• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ملل متحد: از هر چهار نفر در افغانستان، سه نفر برای ادامه بقای خود به کشاورزی وابسته‌اند

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۸:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد اعلام کرد که از هر چهار نفر در افغانستان، سه نفر برای ادامه بقای خود به کشاورزی وابسته‌اند. این سازمان گفت در سال جاری میلادی، به ۵۵ هزار و ۷۵۰ خانواده بسته‌های حفاظتی دام کمک کرده است.

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد روز یکشنبه در شبکه اکس نوشت که این بسته‌ها، از حیوانات محافظت و امنیت غذایی برای یک زندگی بهتر را تضمین می‌کند.

این سازمان پیشتر نیز به مناسبت روز جهانی غذا اعلام کرد که از هر سه نفر در افغانستان یک نفر به دلیل شوک‌های اقلیمی و بی‌ثباتی اقتصادی، با ناامنی غذایی مواجه است.

«فائو» گفت: «ما باهم می‌توانیم کشاورزان افغان را برای حفظ معیشت و تغذیه خانواده‌های‌شان توانمند کنیم.»

پربازدیدترین‌ها

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت
۱

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۴

تاجیکستان ۲۵۰ خانواده افغان را اخراج کرد

۵

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

•
•
•

مطالب بیشتر

طالبان در تخار یک زن و یک مرد را پیش چشم مردم شلاق زد

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۸:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

دادگاه عالی طالبان از اجرای حکم شلاق بر یک زن و یک مرد در تخار به اتهام رابطه خارج از ازدواج خبر داد. بر اساس خبرنامه، این افراد روز یکشنبه با ۳۹ ضربه شلاق در ملاء عام مجازات شده‌اند.

در خبرنامه دادگاه عالی طالبان که روز یکشنبه، ۲۹ میزان منتشر شد، آمده است که این زن و مرد بر اساس فیصله دادگاه ابتدایی ولسوالی فرخار، مجازات شده‌اند.

طالبان با وجود مخالفت‌های سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری، مجازات بدنی و شکنجه متهمان را در ملاء عام ادامه داده است.

این گروه تنها در یک هفته گذشته ۳۴ نفر، از جمله زنان، را در ولایت‌های خوست، کنر، لغمان و کابل به اتهامات مختلف پیش چشم مردم شلاق زده است.

'۳۰ هزار' کارمند صحی تحت حمایت یونیسف در افغانستان کار می‌کنند

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۷:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که ۳۰ هزار کارمند صحی تحت حمایت این نهاد در افغانستان کار می‌کنند. یونیسف می‌گوید این کارمندان با مراجعه به خانه‌ها، خدمات صحی لازم برای کودکان ارائه می‌کنند.

شکیبا، یکی از این کارمندان صحی رضاکار یونیسف در بامیان در ویدئویی گفته باعث غرور است که می‌بینم یک کودک دچار سوءتغذیه به حالت عادی خود باز می‌گردد.

صندوق کودکان ملل متحد ماه میزان سال جاری اعلام کرد که امسال ۳۴۳ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه حاد برای درمان در شفاخانه‌های افغانستان بستری شده‌اند.

این سازمان گفت غذای درمانی برای بهبود یافتن کودکان حیاتی است و در افغانستان تنها یونیسف این غذا را تامین می‌کند.

پیشتر سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که ناامنی غذایی به یک بحران در حال گسترش در افغانستان تبدیل شده و هم‌اکنون ۲.۹ میلیون کودک زیر پنج سال با سوءتغذیه مواجه‌اند.

این سازمان گفته بود که ۸۵۰ هزار نفر از این کودکان به سوءتغذیه حاد دچار اند.


منابع: طالبان می‌خواهد تلویزیون‌های دولتی را به رادیو تبدیل کند

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۷:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

منابع به افغانستان اینترنشنال گزارش دادند که طالبان در پی ممنوعیت پخش تصاویر موجودات زنده، تصمیم دارد برخی تلویزیون‌های دولتی را به رادیو تبدیل کند. این منابع می‌گویند احتمالا کارمندان تلویزیون ملی در کابل و ولایت‌ها در این رادیوها جذب خواهند شد.

براساس اطلاعاتی که به افغانستان اینترنشنال رسیده، طالبان در حال راه‌اندازی چند رادیوی جدید است که به دفاع از سیاست‌های این گروه و پخش دیدگاه‌های مذهبی آن خواهد پرداخت.

منابع می‌گویند «رادیو بیان شمال» با تجهیزات آن به نام «رادیو حریت» تغییر نام خواهد داد و نشرات آن توسط استخبارات طالبان مدیریت خواهد شد. همچنین طالبان در نظر دارد رادیویی برای وزارت امور داخله و یک رادیوی دیگر برای ارتش خود فعال کند.

چندین منبع به افغانستان اینترنشنال تأیید کردند که طالبان قصد دارد نشرات تلویزیون ملی افغانستان را متوقف کند و به‌جای آن، «رادیو شریعت» دوباره نشرات خود را آغاز خواهد کرد. این رادیو در دوره اول حکومت طالبان به رهبری ملا عمر یکی از ارگان‌های نشراتی اصلی این گروه بود.

به گفته منابع، یوسف احمدی، رئیس تلویزیون ملی تحت کنترل طالبان، در نشستی با مدیران این رسانه گفته است که توقف نشرات این تلویزیون تصمیم رهبر طالبان است. پیش از این، طالبان نشرات تلویزیون ملی را در قندهار و تخار متوقف کرده بودند.

تلویزیون ملی، به عنوان یک رسانه دولتی، پس از به قدرت رسیدن طالبان به دست این گروه افتاد. در جریان سه سال گذشته، طالبان بسیاری از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی این رسانه را متوقف و کارمندان زن آن را برکنار کرده‌ است.

این تصمیم برای توقف فعالیت رسانه‌های تصویری دولتی پس از آن اعلام شد که سخنگوی وزارت امر به معروف طالبان اعلام کرد این گروه به تدریج قانون منع پخش تصاویر موجودات زنده در رسانه‌ها را اجرا خواهد کرد. این مقام طالبان به خبرگزاری فرانسه گفته بود که اجرای این قانون در برخی از ولایت‌ها آغاز شده است.

طالبان هفت عضو خود را به ظن دست داشتن با داعش «بازداشت کردند»

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۶:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

منابع از تخار به افغانستان اینترنشنال گفتند که طالبان هفت عضو خود را در ولسوالی بهارک این ولایت، به ظن همکاری با داعش بازداشت کردند. بر اساس اطلاعات رسیده، این هفت عضو طالبان از پاسگاه این گروه در دوراهی بهارک بازداشت شدند.

منابع موثق به افغانستان اینترنشنال گفتند که طالبان دوشنبه هفته گذشته، عملیاتی علیه داعش در ولسوالی بهارک راه‌اندازی کرده بودند.

کمیته فنی نظارت و تحلیل شورای امنیت سازمان ملل اخیرا در گزارشی نوشت که «داعش خراسان درصدد کنترول افغانستان است.» زیرا، افغانستان «سرزمینی است که از آن می‌توان به کشورهای همسایه نفوذ کرد و دامنه تهدیدهای تروریستی را به آسیای مرکزی، روسیه و ایران گسترش داد.»

طالبان از فروش زمرد پنجشیر به ارزش بیش از یک‌ونیم میلیون دالر خبر داد

۲۹ میزان ۱۴۰۳، ۰۵:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

ریاست معادن و پترولیم طالبان در پنجشیر خبر داد که در شش ماه نخست امسال، ۳۵ هزار و ۸۷۴ قیراط زمرد را حدود یک میلیون و ۶۱۴ هزار دالر فروخته‌اند. طبق گزارش این ریاست، نزدیک به ۱۶۲ هزار دالر از فروش این زمردها به خزانه طالبان تحویل داده شده است.

خبرگزاری باختر، تحت کنترول طالبان روز شنبه ۲۸ میزان به نقل از این ریاست گزارش داد که این زمردها در شش ماه نخست امسال در بیش از یازده مزایده فروخته شده‌اند.

طالبان با بازگشت به قدرت، بر استخراج و فروش معادن، نفت و گاز و سنگ‌های قیمتی تمرکز کرده‌اند. آنها در سه سال گذشته ده‌ها قرارداد در زمینه‌های مختلف معادن و پترولیم با نهادهای داخلی و خارجی امضا کرده‌اند.

این گروه می‌گوید که با اتکا به درآمدهای داخلی به ویژه معادن می‌تواند منابع مالی حکومت خود را تامین کند.

وزارت معادن و پترولیم طالبان ماه سنبله سال جاری اعلام کرد که طی یک سال اخیر، حدود ۱۷۰۰ محل معدن زمرد در ولایت پنجشیر را ثبت کرده‌اند.