• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فعالان زن اسپانیایی از دولت‌شان خواستند علیه طالبان در دادگاه بین‌المللی کیفری اقدام کند

۱۳ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

گروهی از فعالان زن اسپانیایی از دولت‌شان خواستند از دادگاه‌ بین‌المللی کیفری بخواهد رفتار طالبان با زنان و دختران افغان را «جنایت علیه بشریت» اعلام کند. سازمان «مس دموکراسی» اسپانیا در حال جمع‌آوری امضا است تا این دادگاه سرکوب زنان توسط طالبان را «جنایت علیه بشریت» اعلام کند.

دیپلومات یک رسانه دیجیتال اسپانیایی روز سه‌شنبه (۱۳ سنبله) با نشر این دادخواست نوشت که گروهی از زنان اسپانیایی از دولت این کشور خواستند از دادگاه بین‌المللی کیفری بخواهد رفتارهای سرکوب‌گرانه طالبان با زنان و دختران افغان «جنایت علیه بشریت» معرفی کند.

این فعالان زن اداره طالبان را «رژیم سرکوبگر» خوانده و گفته‌اند طالبان زنان را از حقوق ابتدایی شان محروم کرده است. آنها از دولت‌ها خواسته‌اند علیه محدودیت‌های طالبان اقدام کنند.

این فعالان در متن دادخواست گفته‌اند که اقدامات طالبان علیه زنان برخلاف اساسنامه روم است و باید «جنایت علیه بشریت» اعلام شود. آنها با اشاره به خواست گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور افغانستان گفته‌اند طالبان آپارتاید جنسیتی را برقرار کرده است.

پیش از این، سازمان عفو بین‌الملل روز دوشنبه از کشورهای جهان خواست با امضای دادخواستی علیه نقض حقوق بشر توسط طالبان در افغانستان اقدام کنند. این سازمان بر لزوم پاسخگویی فوری، فشار بر طالبان، حمایت از زنان افغان و رسیدگی به موارد مجازات بدنی تأکید کرد.

طالبان اخیرا با توشیح قانون تازه امر به معروف، صدا و صورت زنان را «عورت» دانست و با این قانون محدودیت‌های بیشتری علیه زنان وضع کرد.

پربازدیدترین‌ها

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند
۱

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند

۲

جبهه آزادی می‌گوید ۳۷ طالب را در نورستان و کنر کشته است

۳

عطامحمد نور به مخالفان طالبان: برای «خوشی بیگانگان» جوانان را به کام مرگ نفرستید

۴

طالبان مأموریت سرپرست سابق سفارت افغانستان در برلین را به‌عنوان «کارمند محلی» تمدید کرد

۵

درگیری میان نیروهای طالبان و پاکستان در امتداد دیورند