• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تهیه‌کننده فیلم تایتانیک درگذشت

۱۷ سرطان ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

جان لاندو، برنده جایزه اسکار و تهیه‌کننده تایتانیک و چند فیلم‌های پردرامد دیگر روز جمعه در ۶۳ سالگی درگذشت. این فیلم‌ساز معروف پس از یک سال درگیری با بیماری سرطان در شهر نیویارک ایالات متحده امریکا جان باخت.

تینا لاندو، خواهر جان لاندو با تایید مرگ او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «او بهترین برادری بود که یک دختر می‌تواند رویای آن را داشته باشد.» تینا همچنان گفت: «قلب من شکست، اما در عین حال قلب من از غرور برای خارق‌العاده‌ترین زندگی او و قدردانی کسانی که جان لاندو و فیلم‌هایش را می‌شناختند، منفجر شده است.»

جان لاندو پسر الی و ادی لاندو تهیه‌کنندگان هالیوود بود و از او فیلم‌های معروف و پربیننده‌ای به جا مانده‌است. گفته شده که لاندو، مدتی در شرکت تولید فیلم فاکس مدیر اجرایی فیلم‌هایی از جمله «آخرین موهیکان» و «سخت بمیر» بوده است.

او در کنار کامرون به ساخت فیلم موفق تایتانیک در سال ۱۹۹۷ کمک کرد؛ در آن زمان تایتانیک نخستین فیلمی بود که درآمد آن از مرز یک میلیارد دالر فراتر رفت.

فیلم‌های بعدی جان لاندو مثل «اواتار»، دنباله آن و «راه آب» به ترتیب در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۲۲ اکران شدند و رکورد تایتانیک را شکستند.

پربازدیدترین‌ها

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد
۱

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد

۲

زن متاهل در دایکندی می‌گوید طالبان می‌خواهد او را «به مرد دیگری نکاح کند»

۳

چین با تغییر املای نام به وزیر خارجه تحریم‌شده امریکا اجازه ورود داد

۴

ترامپ وارد چین شد

۵

طالبان شهرک‌های مصادره شده را به ساکنان آن می‌فروشد

•
•
•

مطالب بیشتر

مرحله دوم انتخابات سرنوشت‌ساز فرانسه آغاز شد

۱۷ سرطان ۱۴۰۳، ۰۹:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

مرحله دوم انتخابات پارلمانی فرانسه بامداد یکشنبه ۱۶ سرطان آغاز شد و قرار است روند رای‌دهی تا ساعت هشت شام به وقت محلی ادامه یابد. رای‌دهندگان، نمایندگان خود را برای احراز ۵۷۷ کرسی مجلس گزینش خواهند کرد و نتیجه نهایی یکشنبه شب اعلام خواهد شد.

کارشناسان گفته‌اند که این انتخابات می‌تواند پیروزی تاریخی را برای «مجمع ملی» راست‌گرا به ارمغان بیاورد و یا یک پارلمان معلق با بن‌بست سیاسی را ایجاد کند.

اما نظرسنجی‌های پی‌هم هفته گذشته نشان می‌دهد که تعداد تخمینی نمایندگان «مجمع ملی» در پارلمان جدید به طور پیوسته نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی کاهش می‌یابد. نظرسنجی‌ها همچنان از خارج شدن برخی از نامزدان از روند انتخابات به هدف تقسیم رای ائتلاف راست‌گرا خبر داده‌اند.

اکثریت مطلق پارلمان فرانسه با کسب ۲۸۹ کرسی به دست می‌آید که با توجه به نظرسنجی‌های پیش از انتخابات، هیچ حزبی به تنهایی قادر نیست آن را به دست آورد.

نظرسنجی نهایی «اپسوس» نشان می‌دهد که «مجمع ملی» راست‌گرا و متحدانش ۱۷۵ تا ۲۰۵ کرسی پارلمان را به دست خواهند آورد. این شمار از کرسی‌ها، اکثریت مطلق پارلمان را نمی‌تواند تکمیل کند، اما به تناسب ۸۸ کرسی این جناح در پارلمان گذشته، یک دست‌آورد بزرگ محسوب می‌شود.

گابریل اتل، نخست‌وزیر فرانسه در آخرین اظهارات خود روز جمعه گفت: «امروز خطر اکثریت سلطه راست‌ افراطی است و این فاجعه‌بار خواهد بود».

پیش از این مارین لوپن، رهبر راست‌گرای فرانسه از احتمالی قوی پیروزی ائتلاف خود در انتخابات پارلمانی خبر داده بود.

خبر برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در فرانسه در پی شکست حزب رئیس‌جمهور امانوئل مکرون در انتخابات پارلمانی اروپا اعلام شد. مکرون یک ماه پیش، هنگامی که حزبش در انتخابات پارلمان اتحادیه اروپا رای قابل ملاحظه نیاورد، پارلمان فرانسه را منحل اعلام کرد و از انتخابات زودهنگام خبر داد.

کارشناسان تصمیم مکرون مبنی به انتخابات زودهنگام را «زلزله سیاسی» در فرانسه خواندند.

انتخابات پارلمانی کنونی فرانسه، یکی از انتخابات‌های سرنوشت‌ساز در تاریخ این کشور خوانده شده است. گفته می‌شود که اگر ائتلاف راست‌گرا به پیروزی و کسب اکثریت مطلق پارلمان برسد، پس از جنگ جهانی دوم نخستین پیروزی بزرگ خود را رقم می‌زند.

طوفان شدید در چین دستکم جان پنج نفر را گرفت

۱۷ سرطان ۱۴۰۳، ۰۹:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های چین اعلام کردند که در اثر طوفان و گردبادهای شدید در شاندونگ در شرق چین پنج تن جان باخته و ۸۸ تن دیگر زخمی شده‌اند. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طوفان دو هزار و ۸۲۰ خانه، چهار هزار و ۶۰ هکتار زمین زراعتی و ۴۸ خط برق‌رسانی را ویران کرده است.

خبرگزاری شین هوا روز شنبه، ۱۶ سرطان، گزارش داد که طوفان شدید روز جمعه در شهرستان‌های دانگ مینگ، هزه و جوآچنگ آغاز شد.

مقام‌های محلی گفته‌اند گروه‌های مددرسان، افراد آسیب‌دیده را به مکان امن انتقال داده و یک گروه ویژه برای بررسی همه خسارات وارد شده به خانه‌ها و زیرساخت‌های شهرهای آسیب‌دیده مستقر شده است.

چین پارسال نیز با تغییرات آب و هوایی شدید و دمای غیرعادی محلی مواجه بود. به گفته مقامات چینی، بلایای طبیعی در ماه جولای پارسال ۱۴۷ کشته بر جا گذاشت.

نیویارک‌تایمز: بسیاری از دموکرات‌ها موافق ادامه نامزدی جو بایدن نیستند

۱۷ سرطان ۱۴۰۳، ۰۶:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

نیویارک‌تایمز در گزارشی خبر داده بیش از ۵۰ مصاحبه با شخصیت‌های دموکرات در هفته اخیر نشان می‌دهد، قانونگذاران و استراتژیست‌های دموکرات به صورت فزاینده‌ای موافق ادامه نامزدی جو بایدن نیستند و معتقدند او شانس گزینه‌های دیگر دموکرات‌ها برای راه یافتن به کاخ سفید را تهدید می‌کند.

بنا بر این گزارش، همزمان با اصرار بایدن بر ادامه کارزار انتخاباتی، تعداد بیشتری از حامیانش به دنبال کنار گذاشتن او هستند و مصاحبه‌ها با ده‌ها دموکرات نشان داده است که علی‌رغم ادامه حمایت مقامات حزبی از او، یک برخورد قریب‌الوقوع بین بایدن و کسانی که توانایی او برای پیروزی را زیر سوال می‌برند، در حال شکل‌گیری است.

اسکات پیترز، نماینده دموکرات از کالیفرنیا، یکی از کسانی است که در مصاحبه‌ای با اشاره به اعتماد اندکش به توانایی کمپین بایدن برای پیروزی در این رقابت، گفت: «اگر قرار است ببازیم، احمقانه است که به دنبال مسیر دیگری نباشیم.»

انجی کریگ، قانون‌گذار دموکرات از مینه‌سوتا، موضعی صریح‌تر از همکارش گرفته و شنبه ۱۶ سرطان با انتشار بیانیه‌ای از بایدن خواست از نامزدی دموکرات‌ها انصراف بدهد: «من باور ندارم رئیس‌جمهور بتواند به شکلی موثر کارازر خود را پیش ببرد و در برابر دونالد ترامپ پیروز شود.»

شماری از قانون‌گذاران دموکرات می‌گویند که مردم در حوزه‌های انتخاباتی آن‌ها و حامیان مالی‌شان، نگرانی‌های خود درباره نامزدی بایدن را با آن‌ها در میان گذاشته‌اند.

ابیگیل دیزنی، نوه بنیان‌گذار شرکت والت دیزنی، پنج‌شنبه ۱۴ سرطان در بیانیه‌ای به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت در صورتی که بایدن از رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری نکند، کمک‌های مالی خود را به حزب دموکرات قطع خواهد کرد.

از این جمله، مایک کویگلی، عضو دموکرات مجلس نمایندگان، جمعه ۱۵ سرطان خواستار کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی شد. او با قدردانی از دستاوردهای بایدن گفت بهترین راه برای حفظ این میراث و جلوگیری از وقوع یک فاجعه، کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی است.

در همان حال هرچند بسیاری از اعضای کمیته ملی دموکرات‌ها که به عنوان بازوی سیاسی کاخ سفید شناخته می‌شوند، گفته‌اند همچنان از بایدن حمایت می‌کنند، حمایتی باقی می‌مانند، در میان اعضا کمیته هم شکاف‌ها و تردید‌هایی ایجاد شده است.

از آن جمله یک عضو دموکرات کانگرس، یک مقام سابق بلندپایه دولت اوباما و یک مشاور ارشد یکی از فرماندارهای شاخص دموکرات، در مصاحبه‌های جداگانه که جمعه ۱۵ سرطان انجام شده برای توصیف وضعیت بایدن در کارزار انتخاباتی‌اش، از کلمه «غیر قابل ‌تحمل» استفاده کردند.

مارک لاچ، معاون اول سابق حزب دموکرات در میشیگان، بایدن را تشویق کرد از رقابت خارج شود و گفت: «خوب است او درک کند هیچ‌کس غیر قابل‌ جایگزینی نیست و بسیاری از مردم بسیار مشتاق هستند کسی دیگر به عنوان نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کند.»

مقامات ارشد دموکرات چه می‌گویند؟

بسیاری از چهره‌های برجسته دموکرات‌ به صورت علنی از رییس‌جمهور حمایت کرده‌اند یا درباره نگرانی‌های احتمالی خود درباره توانایی او برای ادامه کارزار انتخاباتی سکوت کرده‌اند.

با این حال، یک مقام ارشد کاخ سفید که علاوه بر همکاری با بایدن در دوران معاونت ریاست‌جمهوری او، در کارزار انتخاباتی او در چهار سال پیش هم همکاری کرده است، و به شرط ناشناس ماندن با نیویارک تایمز صحبت کرده است، گفته بایدن نباید به دنبال انتخابات مجدد باشد.

این مقام بلندپایه دولت بایدن می‌گوید پس از مشاهده وضعیت بایدن در فضاهای خصوصی و عمومی و در سفرها، به این نتیجه رسیده که او دیگر توانایی لازم برای پیش‌بردن یک کارزار قدرتمند و شکست دادن دونالد ترامپ را ندارد.

به گفته این فرد، بایدن در ماه‌های اخیر بیشتر نشانه‌های پیری از خود نشان داده است و از جمله صحبت کردنش کندتر و آرام‌تر شده و در جمع‌های خصوصی، بیشتر خسته به نظر می‌رسد.

نیویارک‌تایمز هم چهارشنبه ۱۳ سرطان به نقل از افراد نزدیک به بایدن گزارش داد طی ماه‌های گذشته لکنت‌های بایدن بسیار شدیدتر شده و پس از مناظره پنج‌شنبه بایدن با ترامپ، این مشکل واضح‌تر و نگران‌کننده‌تر شده است.

در همان حال، به گزارش نیویارک تایمز، همزمان با این‌که حامیان مالی بایدن در حال تامین مالی نظرسنجی‌های خصوصی هستند برای ارزیابی عملکرد جایگزین‌های احتمالی بایدن هستند، یکی از استراتژیست‌های دموکرات نزدیک به اعضای معتدل کنگره پیش‌بینی کرده زمانی که قانون‌گذاران کانگرس هفته آینده به واشنگتن بازگردند، سر و صداها در این باره بالا خواهد گرفت.

همه این‌ها در حالی رُخ می‌دهد که بایدن در جریان سخنرانی خود در ویسکانسین، لحن سرسختانه‌ای داشت و گفت هیچ‌کس نمی‌تواند او را برای کنار رفتن از کارزار انتخاباتی هل بدهد: «بگذارید این را به واضح‌ترین شکل ممکن بگویم: من در رقابت باقی می‌مانم.»

خانواده بایدن تاثیر زیادی در تصمیم‌گیری‌های او دارند و پس از مناظره، همسر و فرزندش او را تشویق کردند در رقابت باقی بماند، اما تصمیم نهایی بر عهده اوست.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اکثریتی چشمگیر از رای‌دهندگان معتقدند بایدن برای خدمت در یک دوره دیگر به عنوان رئیس‌جمهور بسیار پیر است، از جمله یک نظرسنجی که نیویارک تایمز و کالج سیینا، پس از برگزاری مناظره نخست، انجام دادند.

اما جو بایدن، رئیس‌جمهور در نخستین گفت‌وگوی تلویزیونی خود بعد از مناظره‌اش با ترامپ با رد هرگونه ناتوانی گفت که از رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری نمی‌کند. او گفت فقط خدا است که می‌تواند او را متقاعد کند از رقابت‌ها کنار بکشد.

بایدن به ای‌بی‌سی نیوز گفت: «اگر خداوند بزرگ پایین بیاید و بگوید کناره‌گیری کنم، از رقابت‌ها کنار می‌روم، اما خدا پایین نیامده است.»

جو بایدن در پاسخ به پرسشی در خصوص سلامتش تاکید کرد که دارای انرژی و توانایی لازم برای ریاست‌جمهوری و شکست دادن رئیس‌جمهور پیشین‌، دونالد ترامپ، است.

در حمله اسرائيل به یک مکتب در غزه دست‌کم '۱۶ نفر' کشته شدند

۱۷ سرطان ۱۴۰۳، ۰۴:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد روز شنبه در یک حمله ارتش اسرائيل به مکتبی در غزه که آوارگان فلسطینی در آن به سر می‌برند، دست‌کم ۱۶ نفر کشته و ۵۰ نفر زخمی شدند. ارتش اسرائيل اما گفته افراد مسلح از این محل به عنوان مخفی‌گاه استفاده می‌کردند.

ارتش اسرائيل افزوده که قبل از انجام این عملیات هوایی، تمام اقدامات احتیاطی را برای کاهش تلفات غیرنظامیان انجام داده است.

طبق گزارش‌ها، در میان کشته‌شدگان کودکان نیز هستند.

سخنگوی خدمات اضطراری غزه گفته است که ممکن است رقم کشته‌شدگان این رویداد افزایش یابد چراکه وضعیت شماری از زخمی‌ها وخیم است.

او افزود این حمله به این معناست که هیچ جایی برای خانواده‌های آواره در غزه امن نیست.

این حمله در النصیرات، در مزکز غزه صورت گرفته است.

مقام‌های وزارت بهداشت غزه در یک نشست خبری گفتند که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر در حمله‌های اسرائيل کشته و حدود ۱۰۰ نفر زخمی شده‌اند. در میان کشته‌شدگان روز گذشته در این منطقه پنج خبرنگار محلی نیز بودند.

وزارت بهداشت غزه: ۲۹ نفر به شمول پنج خبرنگار فلسطینی در حمله اسرائیل کشته شدند

۱۶ سرطان ۱۴۰۳، ۱۳:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت بهداشت غزه روز شنبه پانزدهم سرطان اعلام کرد که در یک روز پنج خبرنگار فلسطینی در نقاط مختلف نوار غزه در اثر حملات اسرائیل کشته شدند. دفتر رسانه‌ای غزه در بیانیه‌ای می‌گوید از آغاز جنگ در نوار غزه تاکنون ۱۵۸ خبرنگار کشته شده‌اند.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه هشدار داده است که ارتش اسرائیل از آغاز جنگ تا کنون به گونه عمدی خبرنگاران فلسطینی را هدف قرار داده است. به گفته این نهاد، اسرائیل با هدف قرار دادن خبرنگاران در پی پوشیده نگهداشتن «جنایات» جنگی در این نوار غزه است.

فیلیپ لازارینی، مدیر آژانس بی‌جاشدگان سازمان ملل در فلسطین گفت «چرخه مستمر» آوارگی گسترده غیرنظامیان و «حالت بقا» و «ناامیدی» مردم باید متوقف شود.

براساس داده‌ها و آمار کمیته بین‌المللی حفاظت از روزنامه‌نگاران، جنگ غزه خونبارترین جنگ برای خبرنگاران خوانده شده است. گفته شده که این سازمان در زمینه مستندسازی قتل خبرنگاران در سراسر جهان فعال است.

پیش از این هم یک سازمان بین‌المللی روزنامه‌نگاران در واشینگتن اعلام کرد که جنگ غزه بالاترین سطح خشونت علیه روزنامه‌نگاران را در ۳۰ سال گذشته داشته است.این سازمان از اسرائیل خواست که کشتار خبرنگاران را متوقف کند.

این در حالی است که براساس آمار منتشر شده از آغاز جنگ در نوار غزه تاکنون بیش از ۳۸ هزار نفر کشته شده‌اند که بخش زیادی از آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهد.