• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولند از درخواست ترامپ برای افزایش هزینه‌های دفاعی اعضای ناتو حمایت کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۳، ۲۲:۵۱ (‎+۰ گرینویچ)

وزیر دفاع پولند گفت که کشورش از درخواست رئیس جمهور منتخب امریکا برای افزایش هزینه‌های دفاعی کشورهای عضو ناتو به ۵ درصد تولید ناخالص داخلی حمایت می‌کند. پولند در سال ۲۰۲۵ حدود ۴.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی را برای بودجه نظامی‌اش اختصاص داد.

ترامپ بارها از کشورهای عضو ناتو به علت عدم افزایش هزینه‌های نظامی شان انتقاد کرده است.او گفته است که امریکا نمی‌تواند هزینه دفاع اعضای ناتو در برابر تهاجم نظامی احتمالی روسیه را به عهده بگیرد.

ولادیسلاو کاسینیاک کامیز، وزیر دفاع پولند، گفت: «دستیابی به هدف ترامپ حدود یک دهه دیگر طول خواهد کشید.» با این‌حال او تصریح کرد که از ترامپ به‌خاطر تعیین این هدف نباید انتقاد کرد.

درخواست ترامپ از اعضای ائتلاف برای افزایش بیش از دو برابری هزینه‌های دفاعی واکنش‌های متفاوتی را در میان حکومت‌های اروپایی برانگیخته است.

روز گذشته خبرگزاری رویترز به نقل از مقام‌ها و تحلیلگران گزارش داد که اعضای ناتو از پیشنهاد ترامپ برای افزایش هزینه‌های دفاعی حمایت نمی‌کنند.

هرچند رویترز به عضو خاص ناتو اشاره نکرده است، اما گزارش داد که مقامات کشورهای عضو ناتو با افزایش هزینه‌های دفاعی موافق اند، اما رقم پنج درصدی را نپذیرفتند.

احتمالا ۳۲ عضو این ائتلاف نظامی موافق صرف حدود ۳ درصد تولید ناخالص داخلی برای هزینه‌های دفاعی باشند.

پربازدیدترین‌ها

رئیس‌جمهور تاجیکستان خواستار تقویت همبستگی فرهنگی فارسی‌زبانان شد
۱

رئیس‌جمهور تاجیکستان خواستار تقویت همبستگی فرهنگی فارسی‌زبانان شد

۲

یک افغان در امریکا به اتهام حمایت از «تروریسم» بازداشت شد

۳

از «شهید» تا «شر و فساد»؛ طالبان زبان رسانه‌های داخل افغانستان را تغییر می‌دهد

۴
اختصاصی

واشنگتن: خلیلزاد از امریکا نمایندگی نمی‌کند

۵

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند