• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان در تخار یک زن و یک مرد را پیش چشم مردم شلاق زد

۱۴ عقرب ۱۴۰۳، ۰۹:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)

دادگاه عالی طالبان از اجرای حکم ۳۹ ضربه شلاق بالای یک زن و یک مرد در ولسوالی فرخار ولایت تخار خبر داد. این دادگاه روز دوشنبه در خبرنامه‌ای گفت این افراد به اتهام رابطه جنسی خارج از ازدواج، مجازات شده‌اند.

در خبرنامه‌ این دادگاه که روز دوشنبه، ۱۴ عقرب منتشر شد، آمده است که حکم شلاق بر یک زن و یک مرد در صحن شهرداری ولسوالی فرخار ولایت تخار اجرا شده است.

دادگاه عالی طالبان همچنین صبح روز دوشنبه از اجرای حکم شلاق بر یک زن دیگر در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار به اتهام «فرار از خانه» خبر داد.

گزارش اخیر یوناما نشان می‌دهد که این گروه در سه ماه گذشته ۹۵ مرد و ۱۶ زن را به اتهام‌های مختلف در سراسر افغانستان شلاق زده است.

مجازات‌های بدنی که توسط طالبان در افغانستان اجرا می‌شود تنها محدود به شلاق نیست. اخیراً، رئیس عمومی دیوان جزای دادگاه عالی طالبان اعلام کرد که از اگست ۲۰۲۱ تاکنون، پنج نفر در این کشور اعدام شدند و ۳۰ حکم اعدام دیگر در انتظار تأیید نهایی رهبر این گروه است.

پربازدیدترین‌ها

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است
۱

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است

۲

انتظار در پیاده‌روهای کابل؛ کارگرانی که نمی‌دانند فردا نانی خواهند داشت یا نه

۳

تأکید سازمان ملل بر حمایت از مردم افغانستان در برابر بحران‌های انسانی و اقلیمی

۴

ریچارد بنت خواستار توقف اخراج افغان‌ها از اروپا شد

۵
گزارش ویژه

افغان‌ها در تنگنای محدودیت‌های ویزا؛ مسیرهای قانونی سفر یکی پس از دیگری بسته می‌شوند