• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گزارشگر ویژه سازمان ملل: زنان و دختران افغان حق شرکت در بازی‌های ورزشی را دارند

۱۹ سرطان ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان در واکنش به موضع طالبان علیه حضور زنان ورزشکار افغان در بازی‌های المپیک پاریس، گفت که آنها حق شرکت در بازی‌های ورزشی را دارند. ریچارد بنت از نهادهای ورزشی در داخل و خارج کشور خواست تا از ورزشکاران زن افغان حمایت کنند.

پیشتر، سخنگوی کمیته المپیک تحت کنترل طالبان گفت که سه ورزشکار زن افغان را که در بازی‌های المپیک پاریس شرکت می‌کنند، به رسمیت نمی‌شناسد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل نوشت در حساب کاربری خود در اکس نوشت: «من مشتاقانه منتظر رقابت زنان و مردان با استعداد و الهام‌بخش افغان در بازی‌های المپیک و پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ هستم.»

کمیته بین‌المللی المپیک یک تیم شش نفری متشکل از سه ورزشکار زن و سه مرد افغان را با مشورت کمیته ملی المپیک افغانستان در تبعید به بازی‌های المپیک پاریس دعوت کرده است.

کمیته بین‌المللی المپیک افغانستان را در سال ۱۹۹۹، در دوران اول حکومت طالبان، به دلیل محرومیت ورزشی زنان از شرکت در بازی‌های المپیک محروم کرده بود. پس از سرنگونی رژیم اول طالبان در سال ۲۰۰۱ بود که افغانستان توانست دوباره به بازی‌ها برگردد.

پربازدیدترین‌ها

وزیر عدلیه طالبان رهبران هزاره را احضار کرد
۱

وزیر عدلیه طالبان رهبران هزاره را احضار کرد

۲

بزرگترین چالش‌های طالبان پنج سال پس از ورود به کابل

۳

دو خبرنگار و سینماگر افغان در اسلام‌آباد «ناپدید» شده‌اند

۴

روند سبز از حمله به تانکرهای نفت طالبان در دره سالنگ خبر داد

۵

جمعه‌خان فاتح در بدخشان برخلاف دستور رهبری طالبان طلا استخراج می‌کند