• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شاهدان می‌گویند طالبان یک بیمار روانی را در کابل کشتند

۱۵ میزان ۱۴۰۳، ۱۱:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

منابع گفتند که افراد طالبان روز یکشنبه، ۱۵ میزان، یک بیمار روانی را که مانع ورود آن‌ها به خانه‌اش شده بود، به ضرب گلوله کشتند. به گفته منابعی که شاهد این صحنه بودند، طالبان تلاش داشتند این جوان حدوداً ۲۲ ساله را به زور با خود به پاسگاه‌شان ببرند.

شاهدان گفتند که این اتفاق در کوچه در ۱۳ ناحيه ۱۱ خيرخانه رخ داد. به گفته شاهدان این جوان از مشكلات روانى رنج می‌برد، و زمانی که افراد طالبان بدون اجازه وارد خانه او شدند، او تلاش کرد مانع شود و«با دست خالى» با طالبان درگير شد.

این منابع گفتند: «طالبان بدون حتى يك لحظه فكر و معطلى به اين جوان شليك كرد و در حالى كه می‌خنديد و دشنام می‌داد، می‌‌گفت که سر مجاهدين حمله می‌كند.»

طالبان هنوز درباره این حادثه چیزی نگفته است.

در گذشته نیز مواردی از تیراندازی طالبان به افراد یا رانندگانی که به گفته این گروه از دستور آن‌ها سرپیچی کرده یا به نحوی با افراد این گروه گلاویز شده‌اند، اتفاق افتاده است.

پربازدیدترین‌ها

ظاهر قدیر چگونه در دام افتاد؟
۱

ظاهر قدیر چگونه در دام افتاد؟

۲

کانادا از شهروندانش خواست از سفر به افغانستان خودداری کنند

۳

جبهه مقاومت ملی جانشین حسیب پنجشیری را تعیین کرد

۴

شرکت‌کنندگان کنفرانس پشاور خواستار بازگشایی فوری مسیرهای مرزی افغانستان و پاکستان شدند

۵

حکمتیار از اعضای حزب اسلامی خواست با طالبان قطع رابطه کنند