «تراول مدیسن» منتشر شده است، چهار دهه داده‌های هواشناسی و سوابق بیماری‌های ناشی از گرما در طول مراسم حج را بررسی شده و به رابطه بین افزایش دما و خطرات بهداشتی مرتبط با آن پرداخته است.

بر اساس این مطالعه، حکومت عربستان اقدامات متعددی برای کاهش خطرات بهداشتی مرتبط با گرما برای زائران در طول حج انجام داده است.

این اقدامات شامل استفاده از اسپری‌ها برای خنک‌کردن هوا در فضاهای باز و کاهش گرما برای جمعیت، تامین آب و چتر برای زائران، و اطمینان از در دسترس بودن وسایل حمل و نقل با تهویه بوده است.

علاوه بر این، عربستان بر افزایش آگاهی زائران در مورد بیماری‌های مربوط به گرما، اطمینان از دسترسی به خدمات رایگان مراقبت‌های بهداشتی در طول حج و بهبود نظارت و مدیریت موارد تمرکز کرده است. 

علاوه بر این، توجه محیط‌زیست، طراحی ساختمان برای افزایش تهویه طبیعی، کاهش گرما در مکان‌های مقدس، افزایش مناطق سایه‌دار و کاهش ازدحام بیش از حد نیز از دیگر موارد گفته شده است

مکرون در واکنش به پیروزی راست افراطی در انتخابات اروپا، پارلمان فرانسه را لغو کرد

۲۰ جوزا ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

پس از شکست حزب حاکم فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا در برابر حزب راست افراطی مارین لوپن، رئیس‌جمهور فرانسه در یک حرکت غافلگیرکننده، دستور برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی را صادر کرد. خانم لوپن در واکنش گفت: «آماده به دست گرفتن قدرت هستیم.»

دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه در ۳۰ جون و دور دوم در ۷ جولای برگزار خواهد شد.

نظرسنجی از رای‌دهندگان فرانسوی هنگام خروج از شعبه‌های اخذ رای نشان می‌دهد حزب راست‌گرای «اجتماع ملی» ۳۱/۵ درصد آرا و حزب «رنسانس» که مکرون در آن عضویت دارد، تنها ۱۵/۲ درصد آرا را در انتخابات پارلمان اروپا به خود اختصاص دادند.

مکرون در واکنش به پیروزی حزب اجتماع ملی، بر لزوم حکمرانی «اکثریت مشخص» بر فرانسه در «آرامش و هماهنگی» تاکید کرد.

وب‌سابت پولیتیکو گزارش داد تصمیم مکرون برای انحلال پارلمان، طرفداران او را حیرت‌زده کرده است.

در سوی مقابل، اعضای حزب اجتماع ملی از این تصمیم استقبال کرده‌اند.

ایمانویل مکرون، رئیس جمهور فرانسه نتایج انتخابات پارلمان اروپا را برای حزب خود ناامیدکننده خواند.

او گفت: «احزاب راست افراطی در سراسر قاره اروپا در حال پیشرفت هستند. من با این وضعیت کنار آمده نمی‌توانم.»

او افزود: «تصمیم گرفتم که به شما فرصت انتخاب را دهم. بنابراین امشب مجلس ملی را منحل خواهم کرد.»

پیشتازی احزاب محافظه‌کار و راست افراطی آلمان در انتخابات پارلمان اروپا

نظرسنجی از رای‌دهندگان آلمانی هنگام خروج از شعبه‌های اخذ رای نشان می‌دهد ائتلاف دو حزب محافظه‌کار اتحادیه دموکرات مسیحی و اتحادیه سوسیال مسیحی، با کسب ۲۹/۵ تا ۳۰ درصد آرا پیشتاز انتخابات پارلمان اروپا در آلمان هستند.

حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» نیز ۱۶ تا ۱۶/۵ درصد از آرا را به خود اختصاص داده است که در مقایسه با دوره گذشته، رشدی حدودا پنج درصدی را نشان می‌دهد.

این در حالی است که آرای ائتلاف سبزها از ۲۰/۵ درصد در سال ۲۰۱۹ به ۱۲ تا ۱۲/۵ درصد در انتخابات کنونی کاهش یافته است.

بر اساس برآوردها، حزب سوسیال دموکرات آلمان، که اولاف شولتس، صدراعظم این کشور در آن عضویت دارد، تنها موفق به کسب ۱۴ درصد از آرا شده است.

دولت ائتلافی شولتس از سه حزب سوسیال دموکرات، سبزها و دموکرات آزاد تشکیل شده است.

بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، این سه حزب با اقبال رای‌دهندگان موجه نشدند و نتایج ضعیفی کسب کردند.

رای‌گیری برای انتخابات پارلمان اروپا یک‌شنبه ۲۰ جوزا وارد آخرین روز خود شد. این رای‌گیری در حالی پس از چهار روز به پایان می‌رسد که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد پارلمان اروپا به سمت راست‌گرایی می‌رود و تعداد نمایندگان مخالف تقویت اختیارات اتحادیه اروپا در آن افزایش خواهد یافت.

رای‌گیری برای انتخابات پارلمان اروپا در روز یکشنبه در ۲۱ کشور باقیمانده از جمله آلمان و فرانسه برگزار شد.

در کل اروپایی‌ها در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا طی چهار روز در این انتخابات شرکت کرده‌اند.

نتایج این رای‌گیری تعیین خواهد کرد که اتحادیه اروپا با جمعیت ۴۵۰ میلیون نفری شهروندان خود با چالش‌هایی از جمله دشمنی روسیه، تشدید رقابت‌های صنعتی با چین و آمریکا، تغییرات اقلیمی و مهاجرت چگونه برخورد خواهد کرد.

این انتخابات پنج‌شنبه ۱۷ جوزا در هلند آغاز شد و در روزهای جمعه و شنبه در برخی دیگر از کشورهای این حوزه ادامه یافت، اما بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، از جمله فرانسه، آلمان، پولند و اسپانیا یک‌شنبه به این انتخابات پایان می‌دهند.

نظرسنجی‌های پیش از رای‌گیری‌ها نشان می‌دهد لیبرال‌های حامی تقویت اختیارات اتحادیه اروپا و سبزها تعداد قابل توجهی از کرسی‌های خود را در پارلمان از دست می‌دهند و بدین ترتیب اکثریت کنونی نمایندگان راست میانه و چپ میانه از بین خواهد رفت. چنین وضعیتی سرنوشت طرح‌های جدید ارائه شده در اتحادیه اروپا را در هاله‌ای از ابهام فرو خواهد برد.

بسیاری از رای‌دهندگان از بحران افزایش هزینه‌های زندگی گلایه دارند و از پیامدهای پذیرش مهاجران، هزینه‌های مقابله با تغییرات اقلیمی و افزایش تنش‌های ژئوپولیتیکی نگران هستند.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد با توجه به نارضایتی شدید خانوارها، کشاورزان و صنعت‌گران از هزینه‌های سنگین سیاست‌های اتحادیه اروپا برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، نمایندگان احزاب سبز بزرگ‌ترین بازنده این رقابت‌ها خواهند بود.

از سوی دیگر، با توجه به قدرت گرفتن احزاب راست‌گرا، چشم‌انداز برای لیبرال‌ها نیز تیره خواهد بود.

در هالند، نتایج اولیه نظرسنجی‌های پس از رای‌گیری نشان می‌دهد حزب راست‌گرای «برای آزادی» به رهبری خیرت ویلدرس که مخالف پذیرش مهاجر و گسترش اسلام‌گرایی است هفت کرسی از ۲۹ کرسی هلند در پارلمان اروپا را به خود اختصاص خواهد داد. این در حالی است که این حزب در انتخابات سال ۲۰۱۹ هیچ کرسی‌ای در پارلمان اروپا به دست نیاورده بود.

در بلجیم نیز نظرسنجی‌های اولیه نشان می‌دهد رای‌دهندگان در سطحی بی‌سابقه سویه تند راست‌‌گرایان را برگزیده‌اند.

در همین حال، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که حزب راست میانه «مردم اروپا» همچنان بیشترین کرسی را در پارلمان اروپا حفظ خواهد کرد. همین امر احتمال تمدید ریاست اورسولا فون‌درلاین، سیاست‌مدار آلمانی این حزب، را بر کمیسیون اروپا تقویت خواهد کرد.

با این حال، فون‌درلاین ممکن است برای ابقا در سمت خود به حمایت احزاب راست تندروتر، از جمله «برادران ایتالیا» نیاز داشته باشد که همین امر نیز قدرت لابی‌گری این احزاب را تقویت خواهد کرد.

از آنجا که پارلمان اروپا در پنج‌سال آینده گستره وسیعی از قوانین جدید را بررسی و ارائه خواهد کرد، تغییر وزنه آن به سمت راست‌گرایان به این معنا خواهد بود که نمایندگان آن علاقه کمتری به موضوع‌هایی همچون تغییرات اقلیمی و گسترش اتحادیه اروپا نشان خواهند داد و در مقابل بر طرح‌هایی همچون محدودسازی پذیرش مهاجران تمرکز خواهند کرد.