• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران تعلیق فعالیت ۱۴ رسانه در ننگرهار را محکوم کرد

۱۹ اسد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)

فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران روز جمعه (۱۹ اسد) تعلیق فعالیت ۱۴ رسانه محلی در ولایت ننگرهار را محکوم کرد. این فدراسیون در اعلامیه‌ای از طالبان خواست فوراً مجوز رسانه‌های محلی در ننگرهار را تمدید کند.

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی طالبان دو هفته پیش مجوز حداقل ۱۴ رسانه را در ولایت ننگرهار به بهانه عدم پرداخت مالیات تعلیق کرد.

فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران، در آستانه سومین سالگرد سقوط حکومت پیشین افغانستان، اعلام کرد که رسانه‌های این کشور با چالش‌های جدی مواجه شده‌اند. این فدراسیون و نهاد همکار آن، تعطیلی مداوم رسانه‌های افغانستان را محکوم کرده و خواستار بازگرداندن مجوزهای فعالیت این رسانه‌ها شده‌اند.

بر اساس اعلامیه فدراسیون بین‌المللی خبرنگاران، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی طالبان به این ۱۴ رسانه هشدار داده است که تا زمان تسویه حساب هزینه‌های سالانه، اجازه فعالیت نخواهند داشت.

در همین حال، انجمن ژورنالیستان آزاد افغانستان اعلام کرده است که رسانه‌ها برای پرداخت هزینه‌ها با چالش‌های بزرگی مواجه هستند. هزینه تمدید مجوز بیش از صدهزار افغانی می‌شود و برخی رسانه‌ها از ده سال پیش نتوانسته‌اند مالیات‌های خود را پرداخت کنند.

در جریان سه سال گذشته ده‌ها رسانه در افغانستان به دلیل محدودیت‌های طالبان تعطیل و هزاران خبرنگار بیکار یا از ترس انتقام طالبان از کشور فرار کرده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم
۱

عضو طالبان: در پنجشیر ۱۴ نفر را کشتم

۲

امیر پنهان قندهار؛ نگاهی به زندگی رهبر طالبان

۳

نماینده پاکستان برای افغانستان در نشست فرمت مسکو شرکت می‌کند

۴

تعلیق فعالیت ردیاب طالبان به‌دلیل استفاده سه گروه مسلح مخالف

۵

طالبان در شمال به نیروهایش دستور آماده‌باش صادر کرده است