• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امریکا: ایران در حال آماده‌سازی برای یک حمله موشکی به اسرائیل است

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۹:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

یک مقام کاخ سفید به رویترز گفت که امریکا نشانه‌هایی در اختیار دارد که نشان می‌دهد ایران در حال آماده‌ شدن برای یک حمله موشکی بالستیک به اسرائیل است. رویترز به نقل از این مقام ارشد نوشت: «امریکا از آمادگی‌های دفاعی اسرائیل برای دفاع از خود در برابر این حمله حمایت می‌کند.»

این مقام امریکایی گفته است که حمله نظامی مستقیم از سوی جمهوری اسلامی علیه اسرائیل، عواقب شدیدی برای ایران به دنبال خواهد داشت.

پربازدیدترین‌ها

طالبان یحیی عنابی را در پنجشیر بازداشت کرد
۱

طالبان یحیی عنابی را در پنجشیر بازداشت کرد

۲
گزارش ویژه

طالبان ارتش خود را به کمک روسیه بازسازی می‌کند

۳

معاون وزیر طالبان: حرف رئیس‌وزرا شنیده نمی‌شود

۴

شورای علمای شیعه: طالبان شماری از مسئولان مساجد و حسینیه‌‌ها را بازداشت کرده است

۵

تشدید آرایش نظامی در بدخشان؛ جمعه فاتح نیروهایش را به حالت آماده‌باش درآورد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

سکوت در مقابل کشته شدن نصرالله؛ وزارت خارجه طالبان حمله اسرائیل به لبنان را محکوم کرد

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۵:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
سکوت در مقابل کشته شدن نصرالله؛ وزارت خارجه طالبان حمله اسرائیل به لبنان را محکوم کرد
100%

وزارت خارجه طالبان حملات اسرائیل به لبنان را خلاف «اصول بین‌المللی و موازین اخلاقی» دانست و محکوم کرد. این وزارت با سکوت در برابر کشته شدن رهبر حزب‌الله لبنان، از کشورهای منطقه و جهان خواست در یک «اقدام جدی و مشترک» جلو تهاجم اسرائیل را بگیرند.

وزارت خارجه طالبان روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای عدم اقدام جدی کشورهای جهان نسبت به «نسل‌کشی در فلسطین» و حملات هوایی اسرائیل در لبنان را غیرقابل توجیه دانست.

در این بیانیه وزارت خارجه طالبان به کشته شدن رهبر حزب‌الله لبنان که در حملات هوایی روز جمعه اسرائیل در جنوب بیروت کشته شد، هیچ اشاره‌ای نشده است.

برخی سکوت طالبان در برابر کشته شدن نصرالله را که یک گروه قدرتمند شیعی مورد حمایت جمهوری اسلامی را رهبری می‌کرد، نشانده نگاه فرقه‌ای این گروه به جنگ لبنان دانسته‌اند.

حزب‌الله لبنان بخشی از «محور مقاومت» مورد حمایت جمهوری اسلامی است که از سوریه تا عراق، یمن فلسطین و لبنان حضور دارند.

این در حالی است که طالبان در برابر ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی سابق حماس در تهران واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد. محمدحسن آخند، رئیس الوزرای طالبان گفت که هدف قرار دادن هنیه نشان می‌دهد که «دشمنان در جنگ به هیچ اصلی احترام ندارند.»

برخلاف طالبان، شماری از کشورهای اسلامی به کشته شدن حسن نصرالله واکنش نشان دادند و برخی از کشورهای متحد حزب‌الله لبنان از جمله ایران و سوریه عزای عمومی اعلام کردند.

در یک هفته اخیر، حدود هفت فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان در حملات هوایی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان کشته شده‌اند.

هرزی هالوی، رئیس ستاد ارتش اسرائیل گفته است: حزب‌الله سر خود را از دست داده و ما باید به ضربات شدید خود علیه این گروه ادامه دهیم.»

پس از کشته شدن حسن نصرالله، اسرائیل روز سه‌شنبه اعلام کرد که نیروهایش برای از بین بردن تاسیسات نظامی حزب‌الله عملیات زمینی «محدود» به جنوب لبنان را آغاز کردند.

شماری از کشورها از جمله روسیه تهاجم زمینی ارتش اسرائیل به لبنان را محکوم کرده و از اسرائیل خواستند نیروهایش را از لبنان خارج کند.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید امسال ۲۲ مورد بیماری فلج کودکان در افغانستان ثبت شده است

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۴:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)
سازمان بهداشت جهانی می‌گوید امسال ۲۲ مورد بیماری فلج کودکان در افغانستان ثبت شده است
100%

سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرد از ۳۱ اسد تا نهم سنبله، سه مورد جدید بیماری فلج کودکان در ولایت‌های قندهار و هلمند ثبت شده است. این سازمان گفته از شروع سال جاری میلادی تاکنون ۲۲ مورد بیماری فلج کودکان در افغانستان، گزارش شده است.

در گزارش سازمان بهداشت جهانی که روز دوشبنه، نهم میزان منتشر شد آمده است که سه مورد جدید بیماری فلج کودکان در افغانستان از ولسوالی‌های میوند و غورک قندهار و ولسوالی نهرسراج هلمند، گزارش شده است.

طبق این گزارش، از شروع سال تاکنون ۲۴ مورد بیماری فلج کودکان «پولیو» در بلوچستان، سند، خیبرپختونخوا، پنجاب و اسلام‌آباد پاکستان، گزارش شده است.

این در حالی است که پارسال تنها شش مورد ابتلا به پولیو در افغانستان و شش مورد در پاکستان گزارش شده بود.

افغانستان و پاکستان تاکنون نتوانسته‌اند بیماری فلج کودکان را ریشه‌کن کنند. با وجود ادامه این چالش‎‌، اخیراً طالبان کارزار واکسیناسیون پولیو در افغانستان را به تعلیق درآورد.

پولیو یک ویروس واگیر است که عمدتاً کودکان زیر پنج سال را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما گفته می‌شود که هر فرد واکسین‌نشده نیز احتمال دارد که به آن مبتلا شود.

منابع در تخار می‌گویند طالبان خبرنگاران را از عکاسی و فیلم‌برداری منع کرده‌ است

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۴:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
منابع در تخار می‌گویند طالبان خبرنگاران را از عکاسی و فیلم‌برداری منع کرده‌ است
100%

منابع در تخار به افغانستان اینترنشنال خبر دادند که طالبان به خبرنگاران این ولایت دستور داده است که دیگر حق فیلم‌برداری و عکاسی را ندارند. به گفته منابع، این دستور به تازگی از سوی ریاست امر به معروف طالبان در تخار صادر شده است.

خبرنگاران محلی در تخار به افغانستان اینترنشنال، گفتند که این محدودیت‌ها مشکلات کار خبررسانی را دشوار کرده است.

طالبان اخیراً پخش زنده برنامه‌های سیاسی در رسانه‌های داخلی را نیز ممنوع کرد و به رسانه‌ها هشدار داد که در صورت عدم رعایت دستورات، با مسئولین و دیگر کارمندان رسانه‌ای برخورد قانونی خواهد کرد.

پیش از این‌ ملا شیرین، والی طالبان در قندهار، به ادارات دولتی و ساکنان این ولایت دستور داده بود که از گرفتن عکس و فیلم از موجودات زنده خودداری کنند.

روسیه از اسرائیل خواست نیروهایش را از لبنان خارج کند

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)
روسیه از اسرائیل خواست نیروهایش را از لبنان خارج کند
100%

روسیه روز سه‌شنبه ضمن هشدار درباره تشدید بیشتر خشونت‌ها در خاورمیانه، از اسرائیل خواست نیروهایش را از لبنان خارج کند. وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای حمله اسرائیل به لبنان را به‌شدت محکوم کرد و از مقام‌های اسرائیلی خواست که فوراً خصومت‌ها را متوقف کنند.

در بیانیه این وزارت از مقام‌های اسرائیل خواسته شده تا نیروهای خود را از خاک لبنان خارج کنند و در جستجوی واقعی راه‌های صلح‌آمیز برای حل مناقشه خاورمیانه باشند.

بیانیه افزوده است: «بدیهی است که چنین اقدامی از سوی رهبری نظامی و سیاسی اسرائیل در پی ترور تعدادی از رهبران حزب‌الله منجر به تشدید بیشتر خشونت‌ها در منطقه خاورمیانه خواهد شد.»

اسرائیل اعلام کرده که واحدهای کماندویی و چتربازان ارتش روز سه‌شنبه به عنوان بخشی از یک تهاجم زمینی «محدود» به لبنان حمله کردند.

طالبان می‌گوید تحمیل 'تروریسم بین‌المللی به نام حقوق زنان' قابل قبول نیست

۱۰ میزان ۱۴۰۳، ۱۳:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)
 طالبان می‌گوید تحمیل 'تروریسم بین‌المللی به نام حقوق زنان' قابل قبول نیست
100%

سخنگوی وزارت امر به معروف طالبان می‌گوید تحمیل «تروریسم بین‌المللی به نام حقوق زنان» برای سایر ملت‌ها قابل قبول نیست. سیف خیبر گفته است که انتقاد سازمان ملل از قانون امر به معروف طالبان برخاسته از «بیماری روحی و روانی» این سازمان است.

سخنگوی وزارت امر به معروف طالبان در یادداشتی در اکس نوشته است که سازمان ملل قانون خود را مطابق میل خود بر ارزش‌های مذهبی و فرهنگی ملت‌ها تحمیل می‌کند.

او می‌گوید که طالبان قانون امر به معروف را در چارچوب دین و ارزش‌های خود ساخته است.

این مقام طالبان خطاب به سازمان ملل گفته است که «یک کودک هم می‌داند که این سازمان حقوق کمتری برای زنان قایل است.» او همچنان پرسیده است که آیا این سازمان قوانین خود را در مطابقت به ارزش‌های دینی و فرهنگی کشورها ساخته است؟

سیف خیبر افزوده که سازمان ملل فرهنگ خود را به عنوان «مجازات ناعادلانه به نام قانون» بر مردم سایر کشورها تحمیل می‌کند.

سیف خیبر اخیرا به عنوان سخنگوی وزارت امر به معروف طالبان معرفی شد. او پرسیده که میان زنان افغان و زنان و کودکان فلسطینی چه تفاوت است که به گفته او، در فلسطین هزاران زن و کودک در حضور این سازمان کشته می‌شوند، اما سازمان ملل صدایش را بلند نمی‌کند.

این درحالی است که سازمان ملل در جریان یک سال گذشته بارها از اسرائیل به دلیل کشتار غیرنظامیان در غزه انتقاد کرده است.

قانون امر به معروف طالبان ماه گذشته از سوی هبت‌الله اخندزاده، رهبر این گروه توشیح شد. این قانو صدا و صورت زنان را عورت دانسته است. بر اساس این قانون، زنان بدون محرم اجازه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی را ندارند و برای بیرون رفتن از خانه باید بدن و صورت خود را به‌طور کامل بپوشانند.

این قانون خشم جامعه جهانی را برانگیخته است. به تازگی بیش از ۲۰ کشور از طالبان خواستند محدودیت‌های تبعیض‌آمیز علیه زنان را حذف کند. آلمان، استرالیا، کانادا و هالند به طالبان هشدار داده‌اند در صورت عدم لغو این محدودیت‌ها از طالبان در دادگاه بین‌المللی دادگستری به اتهام نقض حقوق بشر شکایت می‌کنند.

دبیرکل سازمان ملل از ابتکار این کشورها برای لغو قوانین تبعیض‌آمیز طالبان و محاکمه این گروه پشتیبانی کرده‌ است.