• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نجات ۴۰۰ کودک قربانی سوءاستفاده جنسی از اقامتگاه‌های یک نهاد خیریه اسلامی در مالزیا

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۱۱:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

پولیس مالزیا خبر داد که دستکم ۴۰۰ کودک و نوجوان قربانی سوءاستفاده جنسی را از خانه‌های مرتبط با یک نهاد خیریه تحت اداره سازمان بازرگانی اسلامی «اخوان» در این کشور نجات داده است. در این پرونده، ۱۷۱ نفر از جمله شش معلم دینی و مذهبی بازداشت شده‌اند.

رازارودین حسین، بازرس کل پولیس مالزیا روز چهارشنبه ۲۱ سنبله اعلام کرد این افراد در یک عملیات هماهنگ از ۲۰ ساختمان در دو شهر مالزیا بازداشت شدند.

به گفته حسین، در میان کودکان و نوجوانان نجات‌یافته، ۲۰۱ پسر و ۲۰۱ دختر بین یک تا ۱۷ ساله حضور دارند. این کودکان در اقامتگاه‌های خیریه تحت نظارت سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان (GISB) نگهداری می‌شدند.

خدمات و تجارت جهانی اخوان، سازمانی مالزیایی است که در زمینه‌های مختلف از فروشگاه‌ها تا خشک‌شویی‌ها در کشورهایی از جمله اندونزیا، استرالیا، تایلند، سنگاپور، عربستان سعودی، فرانسه و مصر، فعالیت می‌کند.

خبرگزاری رویترز نوشت که این نهاد وابسته به «فرقه اسلامی الارقم» است که فعالیت آن از سال ۱۹۹۴ میلادی در مالزیا ممنوع شد.

سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان با رد ارتباطش با این پرونده، تایید کرد که با این فرقه مرتبط است.

مقام‌های پولیس مالزیا اعلام کردند که کودکان نجات‌یافته، فرزندان کارمندان مالزیایی این شرکت هستند که بلافاصله پس از تولد به اقامتگاه‌ها سپرده شده‌اند.

پولیس اعلام کرد که پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر سوءاستفاده و آزار جنسی در این اقامتگاه‌ها، عملیات نجات کودکان را انجام داده است.

تحقیقات اولیه پولیس نشان می‌دهد این کودکان ابتدا از سوی سرپرستان خود مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند و سپس به آن‌ها آموزش داده شده که به دیگر کودکان در اقامتگاه‌ها تجاوز کنند.

پولیس همچنین اعلام کرد پشت و بازوهای برخی از این کودکان که از دستورات سرپرستان خود سرپیچی کرده‌اند، با قاشق داغ سوزانده شده‌ است.

پولیس افزود: «کودکان و همچنین احساسات مذهبی، برای جلب همدلی عمومی و جمع‌آوری کمک‌های مالی برای این سازمان مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.»

ارقم سال ۱۹۶۸ از سوی شخصی به نام اشعری محمد و چند مسلمان مالایی دیگر تشکیل شد.

دیدگاه این فرقه در مخالفت با رفتار و پوشش غربی بوده و همیشه نگاهی تند نسبت به زنان مالزیایی طرفدار این نوع پوشش داشته است.

ارقم سال ۱۹۹۴ با اتهام ترویج آموزه‌های انحرافی اسلام از سوی دولت مالزیا به شکل رسمی ممنوع شد و بنیان‌گذاران آن به جنوب تایلند گریختند.

اشعری در تایلند بازداشت و به مالزیا بازگردانده شد. او به زندان افتاد و پس از ۱۰ سال حبس، سرانجام در سال ۲۰۱۰ میلادی جان باخت.

سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان که از مجموعه‌های مرتبط با ارقم است، قبلا به سوءاستفاده از کودکان به‌عنوان کارگر متهم شده بود.

این سازمان در آن زمان این گزارش‌ها را تکذیب و اعلام کرده بود با مقام‌های مالزیایی برای حل این مساله همکاری خواهد کرد.

دیدگاه‌های سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان پیش‌تر درباره ازدواج، چندهمسری مردان در میان مسلمانان و تاسیس «باشگاه همسران مطیع» جنجال‌آفرین شده بود.

این باشگاه، گروهی است که از زنان می‌خواهد تا خود را «مانند روسپی‌ها» به همسرانشان تقدیم کنند.

پربازدیدترین‌ها

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد
۱

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد

۲
اختصاصی

طالبان اینترنت فایبر نوری شهروندان کابل را قطع می‌کند

۳

سازمان نی خواهان مداخله ملل متحد و اتحادیه اروپا برای آزادی خبرنگاران از بند طالبان شد

۴

همسایه‌های قنسولگری افغانستان در بن از حضور نماینده طالبان نگران شده‌اند

۵

ریچارد بنت: وضعیت جاری زنان در افغانستان مصداق جنایت علیه بشریت است

•
•
•

مطالب بیشتر

ناو هواپیمابر تئودور روزولت در حال خروج از خاورمیانه و بازگشت به امریکا است

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۶:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

واشنگتن‌پست گزارش داد ناو هواپیمابر یواس‌اس تئودور روزولت که در چند هفته گذشته برای مقابله با حمله احتمالی ایران و نیروهای نیابتی آن به اسرائیل و حافظت از نیروهای امریکایی به خاورمیانه اعزام شده بود، با تصمیم پنتاگون در حال بازگشت به امریکا است.

از زمان آغاز جنگ اسرائیل و حماس در نوار غزه در پاییز سال گذشته، دست‌کم یک ناو هواپیمابر ایالات متحده به طور ثابت در خاورمیانه مستقر بوده است و تنها در دوره‌های کوتاهی، دو ناو هواپیمابر همزمان در این منطقه حضور داشته‌اند.

این ناو هواپیمابر قرار بود سه هفته پیش از خاورمیانه خارج شود اما با دستور لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، مدت استقرار آن در منطقه به مدت کوتاهی تمدید شد تا در این مدت همراه با ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن همزان در این منطقه حضور داشته باشند.

ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن اکنون به همراه چندین ناو جنگی دیگر در خلیج عمان مستقر است، حدود سه هفته پیش وارد خاورمیانه شد.

فرماندهان نظامی ایالات متحده در خاورمیانه استدلال می‌کنند که حضور یک ناو هواپیمابر امریکایی و ناوهای جنگی همراه آن به عنوان یک عامل بازدارنده موثر در منطقه، به ویژه در مقابل جمهوری اسلامی، عمل کرده است.

تا پیش از پاییز گذشته و شروع جنگ غزه، سال‌ها بود که ایالات متحده این حجم از نیروی نظامی دریایی را به منطقه اختصاص نداده بود.

تا پیش از رسیدن ناو هواپیمابر یواس‌اس تئودور روزولت به خاورمیانه، ناو هواپیمابر یواس‌اس دوایت دی آیزنهاور، بیش از ۸ ماه در دریای سرخ مستقر بود و درگیر پاسخگویی به حملات احتمالی علیه اسرائیل و همچنین دفاع از کشتی‌های تجاری و نظامی در برابر حملات حوثی‌های تحت حمایت جمهوری اسلامی در یمن بود.

نیروی دریایی امریکا اعلام کرده است عملیاتی که یواس‌اس دوایت دی آیزنهاور در دریای سرخ انجام داده است، شدیدترین عملیاتی بوده که این نیرو از زمان جنگ جهانی دوم در آن درگیر بوده است.

جابه‌جایی نیروهای امریکایی در خاورمیانه

مقامات امریکایی که به شرط ناشناس ماندن درباره جابجایی نیروها با واشنگتن پست صحبت کردند، گفتند که ناو روزولت که محل استقرار آن سن دیگو است و ناوشکن یواس‌اس دنیل اینوئی عازم منطقه شده‌اند و پنجشنبه ۲۲ سنبله به مقر فرماندهی امریکا در اقیانوس هند می‌رسند.

یواس‌اس راسل، دیگر ناوشکن این گروه ضربت، هم پیشتر خاورمیانه را ترک کرده و عازم دریای چین جنوبی فعالیت می‌کند.

مقامات امریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند هواپیمابر روزولت که محل استقرار آن سن‌دیگو در کالیفرنیا است و ناوشکن یو‌اس‌اس‌ دانیل اینویه قرار است پنجشنبه به منطقه فرماندهی هند و اقیانوس آرام نیروی دریایی ایالات متحده برسند.

یو‌اس‌اس راسل، دیگر ناوشکن این گروه ضربتی، پیش از این خاورمیانه را ترک کرده بود و اکنون در دریای چین جنوبی مشغول عملیات دریایی است.

بنا بر همین گزارش، چندین ناو آمریکایی دیگر نیز اکنون در شرق دریای مدیترانه مشغول گشت‌زنی و عملیات دریایی هستند و دو ناوشکن و زیردریایی موشک‌انداز یواس‌اس جورجیا هم در دریای سرخ مستقر هستند.

پیشتر در ۱۵ اسد سال جاری روزنامه واشنگتن پست گزارش داد دو ناوشکن یواس‌اس لابون» و یو‌اس‌اس کول مستقر در خلیج عمان عازم اسرائیل شده‌اند.

تقویت حضور دریایی امریکا در منطقه پس از کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران

چهار روز پیش از آن هم، در ۱۱ اسد واشینگتن‌پست به نقل از یک مقام امریکایی نوشت که پس از کشته شدن اسماعیل هنیه و فواد شکر، رهبران ارشد حماس و حزب‌الله، ۱۲ کشتی جنگی امریکا عازم خاورمیانه شده و در آن‌جا مستقر شدند.

این کشتی‌ها شامل ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس تئودور روزولت و ناوهای همراهش و همچنین گروه آماده‌باش آمفیبی وُسْپ، شامل سه کشتی با بیش از چهار هزار تفنگدار دریایی و ملوان است.

۱۶ اسد هم روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام پنتاگون گزارش داده بود در آستانه حمله احتمالی جمهوری اسلامی به اسرائیل، امریکا یک گردان هواپیماهای جنگنده اف‌ای-۱۸ را از ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس تئودور روزولت به پایگاه یکی از شرکای منطقه‌ای ایالات‌متحده در منطقه منتقل کرده است.

بنا بر اعلام پنتاگون، یک گردان هواپیماهای جنگنده اف-۲۲ نیز در روزهای آینده به این منطقه اعزام خواهد شد و هدف از اعزام این جنگنده‌ها، کمک به دفاع از اسرائیل و منابع و نیروهای ایالات متحده در منطقه است.

100%

نجات '۴۰۰ کودک قربانی سوءاستفاده جنسی در اقامتگاه‌های یک نهاد خیریه اسلامی' در مالزیا

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۵:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

پولیس مالزیا خبر داد که بیش از ۴۰۰ کودک و نوجوان قربانی سوءاستفاده جنسی را روز چهارشنبه از اقامتگاه‌های یک نهاد خیریه تحت اداره یک سازمان بازرگانی اسلامی نجات داده است. پولیس همچنین گفت ۱۷۱ نفر از جمله معلمان دینی این کودکان بازداشت شده‌اند.

رازارودین حسین، بازرس کل پولیس مالزیا روز چهارشنبه، ۲۱ سنبله گفت این افراد در یک عملیات هماهنگ از ۲۰ ساختمان در دو شهر مالزیا بازداشت شدند.

به گفته آقای حسین، در میان کودکان و نوجوانان نجات یافته ۲۰۱ پسر و ۲۰۱ دختر شامل هستند که از یک تا ۱۷ سال سن دارند. این کودکان در اقامتگاه‌های خیریه زیر کنترول سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان نگهداری می‌شدند.

سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان یک سازمان مالزیایی است که در زمینه‌های مختلف از فروشگاه‌ها تا خشک‌شویی‌ها در مختلف از جمله اندونزیا، سنگاپور، مصر، عربستان سعودی، فرانسه، استرالیا و تایلند فعالیت می‌کند.

رویترز نوشت که این نهاد وابسته به فرقه اسلامی القلم است که فعالیت آن از سال ۱۹۹۴ میلادی در مالزیا ممنوع شده است. خدمات و تجارت جهانی اخوان رابطه‌اش با این فرقه را تایید کرده است.

مقام‌های پولیس مالزیا گفتند که کودکان نجات‌یافته فرزندان کارمندان این شرکت است که بلافاصله پس از تولد به اقامتگاه‌‌ها سپرده شده‌اند.

پولیس گفت پس از آن قدام به نجات کودکان کرد که در ماه جاری گزارش‌های حاکی از سوءاستفاده و آزار جنسی در این اقامتگاه‌ها به دست این نیرو رسید.

تحقیقات ابتدایی پولیس نشان می‌دهد که این کودکان ابتدا از سوی سرپرستان‌شان مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و سپس به آن‌ها آموزش داده شده که دیگر کودکان را در اقامتگاه‌ها مورد تجاوز جنسی قرار دهند.

پولیس همچنین گفته است که شماری از این کودکان که از دستورهای سرپرستان خود سرپیچی کردند، با قاشق داغ پشت‌ و بازوهای‌شان سوزانده شده است.

پولیس گفت: «کودکان و همچنین احساسات مذهبی نیز برای جلب همدلی عمومی و جمع‌آوری کمک‌های مالی برای این سازمان استفاده شده است.»

سازمان خدمات و تجارت جهانی اخوان قبلا به استفاده از کودکان به عنوان کاگر متهم شده بود. این سازمان در آن زمان این گزارش‌ها را تکذیب کرد و گفت که با مقام‌های مالزیا برای حل این مسئله همکاری خواهد کرد.

دیدگاه‌های خدمات و تجارت جهانی اخوان قبلا درباره ازدواج، چندهمسری در میان مسلمانان و تاسیس «بازشگاه همسران مطیع» خبرساز شده بود. «بازشگاه همسران مطیع» گروهی است که از زنان‌ها خواسته خود را «مثل روسپی‌ها» به همسران‌شان بسپارند.

افزایش تدابیر امنیتی کانگرس امریکا برای جلوگیری از تکرار حمله در روز تایید نتایج انتخابات

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۵:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

سرویس مخفی امریکا خبر داد وزارت امنیت داخلی نشست کانگرس در روز ۶ جنوری سال آینده برای تایید نتایج انتخابات را به عنوان «رویداد امنیتی ویژه ملی» معرفی کرد. این اقدام برای جلوگیری از حمله مشابه یورش هواداران ترامپ به کانگرس در ۲۰۲۱ انجام شده است.

معرفی این روز به عنوان «رویداد امنیتی ویژه ملی» به دولت فدرال، ایالتی و محلی در امریکا اجازه می‌دهد که منابع خود را برای انجام یک عملیات امنیتی اخصاص دهند.

این تصمیم همچنین مسئولیت برنامه‌ریزی امنیتی را به سرویس مخفی امریکا واگذار می‌کند.

سرویس مخفی امریکا روز چهارشنبه، ۲۱ سنبله، گفت که این تصمیم در گزارش‌های تحقیقی کانگرس و سازمان‌های ناظر درباره یورش هواداران دونالد ترامپ، به دنبال اعلام نتایج انتخابات ۲۰۲۰ امریکا به ساختمان کانگرس، پیشنهاد شده بود.

پس از باخت دونالد ترامپ در انتخابات پنجم نوامبر ۲۰۲۰ میلادی به جو بایدن، رقیب دموکرات‌اش، رئیس‌جمهور پیشین امریکا از کانگرس خواست که نتایج انتخابات را تایید نکند اما کانگرس به این درخواست توجه نکرد.

در ششم جنوری ۲۰۲۱، نشست مشترک کانگرس برای تایید نتایج انتخابات برگزار شد و هم‌زمان، هزاران نفر از هواداران ترامپ به ساختمان این مجلس حمله و نشست را مختل کردند.

در آن زمان، نیروهای امنیتی که نتوانستند مانع ورود خشونت‌بار هواداران ترامپ به ساختمان کانگرس شوند.

گزارش سی‌ان‌ان از دیده شدن کشتی مشکوک به حمل موشک‌های بالستیک ایران به روسیه در دریای خزر

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۳:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش سی‌ان‌ان، تصاویر ماهواره‌ای که شرکت فناوری‌های مکسر تهیه کرده است نشان می‌دهد یک کشتی باری روسی که مشکوک به حمل موشک‌های بالستیک ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین است، یک هفته پیش در یک بندر روسیه در دریای خزر دیده شد.

این تصاویر ۱۴ سنبله سال جاری در بندر اولیا در آستراخانِ روسیه ثبت شده است. سیستم ردیابی این کشتی باری نشان می‌دهد که آخرین بار ۸ سنبله در بندر امیرآبادِ ایران پهلو گرفته بوده و پس از آن سیستم ردیابی خود را خاموش کرده بود.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سه‌شنبه ۲۰ سنبله اعلام کرد وزارت دفاع روسیه برای حمل موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد از ایران به روسیه از کشتی پورت اولیا ۳ استفاده کرده است.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده با اعلام این‌که «اوایل سپتامبر ۲۰۲۴، روسیه اولین محموله موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد را از ایران دریافت کرد» خبر داد که این وزارتخانه تحریم‌هایی علیه کشتی پورت اولیا ۳ و همچنین سایر کشتی‌ها و چندین فرد ایرانی اعمال کرد.

رابطه نظامی ایران و روسیه پس از آغاز تهاجم به اوکراین در فبروری ۲۰۲۲ نزدیک‌تر شده است. ایران هزاران پهپاد تهاجمی «شاهد» به روسیه تحویل داده و به گفته مقام‌های امریکایی، یک کارخانه پهپاد نیز در روسیه ساخته است.

تصاویر ماهواره‌ای یک روز پس از آن منتشر شد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در لندن گفت که امریکا باور دارد که ارتش روسیه محموله‌هایی از موشک‌های بالستیک فاتح ۳۶۰ از ایران دریافت کرده و احتمالا طی هفته‌های آتی از آن‌ها علیه اوکراینی‌ها استفاده خواهد کرد.

موشک فاتح ۳۶۰ دارای بردی تا ۱۲۰ کیلومتر است و قابلیت حمل محموله‌ای به وزن ۱۵۰ کیلوگرم است. اگرچه وزن این محموله کمتر از بسیاری از بمب‌های هوایی روسیه است، اما برای هدف‌گیری مواضع خط مقدم اوکراین از فاصله دور مفید است و به دلیل بالستیک بودن، بسیار دشوارتر قابل رهگیری است.

بر اساس برآورد موسسه مطالعات جنگ، یک اندیشکده مستقر در واشنگتن، «نیروهای روسیه احتمالا در ماه‌های آینده از موشک‌های ارائه‌شده از ایران برای هدف‌گیری زیرساخت‌های انرژی، نظامی و غیرنظامی اوکراین استفاده خواهند کرد.»

به گفته این اندیشکده، ایران قبلا سلاح‌هایی را از بندرهای امیرآباد و انزلی در دریای خزر به آستراخان در روسیه منتقل کرده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد کشتی پورت اولیا ۳ در سال جاری چندین بار به این دو بندر ایرانی سفر کرده است و از ۶ سپتامبر هم این کشتی، بندر آستراخان را مجددا ترک کرده و به سفر دیگری رفته است.

رئيس‌جمهور سابق پرو در ۸۶ سالگی درگذشت

۲۲ سنبلهٔ ۱۴۰۳، ۰۲:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

آلبرتو فوجیموری، رئيس‌جمهور سابق پرو روز چهارشنبه براثر ابتلا به سرطان در ۸۶ سالگی درگذشت. آقای فوجیموری در دهه ۹۰ میلادی رشد اقتصادی پرو را رهبری کرد اما بعدا به دلیل نقض حقوق بشر در جنگ با شورشیان مائوئیست زندانی شد.

آلبرتو فوجیموری که در یک خانواده مهاجر جاپانی به دنیا آمد، در سال ۱۹۹۰ به عنوان رئیس‌جمهور پرو انتخاب شد.

در دروان حکومت او، ابیمال گوزمان، رهبر جنبش «مسیر درخشان مائوئیست» بازداشت شد. بازداشت گوزمال ضربه‌ای حیاتی به جنبش تحت رهبری او وارد کرد که در دهه ۸۰ میلادی قریب بود دولت وقت پرو را براندازد.

با این حال، پس از آنکه فوجیموری در ۱۹۹۲ با استفاده از تانک‌های نظامی کانگرس پرو را تعطیل کرد و به میل خود اصلاحاتی در قوانین مروبط به بازار آزاد و اقدامات سختگیرانه ضدتروریسم آورد، بسیاری از مردم پرو او را «مستبد» توصیف کردند.

آلبرتو فوجیموری از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ رئیس‌جمهور پرو بود.

او در سال ۲۰۰۰ پس از آن‌که قانون اساسی را به خاطر شرکت در انتخابات تعدیل کرد، بار دیگر رئیس‌جمهور شد. اما مدت کوتاهی پس از آن، در پی انتشار ویدیوهای رسوایی‌های فساد مشاور ارشد و رئیس استخبارات حکومت او، به جاپان فرار کرد.

فوجیموری در سال ۲۰۰۷ در شیلی بازداشت و به پرو تحویل داده شد. بعدا در سال ۲۰۰۹ دادگاه را او را به ۲۵ سال زندان محکوم کرد. در دسامبر ۲۰۲۳ دادگاه فوجیموری را عفو و از زندان آزاد کرد.