• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پاکستان می‌گوید مرحله دوم اخراج مهاجران افغان را 'به‌زودی' آغاز می‌کند

۸ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۸:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

وزیر داخله پاکستان اعلام کرد که این کشور مرحله دوم اخراج مهاجران افغان فاقد مدرک را به زودی آغاز می‌کند. محسن نقوی روز چهارشنبه در دیدار با ایندریکا راتوات، معاون یوناما گفت که هیچ‌کسی اجازه ندارد بدون مدرک اقامت در پاکستان بماند.

روزنامه دان پاکستان روز پنجشنبه، ۸ سنبله گزارش داد وزیر داخله پاکستان در دیدار با معاون دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان، بر نقش سازمان ملل و جامعه جهانی در بازگشت مهاجران افغانستان تاکید کرده است.

در همین حال، دان به نقل از یک منبع خود گزارش داد که در مرحله دوم اخراج مهاجران افغان از پاکستان، مهاجرانی که دارای کارت‌ مخصوص شهروندان افغانستان (Afghan Citizen Card) هستند، نیز اخراج خواهند شد.

براساس آمار کمیساری عالی پناهندگان ملل متحد، حدود ۸۸۰ هزار پناهجوی افغان با کارت مخصوص شهروندان افغانستان در پاکستان زندگی می‌کنند.

دور اول اخراج مهاجران افغان در ماه میزان سال گذشته آغاز شد که حدود ۶۰۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان اخراج شدند.

ایندریکا راتوات، معاون یوناما هم در این دیدار گفته است که سازمان ملل از نزدیک با مقام‌های طالبان روی بازگشت مهاجران افغان کار می‌کند.

براساس آمار سازمان ملل، در حال حاضر ۱.۳ میلیون مهاجر دیگر افغان با کارت‌های پی‌او‌آر(Proof of Registration) در پاکستان زندگی می‌کنند که اخیرا اعتبار آن از سوی حکومت پاکستان برای یک سال دیگر تمدید شد.

علاوه بر این، وزارت خارجه پاکستان ماه گذشته اعلام کرد که حدود ۴۴ هزار افغان در پاکستان در بی‌سرنوشتی به سر می‌برند، در حالی که پرونده‌های مهاجرتی آن‌ها را کشورهایی چون امریکا، استرالیا، بریتانیا، کانادا و آلمان پذیرفته‌اند.

وزیر داخله پاکستان در بخشی از گفت‌وگوهایش با هیات سازمان ملل همچنین گفت که تحریک طالبان پاکستان حملات خود علیه پاکستان را از خاک افغانستان سازماندهی می‌کند. آقای نقوی افزود این حملات «باید متوقف شود.»

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند
۱

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند

۲

جبهه آزادی می‌گوید ۳۷ طالب را در نورستان و کنر کشته است

۳

طالبان مأموریت سرپرست سابق سفارت افغانستان در برلین را به‌عنوان «کارمند محلی» تمدید کرد

۴

درگیری میان نیروهای طالبان و پاکستان در امتداد دیورند

۵

جبهه آزادی از کشتن سه طالب در فیض‌آباد خبر داد