• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

محتسبان امر به معروف طالبان ۱۳ نفر را به ظن "فساد اخلاقی" بازداشت کردند

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۰۸:۴۸ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت امر به معروف طالبان اعلام کرد که محتسبان این وزارت در یک هفته ۱۳ نفر را به اتهام آنچه این گروه "فساد اخلاقی" می‌خواند، بازداشت کرده‌اند. این وزارت گفت ۹ نفر دیگر به اتهام "جادوگری" از سوی این محتسبان بازداشت شده‌اند.

وزارت امر به معروف طالبان با بخش گزارشی در شبکه اکس گفت محتسبان در ولایت‌های دایکندی، کابل، تخار و سرپل ۱۳ نفر را به ظن "فساد اخلاقی" بازداشت کرده و پس از تحقیقات ابتدایی آن‌ها را برای جاری کردن "احکام الهی" به مراجع عدلی و قضایی طالبان سپرده‌اند.

این وزارت اضافه کرده است که محتسبان ۹ نفر دیگر را در ولایت‌های غزنی، بامیان، دایکندی و سرپل به اتهام "جادوگری" بازداشت کرده‌اند. محتسبان طالبان گفته‌اند که این افراد خلاف "شریعت اسلامی" عمل سحر و جادو را ترویج کرده و اختلافات در خانواده‌ها را دامن زده‌اند. مشخص نیست که طالبان به چه اعمالی جادوگری می‌گویند.

این وزارت در ۱۸ جدی نیز از بازداشت ۹ نفر در کابل، مظنون به "فساد اخلاقی" و "قماربازی" خبر داده بود. امر به معروف طالبان گفت این افراد را با اخذ ضمانت، آزاد کرده است.

محتسبان امر به معروف طالبان در سراسر افغانستان با گشت‌های سیار به بازرسی رفتار و کردار شهروندان می‌پردازند. قانون امر به معروف طالبان اختیارات گسترده‌‌ای را به این محتسبان داده است.

پربازدیدترین‌ها

روز جهانی پناهندگان؛ چوپان‌بچه دره‌های غزنی که در کپنهاگن پزشک بخش قلب شد
۱

روز جهانی پناهندگان؛ چوپان‌بچه دره‌های غزنی که در کپنهاگن پزشک بخش قلب شد

۲

افسر ارتش پیشین در مرکز ولسوالی شهرستان دایکندی ترور شد

۳
اختصاصی

زخمی‌ طالبان در جنگ پاکستان در هند درمان می‌شود

۴

از جنگجوی وفادار تا فرمانده سرکش؛ «رهبر طالبان دستور سرکوب جمعه فاتح را صادر کرده است»

۵
اختصاصی

دو مقام طالبان در ژنو دیده شدند

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

دبیرکل سازمان همبستگی جهان اسلام: اسلام آموزش دختران را منع نکرده است

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۰۷:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)
دبیرکل سازمان همبستگی جهان اسلام: اسلام آموزش دختران را منع نکرده است
100%

محمد بن عبدالکریم عیسا، دبیرکل سازمان همبستگی جهان اسلام با اشاره به مخالفت برخی‌ها با آموزش دختران، گفت در اسلام ممانعتی برای آموزش دختران وجود ندارد.

دبیرکل سازمان همبستگی جهان اسلام در نشستی در اسلام‌آباد گفت: ما ملاحظات دینی برخی‌ها را که با استفاده از نام اسلام مانع آموزش دختران می‌شوند، رد می‌کنیم.

او به خبرنگاران در حاشیه نشست آموزش دختران در جوامع اسلامی در پاکستان، گفت: پیام ما به کسانی که مانع آموزش دختران می‌شوند این است که در اسلام چنین محدودیتی وجود ندارد.

دبیرکل سازمان همبستگی جهان اسلام افزود: ما تلاش می‌کیم این پیام را در اعلامیه خود در نشست اسلام‌آباد برجسته کنیم.

نشست دو روزه آموزش دختران در جوامع اسلامی روز شنبه ۲۲ جدی در اسلام‌آباد آغاز شد.

بیش از ۱۵۰ شخصیت بین‌المللی از جمله وزیران، سفیران، دانشمندان و نمایندگان سازمان‌هایی مانند یونسکو، یونیسف و بانک جهانی در این نشست شرکت کرده‌اند.

پاکستان از طالبان نیز برای شرکت در این نشست دعوت کرد اما این گروه از شرکت در این نشست خودداری کرد.

این کنفرانس در شرایطی در پاکستان برگزار می‌شود که طالبان در افغانستان محدودیت‌های شدیدی بر آموزش دختران اعمال کرده‌اند.

افغانستان تحت کنترول طالبان تنها کشور جهان است که آموزش دختران در آن ممنوع است.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در افتتاحیه این نشست گفت: جهان اسلام با چالش‌های عمده‌ای در تامین دسترسی عادلانه به آموزش برای دختران روبه‌رو است. شهباز شریف گفت محروم کردن دختران از آموزش به معنای گرفتن آینده روشن از آنان است.















طالبان از استخدام ۳۰۰ نفر از پنجشیر، تخار و بغلان در ارتش خود خبر داد

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۰۶:۵۱ (‎+۰ گرینویچ)
 طالبان از استخدام ۳۰۰ نفر از پنجشیر، تخار و بغلان در ارتش خود خبر داد
100%

وزارت دفاع طالبان روز یکشنبه ۲۳ جدی از تکمیل روند ثبت‌نام ۳۰۰ نفر در پنجشیر، تخار و بغلان در صفوف ارتش این گروه خبر داد. در خبرنامه وزارت دفاع طالبان آمده است که پس از تکمیل بایومتریک، معاینات صحی و ایجاد حساب بانکی، شماره ثبت ارتش به آن‌ها داده شد.

وزارت دفاع طالبان گفته است که روند استخدام جوانان در تخار و بغلان همچنان ادامه دارد.

فصیح‌الدین فطرت، رئيس ستاد ارتش طالبان ماه سنبله سال جاری هم اعلام کرد که ۳۴۰ جوان از ولسوالی‌های مختلف ولایات پنجشیر و بغلان در صفوف ارتش این گروه استخدام شده‌اند.

او هدف از استخدام این جوانان را «حفظ نظام اسلامی» خواند.

محمد آغا حکیم، والی طالبان در پنجشیر پیشتر گفته بود که این گروه می‌خواهد در آینده‌ای نزدیک از این ولایت دو هزار نفر را در صفوف طالبان استخدام کند. در گزارش تلویزیون ملی که روز چهارشنبه ۷ سنبله منتشر شد، والی طالبان در پنجشیر گفت که قرار است این دو هزار نفر پس از جذب به کابل منتقل شوند.

پنجشیر خاستگاه جبهه مقاومت ملی علیه طالبان است. این جبهه در ۱۵ آگست ۲۰۲۱ همزمان با فرار اشرف غنی، در پنجشیر اعلام موجودیت کرد و تاکنون علیه طالبان می‌جنگد.

مقام‌های طالبان و بلاروس درباره همکاری‌های 'سیاسی و اقتصادی' گفت‌وگو کردند

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۰۵:۵۹ (‎+۰ گرینویچ)
مقام‌های طالبان و بلاروس درباره همکاری‌های 'سیاسی و اقتصادی' گفت‌وگو کردند
100%

وزارت خارجه طالبان روز یکشنبه ۲۳ جدی از سفر لوکا شیویچ، معاون وزارت خارجه بلاروس به کابل خبر داد. در خبرنامه این وزارت آمده است که لوکا شیویچ و شیر محمد عباس استانکزی، معین سیاسی وزارت خارجه طالبان دیدار و درباره همکاری‌های "سیاسی و اقتصادی" گفت‌وگو کردند.

شیر محمد عباس استانکزی سفر این مقام بلاروس به کابل را یک تحول مهم در روابط بلاروس و افغانستان و آغازی برای همکاری های بلندمدت توصیف کرده است.

طبق خبرنامه وزارت خارجه طالبان، لوکا شیویچ در این دیدار گفته که بلاروس خواهان همکاری با افغانستان در زمینه های مختلف است.

حافظ ضیا احمد، معاون سخنگوی طالبان با انتشار این خبرنامه در حساب کاربری خود در اکس گفته است که شیرمحمد عباس استانکزی و لوکا شیویچ توافق کردند که تیم‌های فنی هر دو طرف گفت‌وگوهای خود را در کابل و مینسک انجام دهند.

محموله جدید کمک‌های بشردوستانه ترکیه به هرات رسید

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۰۴:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)
محموله جدید کمک‌های بشردوستانه ترکیه به هرات رسید
100%

سفارت ترکیه اعلام کرد که بیست‌ و یکمین «قطار نیکی» این کشور حامل ۷۲۴ تُن کمک‌های بشردوستانه به هرات رسیده است. این سفارت می‌گوید این کمک‌ها تحت حمایت رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و با کمک سازمان های غیردولتی این کشور به افغانستان ارسال شده است.

سفارت ترکیه درکابل روز شنبه ۲۲ جدی نوشت که این کمک‌های شامل مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز مردم افغانستان است برای بیرون شدن از شرایط سخت فصل زمستان است.

گفته شده که قرار است این کمک‌ها در روزهای آینده به ۳۴ ولایت افغانستان توزیع شود.

در مراسم تحویل کمک‌های بشردوستانه ترکیه، شهاب‌الدین دلاور، رئیس اداره هلال احمر طالبان حضور داشت.

سفارت ترکیه در کابل می‌گوید «قطار نیکی ترکیه» نماید حمایت مردم این کشور از مردم افغانستان است.

بیستمین «قطار مهربانی» ترکیه، حامل بیش از ۶۰۰ تُن محموله کمکی در ۴۳ واگن، در جوزای امسال به افغانستان اعزام شد و ظرف ۱۵ روز به این کشور رسید.

وزیر تجارت طالبان و سفیر ایران در کابل درباره «اتصال چابهار به خط آهن» گفت‌وگو کردند

۲۲ جدی ۱۴۰۳، ۲۳:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)
وزیر تجارت طالبان و سفیر ایران در کابل درباره «اتصال چابهار به خط آهن» گفت‌وگو کردند
100%

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت طالبان، در دیدار با علی‌رضا بیکدلی، سفیر ایران در کابل، درباره گسترش روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور گفت‌وگو کرده است.

طالبان می‌گوید دو طرف درباره «اتصال چابهار به خط آهن» و رفع موانع تجاری میان افغانستان و ایران بحث کردند.

بر بنیاد خبرنامه وزارت صنعت و تجارت طالبان، نورالدین عزیزی و علی‌رضا بیکدلی «پیرامون امضای نقشه راه، اعتمادسازی به سرمایه‌گذاری در افغانستان، کاهش هزینه‌های ترانزیتی و وصل چابهار به خطآهن، تعرفه‌های گمرکی و بانک‌داری» گفت‌وگو کرده‌اند.

هر دو طرف به رفع موانع سرراه افزایش تجارت دو کشور و ملاقات‌های بیشتر تاکید کردند.

ایران شریک اول اقتصادی طالبان است. مقامات ایرانی می‌گویند که حجم روابط بازرگانی افغانستان و ایران، سالانه به چهار میلیارد دالر رسیده‌است.

روابط اقتصادی افغانستان با کشورهای آسیای میانه و چین نیز افزایش یافته است. با این حال، اتاق مشترک بازرگانی افغانستان و پاکستان می‌گوید که سطح مبادلات تجاری میان افغانستان و پاکستان از دو و نیم میلیارد دالر به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.