• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

غیبت دو هفته‌ای حقانی؛ وزیر داخله طالبان برای حج عمره به عربستان سعودی رفته است

۱۶ دلو ۱۴۰۳، ۰۹:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۱:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)

سازمان ملل تایید کرد که سراج الدین حقانی، وزیر داخله طالبان برای انجام مراسم حج عمره به عربستان سعودی رفته است. کمیته تحریم‌های شورای امنیت گفت که منع سفر آقای حقانی را برای ده روز برداشته است و او می‌تواند تا سوم فبروری که دیروز بود، به عربستان سفر کند.

آقای حقانی در راه سفر به عربستان سعودی در امارات متحده عربی با رئیس دولت این کشور دیدار و گفتگو کرد. حدود دو هفته از سفر غیرمنتظره آقای حقانی به امارات و عربستان سعودی می‌گذرد.

این سومین معافیت است که برای حقانی صادر شده است. پیش از این نیز شورای امنیت سازمان ملل به وزیر داخله طالبان برای سفر به امارات متحده عربی و شرکت در مراسم حج در عربستان اجازه سفر صادر کرده بود.

تاکنون روشن نیست که آیا مقام‌های عربستان سعودی در جریان سفر او به این کشور دیدارهای سیاسی داشته‌اند یا نه. اما برخلاف وزیر داخله طالبان، استقبال عربستان سعودی از احمد شرع، رئیس دولت موقت سوریه گرم و گسترده بود.

احمد شرع برای سفر حج به مجوز شورای امنیت نیاز ندارد و تحریم نیست. پیشتر، ایالات متحده جایزه ۱۰ میلیون دالری را که برای سر او گذاشته بود، نیز برداشت. با این حال، جایزه ۱۰ میلیون دالری برای حقانی سر جایش باقیست.

کمیته تحریم شورای امنیت در کنار دادن مجوز سفر به حقانی، به دو وزیر دیگر طالبان از جمله امیر خان متقی، وزیر خارجه و نور محمد ثاقب، وزیر حج و اوقاف این گروه به ترتیب برای سفر به امارات متحده عربی و عربستان مجوز سفر صادر کرده است.

طبق اعلامیه این شورا، متقی از ۲۸ تا ۷ جنوری برای سفر به امارات متحده و شرکت در نشست‌های درباره صلح و ثبات منطقه‌ای اجازه این کمیته را دریافت کرده بود و نور محمد ثاقب نیز از ۱۳ تا ۱۶ جنوری اجازه یافته بود برای شرکت در کنگره حج به عربستان سعودی برود.

متقی در سفری که در ماه جدی به امارات داشت، در کنار دیدار با مقام‌های اماراتی، با ویکرام میسری، معاون وزیر خارجه هند نیز دیدار کرده بود.

پربازدیدترین‌ها

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد
۱

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد

۲

منابع: یک نوجوان پس از باج‌خواهی جنسی در بدخشان خودکشی کرد

۳

رئیس‌جمهور تاجیکستان خواستار تقویت همبستگی فرهنگی فارسی‌زبانان شد

۴

یک افغان در امریکا به اتهام حمایت از «تروریسم» بازداشت شد

۵

از «شهید» تا «شر و فساد»؛ طالبان زبان رسانه‌های داخل افغانستان را تغییر می‌دهد