• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سیندی نامبا بوکسور زن کامرونی نخستین مدال تاریخ المپیک تیم پناهندگان را قطعی کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

سیندی نامبا مشت‌زن کامرونی تیم پناهندگان که ساکن انگلستان است، توانست به نیمه‌نهایی رقابت‌های بوکس المپیک پاریس راه یابد. این ورزشکار در وزن ۷۵ کیلوگرم باید در نیمه‌نهایی رقابت کند. تا حالا مدال برنز این ورزشکار قطعی شده است که نخستین مدال تیم پناهندگان در تاریخ المپیک است.

این مشت‌زن ٢٥ ساله کامرونی که در بریتانیا زندگی می‌کند، داوینا میشل را شکست داد و به نیمه نهایی رسید.

نگامبا پرچمدار تیم المپیک پناهندگان ٣٧ نفره در مراسم افتتاحیه بود. اگر او روز پنج‌شنبه آتینا بایلون پانامایی را شکست دهد، می‌تواند حداقل یک پله دیگر روی سکو صعود کند.

نگامبا با تیم بوکس انگلستان تمرین می‌کند؛ اما نمی‌تواند با بیرق این کشور در المپیک شرکت کند؛ چون پاسپورت ندارد.

بهترین نتیجه‌ای که پناهجویان تاکنون کسب کرده‌اند، دو مقام پنجمی در بازی‌های توکیو در رشته‌های کاراته و تکواندو بوده است.

پربازدیدترین‌ها

یورش طالبان به خانه کرزی
۱

یورش طالبان به خانه کرزی

۲

اداره طالبان دانشگاه‌های خصوصی را به بستن تهدید کرد

۳

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۴

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی از تعامل با طالبان دفاع کرد

۵

واکنش‌ها به یورش طالبان به خانه کرزی: «ترحم بر پلنگ تیز دندان»