• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان می‌گوید بیش از ۱۶۰۰ جریب زمین در ولایت لوگر «امارتی» ثابت شد

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۲:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت عدلیه طالبان می‌گوید بیش از ۱۶۰۰ جریب زمین را در دشت قلعه وزیر در مرکز ولایت لوگر «امارتی» تثبیت کرده است. این وزارت روز سه‌شنبه گفت که برخی اشخاص این زمین‌ها را از حدود ۱۸۰ سال پیش در مالکیت خود داشتند.

روز سه‌شنبه وزارت عدلیه طالبان با نشر اعلامیه‌ای نوشت که کمیسیون جلوگیری از غصب زمین این گروه با بررسی ادعای مالکیت اشخاص «بالای ۱۶۱۲ جریب و ۱۲ بسوه و ۱ بسواسه زمین» واقع دشت قلعه وزیر مربوط مرکز ولایت لوگر، این زمین را امارتی تثبیت کرده و ادعای اشخاص و افراد را باطل اعلام کرد.

به گفته این وزارت این حکم از سوی «محکمه اختصاصی رسیدگی به قضایای زمین‌های غصب‌شده امارتی زون مرکز» صادر شده است.

در اعلامیه آمده که این محکمه با بررسی «دقیق» اسناد و مدارک به این نتیجه رسید که حدود ذکر شده در اسناد با زمین مورد ادعا مطابقت نداشت و اسناد آنان دارای «ثبت محفوظ» نیز نبود. اعلامیه افزوده که تا کنون این زمین‌ها در تصرف دولت بوده و «هیچ گونه تصرفات شخصی» در آن وجود نداشت.

وزارت عدلیه طالبان می‌گوید با ایجاد کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها و استرداد زمین‌های غصب شده به‌دنبال برگرداندن زمین‌های دولتی از «نزد غاصبان و زورمندان و ذوالید غیر شرعی» است و این روند در تمام ولایات افغانستان «به سرعت» ادامه دارد.

این وزارت افزوده که کمیسیون جلوگیری از غصب زمین برای بررسی «زمین‌های امارتی» در چهار زون کشور چهار محکمه اختصاصی و نیز در هر ولایت یک هیئت تخنیکی تشخیص و تثبیت زمین‌های غصب شده دارد که برای رسیدن به این اهداف کار می‌کنند.

این در حالی است که هیچ مرجع بی‌طرف در افغانستان نیست که بتواند به شکایات شهروندانی رسیدگی کند که می‌گویند طالبان به‌زور و با اتکا به قدرتی که از آن برخوردارند، زمین‌های آن‌ها را به نام «امارتی» ثبت و از آنها می‌گیرد.

طالبان زمین‌های دولتی را به نام این گروه ثبت می‌کنند.

طالبان می‌گویند تا کنون زمین‌های زیادی را در مرکز و ولایات به عنوان زمین غصبی ثبت کرده و به مالکیت دولت بازگردانده است.

پربازدیدترین‌ها

طالبان بیش از چهار میلیون جریب زمین را «امارتی» اعلام کرده است
۱

طالبان بیش از چهار میلیون جریب زمین را «امارتی» اعلام کرده است

۲

دو پناهجوی افغان در بریتانیا به اتهام سرقت و قاچاق هزاران موبایل زندانی شدند

۳

جبهه آزادی می‌گوید ۳۷ طالب را در نورستان و کنر کشته است

۴

عطامحمد نور به مخالفان طالبان: برای «خوشی بیگانگان» جوانان را به کام مرگ نفرستید

۵

بریتانیا مسیر تازه اسکان زنان افغان و فلسطینی‌ها را راه‌اندازی می‌کند