• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع اسرائیلی: ایران در حال آماده‌سازی حمله تلافی‌جویانه به اسرائیل از عراق است

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۹:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

دو منبع اسرائیلی به آکسیوس گفتند ایران در حال آماده‌سازی برای حمله به اسرائیل از خاک عراق است. طبق گزارش، این حمله ممکن است قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا انجام شود. فرمانده کل سپاه پاسداران هم گفت «پاسخ غیرقابل تصوری به اسرائیل خواهیم داد»

همزمان، حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران روز پنجشنبه (دهم عقرب) با اشاره به حمله هوایی اخیر اسرائیل به اهدافی در ایران گفت جمهوری اسلامی «پاسخ غیرقابل تصوری» به اسرائیل خواهد داد.

رسانه امریکایی آکسیوس نوشته اجرای حمله از سمت شبه‌نظامیان طرفدار ایران در عراق و نه مستقیما از خاک ایران می‌تواند تلاشی از سوی جمهوری اسلامی برای جلوگیری از حمله‌ای دیگر از سوی اسرائیل به اهداف استراتژیک در ایران باشد.

به گفته منابع آکسیوس، اطلاعات رسیده به اسرائیل نشان می‌دهد این حمله قرار است از عراق با استفاده از تعداد زیادی پهپاد و موشک بالستیک انجام شود.

روز گذشته سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع بلندپایه ایرانی گزارش داد جمهوری اسلامی در حال برنامه‌ریزی یک پاسخ «قطعی و دردناک» است که احتمالا قبل از انتخابات امریکا خخ خواهد داد.


پربازدیدترین‌ها

طالبان ازدواج کودکان را به رسمیت شناخت
۱

طالبان ازدواج کودکان را به رسمیت شناخت

۲

اصولنامه تفریق طالبان؛ منتقدان می‌گویند طلاق همسر به‌خاطر لمس کردن بستگان «خنده‌دار» است

۳

ترکیه برای «۲۰ هزار افغان» در بخش دامداری ویزای کاری صادر کرده است

۴

فرمان هبت‌الله درباره نکاح اجباری از طریق تماس‌های تلفنی پخش می‌شود

۵

درانی: مشکل افغانستان سیاسی است، نه نژادی و زبانی

•
•
•

مطالب بیشتر

تلفات سیل ویرانگر اسپانیا به ۱۵۸ نفر رسید

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ (‎+۰ گرینویچ)

مقام‌ها اعلام کردند که تلفات سیلاب ویرانگر روز چهارشنبه که مناطق مختلف اسپانیا را درنوردید، به ۱۵۸ نفر افزایش یافته است. طبق اظهارات مقام‌ها، منطقه والنسیا بیشترین آسیب را دیده و دست‌کم ۱۵۵ نفر از قربانیان مربوط به این شهر بزرگ اند.

طبق گزارش‌ها، سیل خرابی‌های گسترده‌ای در جاده‌ها و خطوط آهن به بار آورده است. ساکنان والنسیا اوضاع این منطقه را "کابوس" خوانده‌اند. تیم‌های نجات به جستجو برای افراد مفقود ادامه می‌دهند و ده‌ها سرباز نیز برای کمک به نیروهای امداد در والنسیا اعزام شده‌ اند.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا از شهروندان این کشور خواسته است که به‌دلیل تداوم وضعیت اضطراری در خانه‌های‌شان بمانند.

بر اساس گزارش هواشناسی، تنها در هشت ساعت معادل بارندگی یک سال در بخش‌هایی از والنسیا رخ داد که باعث ترافیک سنگین و زیر آب رفتن زمین‌های کشاورزی شد.

این منطقه که دو-سوم مرکبات اسپانیا را تولید می‌کند، اکنون به شدت آسیب دیده است.

دبیرکل سازمان ملل از کشورهای جهان خواست جلو وقوع «پاکسازی قومی» در غزه را بگیرند

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۶:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت تنها چیزی که از «پاکسازی قومی» در غزه جلوگیری می‌کند، امتناع فلسطینی‌ها از ترک این منطقه و نیز عدم پذیرش پناهندگان از سوی کشورهای عربی است. او تاکید کرد که جامعه جهانی باید در این مورد اقدام کند.

گوترش به روزنامه گاردین گفت: «شاید قصد این باشد که فلسطینی‌ها غزه را ترک و دیگران آن‌جا را اشغال کنند.»

دبیرکل سازمان ملل با قدردانی از شجاعت و پایداری فلسطینیان و عزم جهان عرب، از تلاش‌هایی گفت که برای جلوگیری از واقعی شدن مسئله پاکسازی قومی انجام شده است.

گوترش گفت: «ما هر کاری که بتوانیم انجام خواهیم داد تا به فلسطینی‌ها کمک کنیم در آن‌جا بمانند و از وقوع یک پاکسازی قومی جلوگیری کنیم که ممکن است در فقدان اراده قوی جامعه بین‌المللی رخ دهد.»

اسرائیل اتهامات مربوط به پاکسازی قومی را رد کرده است.

آلمان سه قنسولگری ایران را تعطیل می‌کند

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۳:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت خارجه آلمان روز پنجشبه اعلام کرد که سه قنسولگری ایران را در واکنش به اعدام جمشید شارمهد تعطیل می‌کند. جمهوری اسلامی ایران اخیرا جمشید شارمهد،‌ زندانی آلمانی-ایرانی را اعدام کرد و با محکومیت دولت‌های غربی و نهادهای حقوق بشری مواجه شد.

وزیر خارجه آلمان گفته قنسولگری ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ تعطیل خواهد شد.

جمهوری اسلامی اخیرا جمشید شارمهد، شهروند آلمانی-ایرانی را به اتهام «حملات تروریستی» اعدام کرد.

وزارت امور خارجه آلمان روز سه‌شنبه در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد، سفیر خود را از ایران فراخواند. این وزارت گفت که کاردار جمهوری اسلامی در برلین را نیز احضار و مراتب اعتراض شدید خود را ابراز کرده است.

شارمهد ۶۷ ساله که پیشتر ساکن امریکا بود، در اسد سال ۹۹ در سفری از آلمان به هند، پس از یک توقف سه‌ روزه در دبی، از سوی ماموران جمهوری اسلامی ربوده و به ایران منتقل شد. او در سال ۲۰۲۳ به اتهام «فساد فی‌الارض» به اعدام محکوم شد.

وزیر خارجه ایران در واکنش به احضار سفیر این کشور، گفت که گذرنامه آلمانی برای هیچ‌کس مصونیت نمی‌آورد.

مقام ارشد حماس اعلام کرد که این گروه هرگونه پیشنهاد آتش‌بس موقت در غزه را رد می‌کند

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

طاهر النونو، از رهبران حماس در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت که این گروه با هرگونه پیشنهاد آتش‌بس موقت در نوار غزه مخالف است و خواهان توقف دایمی جنگ است. النونو گفت: «حماس از پایان دایمی جنگ حمایت می‌کند، نه آتش‌بس موقت.»

او می‌گوید پیشنهاد آتش‌بس موقت برای توقف کوتاه جنگ و سپس از سرگیری حملات، موضع حماس را تغییر نمی‌دهد.

این مقام ارشد حماس در عین حال گفت که این گروه تاکنون هیچ پیشنهادی درباره آتش‌بس دریافت نکرده است، اما در صورت دریافت چنین طرحی، پاسخ خواهد داد.

او تاکید کرد که خواسته‌های حماس در چنین طرحی شامل «آتش‌بس دائمی، خروج اسرائیل از نوار غزه، بازگشت آوارگان، ورود کمک‌های انسانی به مقدار کافی و یک توافق جدی برای تبادل زندانیان» است تا به بازسازی این منطقه کمک کند.

آکسیوس دو روز پیش به نقل از سه مقام اسرائیلی گزارش داد که بیل برنز، مدیر سیا، در جلسه‌ای که روز یکشنبه با همتایان اسرائیلی و قطری خود داشت پیشنهاد داد یک توقف ۲۸ روزه در درگیری‌ها در غزه، همراه با آزادسازی حدود هشت گروگان از سوی حماس و آزادسازی ده‌ها زندانی از سوی اسرائیل صورت گیرد.

یک مقام ارشد اسرائیلی به آکسیوس گفت: اسرائیل با یک توقف موقت موافقت خواهد کرد.


شمار جانباختگان سیل در شرق اسپانیا به ۹۵ نفر رسید

۱۰ عقرب ۱۴۰۳، ۱۱:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

اسپانیا روز پنج‌شنبه، ۱۰ عقرب، بار دیگر در بخش‌هایی از منطقه والنسیا هشدار طوفان صادر کرد. این منطقه‌ در روزهای گذشته و پس از سیل‌های مرگبار، دچار خسارات شدیدی شده و تاکنون دست‌کم ۹۵ نفر بر اثر سیل جان خود را از دست داده‌اند.

نیروهای امداد همچنان در حال جست‌وجو در مزارع غرق‌شده و خودروهای گرفتار برای یافتن مفقود‌شدگان هستند.

مقامات محلی هنوز شمار دقیق افراد مفقود شده را اعلام نکرده‌اند اما مارگاریتا روبلس، وزیر دفاع اسپانیا، چهارشنبه شب اعلام کرد تعداد قربانیان ممکن است افزایش یابد.

روز پنج‌شنبه و پس از چند ساعت هوای آرام در اطراف شهر والنسیا، سومین شهر بزرگ اسپانیا، اداره هواشناسی این کشور بالاترین سطح هشدار خود را برای استان کاستلیون صادر کرد و در منطقه شمال‌تر، شهر تاراگونا نیز با هشدار نارنجی مواجه شد.

بارندگی بی‌سابقه و تخریب زیرساخت‌ها

بر اساس گزارش هواشناسان، تنها در هشت ساعت معادل بارندگی یک سال در بخش‌هایی از والنسیا رخ داد که باعث ترافیک سنگین و زیر آب رفتن زمین‌های کشاورزی شد.

این منطقه که دو-سوم مرکبات اسپانیا را تولید می‌کند، اکنون به شدت آسیب دیده است.

واکنش مقامات

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، روز چهارشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی با اشاره به کسانی که در این لحظه هنوز به دنبال عزیزان خود هستند، گفت: «کل اسپانیا با شما گریه می‌کند.»

او خطاب به مردم روستاها و شهرهایی که در فاجعه سیل ویران شده‌اند، تاکید کرد: «ما با هم خیابان‌ها، میدان‌ها و پل‌های شما را بازسازی می‌کنیم.»

کارلوس مازون، رئیس منطقه‌ای والنسیا، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد تعدادی از افراد در مکان‌های غیرقابل‌ دسترس گرفتار شده‌اند.

طوفانی که باعث این بارندگی شد، اکنون به سمت شمال شرقی در حرکت است.

سازمان هواشناسی اسپانیا با انتشار پستی در شبکه اجتماعی اکس اعلام کرد: «طوفان‌های بسیار شدید در این منطقه به‌ویژه در شمال کاستلیون وجود دارد. شرایط جوی نامساعد ادامه دارد! احتیاط کنید و به این منطقه سفر نکنید.»

شهروندان آسیب‌دیده و خسارت به منازل و مزارع

در شهر کوچک یوتیل، که در ۸۵ کیلومتری والنسیا واقع شده است، رودخانه ماگرو سرریز کرد و آب تا ارتفاع سه متر به داخل خانه‌ها نفوذ کرد.

شهردار یوتیل، ریکاردو گابالدون، اعلام کرد که دست‌کم شش نفر در این شهر که عمدتا افراد مسن و ناتوان بوده‌اند، جان باخته‌اند.

اهالی شهر از صبح پنج‌شنبه با استفاده از پمپ‌های آب و تراکتور به پاکسازی منطقه پرداختند.

انکارنا، یک معلم ۶۰ ساله ساکن یوتیل، در حالی که در خیابان سیل‌زده کنار خانه‌اش ایستاده بود، گفت: «غم من برای افرادی است که جان باخته‌اند. این‌ها پس‌انداز و تلاش من بودند، اما ما زنده‌ایم.»

خسارات به دامداری‌ها و نگرانی درباره کمک‌های دولتی

در پی این بارندگی‌ها محصولات کشاورزی در یوتل از بین رفتند و دام‌های بسیاری تلف شدند. خاویر ایرانزو و آنا کارمن فرناندز، دو دامدار ساکن شهر، اعلام کردند که سیل مزرعه پرورش خوک آن‌ها را ویران کرده و ۵۰ خوک آن‌ها غرق شده‌اند.