• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

خلیلزاد: فرصت اجرای کامل توافقنامه دوحه فراهم شده است

۱۷ عقرب ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)

در پی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین این کشور برای افغانستان گفت اکنون فرصت برای اجرای کامل توافقنامه دوحه فرا رسیده است. او می‌گوید که با بازگشت ترامپ، امکان اجرای کامل مفاد توافقنامه دوحه وجود دارد.

در دور اول ریاست جمهوری ترامپ، زلمی خلیلزاد نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان بود. او پس از مذاکره چندین ماهه با طالبان در قطر، توافقنامه دوحه را با این گروه امضا کرد.

در پی امضای این توافقنامه نیروهای بین المللی به رهبری از امریکا از افغانستان خارج و دولت پیشین افغانستان سقوط کرد و طالبان بار دیگر به قدرت بازگشتند.

خلیلزاد پیش از این از عدم پایبندی طالبان به مفاد توافقنامه دوحه انتقاد کرده بود.

گفت‌وگوهای بین‌الافغانی بخشی مهمی از توافقنامه دوحه است. طالبان با امضای توافقنامه دوحه از مذاکره و گفت‌وگو با دولت پیشین خودداری کرد.

سهیل شاهین، رئيس‌ دفتر سیاسی طالبان در قطر گفته که با پیروزی دونالد ترامپ، امکان بهبود روابط میان ایالات متحده و طالبان وجود دارد. سهیل شاهین افزود طالبان انتظار دارد که در دوره ریاست‌ جمهوری ترامپ به رسمیت شناخته شوند.

پربازدیدترین‌ها

مجاهد می‌گوید کمک‌های خارجی «آزادی و اراده» طالبان را محدود می‌کند
۱

مجاهد می‌گوید کمک‌های خارجی «آزادی و اراده» طالبان را محدود می‌کند

۲

مجاهد از تلاش رهبر پیشین طالبان برای مذاکره با داعش پرده برداشت

۳

بازداشت زنان در کابل؛ وزیر عدلیه پیشین از مردم خواست در برابر بازداشت زنان سکوت نکنند

۴

پناهجوی افغان به قتل مردی در لندن اعتراف کرد

۵

روایت گردشگر هندی از تهدیدهای طالبان در سفر انفرادی‌اش به افغانستان