• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر مهاجرت سویدن: مهاجران حامی سازمان‌های تروریستی باید اخراج شوند

۱۱ عقرب ۱۴۰۳، ۰۰:۱۳ (‎+۰ گرینویچ)

یوهان فورسل، وزیر مهاجرت سویدن با اشاره به تظاهرات حامیان غزه که پرچم حزب‌الله و حماس را حمل می‌کردند، گفت پناهجویانی فاقد شهروندی سویدن، در صورت حمایت از سازمان‌های تروریستی باید اخراج شوند. او گفت این حمایت جرمی است که به اخراج منجر می‌شود.

به گزارش رادیو سویدن، حکومت این کشور بررسی‌ نحوه اجرای این اقدام را آغاز کرده است.

این اظهارات پس از نشر گزارش‌هایی مبنی بر حمل پرچم حماس و حزب‌الله در جریان تظاهراتی که در حمایت از مردم غزه در جاده‌های شهر مالمو راه افتاده بود، بیان شد.

سویدن مانند دیگر کشورهای اروپایی حماس و حزب‌الله را گروه‌های تروریستی می‌داند.

یوهان فورسل گفت که غیرمنطقی است کسانی که شهروندی سویدن ندارند، «به ترور ادای احترام» کنند و سپس با اعطای شهروندی سویدن، «پاداش» دریافت کنند.

او افزود: «در اینجا در سویدن آزادی بیان داریم، اما وقتی صحبت از ادای احترام به گروه‌های تروریستی می‌شود، هرگز نمی‌توانیم این عمل را بپذیریم. این افراد نباید در سویدن باشند.»

آنیکا هیروونن، سخنگوی اداره مهاجرت، گفته است که حمایت از سازمان‌های تروریستی باید برای همه شهروندان بدون توجه به وضعیت اقامت آنها ممنوع شود.

پربازدیدترین‌ها

سویدن لغو اقامت دایمی برای پناهجویان را تصویب کرد
۱

سویدن لغو اقامت دایمی برای پناهجویان را تصویب کرد

۲

برادر یک مقام طالبان در هرات کشته شد

۳

جبهه آزادی محتسبان امر به‌معروف طالبان را «هدف مشروع» حملات خود خواند

۴

«سه عضو طالبان»‌ در حمله جبهه آزادی به ریاست امر به معروف هرات کشته شدند

۵

ترامپ می‌گوید رهبر یک «باند جنایتکار» در حمله نظامی امریکا در ونزوئلا کشته شد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

۴۶ نفر در حملات تازه اسرائیل در غزه کشته شدند

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۲۳:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)
 ۴۶ نفر در حملات تازه اسرائیل در غزه کشته شدند
100%

مقام‌های بهداشتی غزه گفتند دست‌کم ۴۶ نفر روز پنجشنبه در حملات اسرائیل به نوار غزه، از جمله در حمله به شفاخانه کمال‌عدوان در شمال این منطقه کشته شدند. ارتش اسرائیل حماس را متهم کرده که از این شفاخانه در بیت لاهیه برای اهداف نظامی استفاده می‌کند.

به گفته ارتش اسرائیل 'ده‌ها تروریست' در این شفاخانه مخفی شده‌اند. مقام‌های بهداشتی و حماس این اتهام را رد می‌کنند.

پزشکان در شفاخانه العدوان گفتند که در حمله دیگری در روز پنجشبنه به دو خانه در اردوگاه نصیرات در مرکز غزه دست‌کم ۱۶ نفر کشته شدند. آنها گفتند که در میان کشته‌شدگان، امدادگران و دو خبرنگار نیز شامل اند.

عید صباح، مدیر بخش مراقبت‌های این شفاخانه به رویترز گفت که برخی از کارکنان شفاخانه پس از حمله اسرائیل دچار سوختگی جزیی شده‌اند.

وزارت بهداشت غزه از همه نهادهای بین‌المللی خواست تا از شفاخانه‌ها و کارکنان صحی در برابر حملات اسرائیل محافظت کنند.

ارتش اسرائیل گفت که نیروهایش بر اساس اطلاعاتی درباره حضور تروریست‌ها و زیرساخت‌های تروریستی در مجاورت این شفاخانه، دست به عملیات زده‌اند.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای پس از حمله روز پنجشنبه گفت: «در جریان این عملیات، مشخص شد که ده‌ها تروریست در شفاخانه مخفی شده‌اند و برخی حتی خود را به عنوان کارکنان شفاخانه معرفی کرده‌اند‌.»

شمال غزه، جایی که اسرائیل در ماه جنوری اعلام کرد که ساختار فرماندهی حماس را نابود کرده است، در حال حاضر کانون اصلی حملات ارتش به این منطقه است. در اوایل این ماه، اسرائیل تانک‌هایی را به جبالیه، بیت حانون و بیت لاهیه فرستاد تا شبه‌نظامیانی را که گفته بود دوباره خود را سازماندهی کرده‌اند، از بین ببرد.

گزارشی درباره تلفات جانی در حمله تازه به شفاخانه العدوان منتشر نشده است.

نیروهای اسرائیلی هفته گذشته به این شفاخانه حمله و برای مدت کوتاهی آن را اشغال کردند. اسرائیل گفت که در این حمله حدود ۱۰۰شبه نظامی مظنون حماس را دستگیر کرده است.

سازمان پزشکان بدون روز پنجشنبه اعلام کرد که یکی از پزشکان این شفاخانه به‌نام محمد عبید شنبه گذشته توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده است.

این سازمان خواستار حفاظت از او و تمام کارکنانی که «تلاش می‌کنند از بیماران مراقبت کنند، [اما] با خشونت وحشتناکی روبرو هستند،» شد.

بر اساس آمارها از بدو تهاجم اسرائیل به غزه تاکنون بیش از ۴۳‌هزار فلسطینی کشته و بیش از ۱۰۰‌هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.

پیشتر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد اگر غزه در محاصره اسرائیل بماند، بازسازی این منطقه ممکن است ۳۵۰ سال طول بکشد.

سازمان ملل بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای تخمین زده که حدود یک چهارم ساختمان‌های غزه ویران شده‌اند.

همچنین، بیش از ۶۶ درصد ساختمان‌ها، از جمله بیش از ۲۰۰ و ۲۷ هزار واحد مسکونی، آسیب دیده‌اند.

هشدار به اسرائیل: منع کمک‌رسانی ملل متحد در غزه توافق تجاری اسرائیل و اروپا را لغو می‌کند

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۲۳:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)
هشدار به اسرائیل: منع کمک‌رسانی ملل متحد در غزه توافق تجاری اسرائیل و اروپا را لغو می‌کند
100%

رئیس شورای اروپا به اسرائیل هشدار داد که تصمیم این کشور برای منع فعالیت آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل در سرزمین‌های فلسطینی، پیامدهای جدی برای روابط تجاری اروپا و اسرائیل دارد. او گفت که این اقدام یک توافق مهم تجاری با اسرائیل را لغو می‌کند.

پارلمان اسرائیل این هفته قانونی را برای منع کار این آژانس، معروف به آنروا، در غزه و کرانه باختری تصویب کرد. اسرائیل این نهاد مهم کمک‌رسانی را به جانبداری از حماس متهم کرده است.

این در حالیست که غزه بیشتر از هر زمانی به کمک‌های بشری نیاز دارد.

چارلز میشل، رئیس شورای اروپا روز پنجشنبه به خبرنگاران در ژنو گفت: «اگر تصمیم پارلمان اسرائیل در مورد ممنوعیت آنروا اجرا شود، مطلقا قابل قبول نیست و تصور می‌کنم که عواقبی از جانب اتحادیه اروپا به دنبال خواهد داشت.»

او گفت: «در سطح سیاسی و در سطح مقام‌های عالیرتبه سیاسی اتحادیه اروپا نظر بر این است که زمان آن فرا خواهد رسید که توافق‌نامه مشارک میان اسرائیل و اتحادیه اروپا بر روی میز قرار گیرد.»

ایرلند پیش‌تر خواستار بازنگری در این توافق‌نامه به دلیل نگرانی از رعایت مسائل حقوق بشری توسط اسرائیل شده بود.

این توافق‌نامه که در سال ۲۰۰۰ لازم‌الاجرا شد، مبنای قانونی تجارت بین دو طرف را فراهم می‌کند.

اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین شریک تجاری اسرائیل است و ۲۸.۸ درصد از کالاهای تجاری این کشور به این اتحادیه در سال ۲۰۲۲ صادر شده بود.

صلیب سرخ فقدان میانجی‌گری برای پایان دادن به ده‌ها درگیری در جهان را محکوم کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۲۳:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)
صلیب سرخ فقدان میانجی‌گری برای پایان دادن به ده‌ها درگیری در جهان را محکوم کرد
100%

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به جنگ در غزه، سودان و برخی کشورهای دیگر گفت هم‌اکنون بیش از ۱۲۰ درگیری مسلحانه در سراسر جهان در جریان است. یک مقام ارشد صلیب سرخ از فقدان اراده سیاسی برای میانجی‌گری و حل درگیری‌ها انتقاد کرد.

پی‌یر کرانبول، مدیر کل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به رویترز گفت: «آنچه امروز به آن نیاز داریم تلاش مجدد برای میانجی‌گری در منازعات است. من در دنیای امروز غیابت میانجی‌ها و مذاکره‌کنندگان را می‌بینم.»

از نظر کرانبول نبود اراده سیاسی برای میانجی‌گری باعث شده است که منازعات در جهان طولانی شود و نیاز به کمک های بشری نیز افزایش یابد. این در حالیست که کشورهای کمک‌کننده نیز از بودجه کمک‌های بشری و بین المللی خود کاسته اند.

این مقام ارشد صلیب سرخ افزود که عدم احترام کشورها و جناح‌های درگیر به حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کرامت انسانی عمیقا نگران‌کننده است.

زلنسکی از واکنش ضعیف متحدانش به اعزام سربازان کوریای شمالی به روسیه انتقاد کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۲۲:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)
زلنسکی از واکنش ضعیف متحدانش به اعزام سربازان کوریای شمالی به روسیه انتقاد کرد
100%

رئیس‌ جمهور اوکراین واکنش «صفر» متحدان غربی کی‌یف به مشارکت نیروهای کوریای شمالی در جنگ اوکراین را محکوم کرد. ولودیمیر زلنسکی روز پنجشنبه گفت که واکنش ضعیف کشورها، روسیه را تشویق می‌کند تا نیروی نظامی بیشتری را به جبهات اعزام کند.

زلنسکی در گفت‌وگو با یک کانال تلویزیونی کوریای جنوبی گفت که مسکو تلاش دارد پیونگ‌یانگ را به اعزام کارشناسان نظامی برای طراحی عملیات رزمی در جنگ اوکراین متقاعد کند.

زلنسکی گفت: «پوتین در حال بررسی واکنش غرب است. من معتقدم که بعد از این واکنش‌ها، پوتین تصمیم می‌گیرد که تعداد نیروها را افزایش دهد. واکنشی که امروز وجود دارد، چیزی نیست، صفر است».

رئیس جمهور اوکراین از اواسط ماه اکتوبر درباره مداخله کوریای شمالی در جنگ اوکراین هشدار داده بود. مقام‌های غربی حضور نیروهای کوریای شمالی در جنگ اوکراین را تشدید بزرگ جنگ خواندند اما اقدامات تلافی‌جویانه یا بازدارنده‌ای انجام ندادند.

نماینده اوکراین در شورای امنیت روز چهارشنبه گفت که سه جنرال کوریای شمالی هزاران نیروی ارتش خلق کوریا را که برای کمک به جنگ اوکراین به روسیه اعزام شده‌اند، همراهی می‌کنند.

روز پنجشنبه معاون نماینده امریکا در سازمان ملل گفت که اطلاعاتی دریافت کرده‌اند که حدود ۸ هزار سرباز کوریای شمالی در منطقه کورسک در جنوب روسیه مستقر شده‌اند.

در ماه‌‌های گذشته نیروهای اوکراینی در اقدام غافلگیرانه وارد این شهر مرزی روسیه شدند و هنوز در آنجا باقی مانده‌اند.

نیویارک تایمز: خامنه‌ای دستور آماده‌سازی برای حمله به اسرائیل را صادر کرده است

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ (‎+۰ گرینویچ)
نیویارک تایمز: خامنه‌ای دستور آماده‌سازی برای حمله به اسرائیل را صادر کرده است
100%

نیویارک تایمز به نقل از سه مقام ایرانی گزارش داد علی خامنه‌ای به شورای عالی امنیت ملی این کشور دستور داده تا برای حمله دیگر به اسرائیل آماده شود. به گفته این مقام‌ها، خامنه‌ای پس از بررسی گزارش میزان خسارات حملات اسرائیل این تصمیم را گرفته است.

به گفته این مقامات، رهبر جمهوری اسلامی پس از بررسی گزارشی مفصل از فرماندهان ارشد نظامی در خصوص میزان خسارات وارد شده به ظرفیت تولید موشکی ایران، سامانه‌های پدافند هوایی اطراف تهران، زیرساخت‌های مهم انرژی و یک بندر اصلی در جنوب، این تصمیم را گرفته است.

نیویارک تایمز به نقل از این سه مقام گزارش داد که خامنه‌ای گفته است که دامنه حمله اسرائیل و تعداد تلفات، دست‌کم چهار نفر از نیروهای نظامی، به قدری زیاد است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و عدم واکنش به این حملات به معنای پذیرش شکست خواهد بود.

بر اساس این گزارش، فرماندهان نظامی در حال تهیه فهرستی از ده‌ها هدف نظامی در داخل اسرائیل هستند، اما احتمالا این حملات پس از انتخابات امریکا صورت خواهد گرفت، زیرا ایران نگران است که افزایش دوباره تنش و هرج و مرج در منطقه به نفع کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق امریکا، باشد.

آکسیوس پیشتر به نقل از دو منبع اسرائیلی گزارش داد که اطلاعات رسیده به دستگاه‌های امنیتی اسرائیل نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی در حال آماده‌سازی برای حمله به اسرائیل است.

بر اساس این گزارش، این حمله از خاک عراق انجام خواهد شد و ممکن است طی روزهای آینده و قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا صورت گیرد.

آکسیوس نوشته اجرای حمله از سمت شبه‌نظامیان طرفدار ایران در عراق و نه مستقیما از خاک ایران می‌تواند تلاشی از سوی جمهوری اسلامی برای جلوگیری از حمله‌ای دیگر از سوی اسرائیل به اهداف استراتژیک در ایران باشد.

به گفته منابع آکسیوس، اطلاعات رسیده به اسرائیل نشان می‌دهد این حمله قرار است از عراق پ با استفاده از تعداد زیادی پهپاد و موشک بالستیک انجام شود.

روز چهارشنبه هم سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع بلندپایه ایرانی گفت ایران در حال برنامه‌ریزی یک پاسخ «قطعی و دردناک» است که احتمالا قبل از انتخابات رُخ خواهد داد.

سی‌ان‌ان نوشت که این اظهارات نشان‌دهنده تغییر سیاست در جمهوری اسلامی، نسبت به تلاش‌های اولیه تهران برای کم اهمیت جلوه دادن شدت حملات اخیر اسرائیل است.