مقام ایرانی می‌گوید امسال ۳۶ هزار مهاجر افغان از یزد اخراج شدند

مسئول مرکز مهاجران یزد ایران می‌گوید که در جریان سال جاری دست‌کم ۳۶ هزار مهاجر افغان فاقد مدرک اقامت از این استان اخراج شده‌اند. این مقام ایرانی گفت چالش اصلی اخراج مهاجران در سال جاری نبود آمار دقیق از تعداد مجموعی مهاجران در این استان بوده است.

محمد جواد برزگر، مدیر کل مهاجران استان یزد یکشنبه، ۱۹ حوت گفت ورود مهاجران فاقد مدرک اقامت به ایران «از مبدا قطع نشده» و نیروهای امنیتی به‌طور شبانه‌روزی مهاجران فاقد مدرک را بازداشت و به اردوگاه‌ها تحویل می‌دهند.

این مقام محلی جمهوری اسلامی گفت به‌رغم افزایش روند بازداشت و اخراج مهاجران فاقد مدرک اقامت، استان یزد همچنان شاهد ورود مهاجران تازه‌وارد است. او افزود که در حال حاضر روند اخذ نشان انگشت و بایومتریک مهاجران اخراجی جریان دارد که در صورت تغییر نام نیز هویت‌ آن‌ها قابل شناسایی خواهد بود.

محمدجواد برزگر اذعان کرد که برخی از مهاجران پس از تشخیص هویت، شامل ممنوعیت ورود به ایران شده‌اند و این طرح به‌صورت جدی در حال اجراست. او گفت برخی از محدودیت‌های قانونی مانع از اخراج مهاجران دارای مدارک هویتی ایرانی شده است.

این در حالی است که نادر یاراحمدی، رئیس مرکز مهاجران وزارت داخله ایران امروز اعلام کرد که جز شش دسته از مهاجران افغان که در شیوه‌نامه ابلاغ شده درباره شان وضاحت داده شده، دیگر مهاجران از اول حمل اجازه اقامت در ایران را نخواهند داشت.