• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رهبران جهان برای شرکت در نشست صلح اوکراین در سوئیس گردهم آمدند

۲۶ جوزا ۱۴۰۳، ۱۲:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

نمایندگان حدود صد کشور و سازمان بین‌المللی برای شرکت در نشست دو روزه صلح اوکراین در استراحتگاه مجلل در مرکز سوئیس گردهم آمدند. انتظار می‌رود مذاکرات بر نگرانی‌های گسترده‌تر ناشی از جنگ، مانند امنیت غذایی و هسته‌ای و آزادی دریانوردی متمرکز شود.

به گفته منابع، پیش‌نویس اعلامیه نهایی این نشست که روزهای شنبه و یکشنبه (۱۵ و ۱۶) برگزار می‌شود، روسیه را به عنوان متجاوز معرفی می‌کند.

اما عدم حضور روسیه و متحدان قدرتمند این کشور مانند چین تأثیر بالقوه این نشست را کمرنگ کرده است.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، این رویداد را گامی مهم به سوی پیشرفت خواند. او قبل از سفر به سوئیس در گفتگو با تلویزیون ولت گفت: «بسیاری از مسائل صلح و امنیت مورد بحث قرار خواهد گرفت.»

قرار است نمانیدگان حدود صد کشور و سازمان در این نشست دو روزه در منطقه بورگن‌استوک، استراحتگاهی در بالای کوه در مرکز سوئیس حضور پیدا کنند.

در آستانه این گردهمایی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که روسیه تنها در صورتی به جنگ پایان می‌دهد که کی‌یف با کنار گذاشتن جاه‌طلبی‌های خود در ناتو موافقت کند و کل چهار ایالت مورد ادعای مسکو را تحویل دهد.

سوئیس که به درخواست ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین این اجلاس را برگزار کرد، می‌خواست راه را برای روند صلح آتی که شامل روسیه نیز می‌شود، هموار کند.اما شکاف‌های ژئوپلیتیکی باعث شد این اتفاق نیفتد.

پربازدیدترین‌ها

فنلند جوانان مجرد را برای عشق‌یابی دعوت می‌کند
۱

فنلند جوانان مجرد را برای عشق‌یابی دعوت می‌کند

۲

ادامه بازداشت و آزار و اذیت مردم پس از درگیری در یک مراسم عروسی در شهر بزرگ بدخشان

۳

سفیر طالبان: حالت دفاعی ما نشانه بی‌غیرتی نیست

۴

بریتانیا فهرست مقام‌های تحریم‌شده طالبان را اصلاح کرد

۵

شبکه تحلیلگران افغانستان: زایمان دختران زیر ۱۸ سال در افغانستان افزایش یافته است