• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

محمد محقق می‌گوید در سال نو مردم افغانستان از امنیت و آرامش محرومند

۳۰ حوت ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

محمد محقق، از چهره‌های سیاسی افغانستان در پیامی به مناسبت نوروز از وخامت وضعیت حقوق بشری در افغانستان تحت کنترول طالبان ابراز تاسف کرد. او گفت «افغان‌ها حق دارند مانند سایر ملت‌های جهان در آرامش زندگی کنند، اما امروز نه امنیتی مانده و نه آرامشی.»

آقای محقق در پیام ویدیویی افزود که نیمی از جامعه افغانستان، یعنی زنان، از سیاست، اقتصاد، تعلیم و حتی بیرون رفتن از خانه برای امور عادی زندگی محروم شده‌اند.

او با اشاره به موج مهاجرت شهروندان افزود: «ملت ما حق دارند مانند سایر ملت‌های جهان زندگی کنند، در سرنوشت خود دخیل باشند، رای‌شان معتبر باشد و در آرامش زندگی کنند، اما امروز نه امنیتی مانده و نه آرامشی.»

محمد محقق رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان و از مخالفان سیاسی طالبان است. او گفت بیش از سه سال است که مردم افغانستان زیر شدیدترین فشارها زندگی می‌کنند.

او طالبان را یک گروه انحصارگر خواند که با وضع محدودیت‌های فزاینده آزادی‌های مردم افغانستان را سلب و حقوق سیاسی و مدنی آنها را پایمال کرده است.

پربازدیدترین‌ها

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد
۱

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد

۲

ترکیه به‌دلیل تخلفات در روند اخذ تابعیت، شهروندی بیش از شش هزار نفر را لغو کرد

۳

کارشناسان و فعالان: کاهش جنگ در افغانستان به معنای صلح نیست

۴

جبهه مقاومت ملی: ریگستانی محاسبه‌شده وارد میدان شده است

۵
گزارش ویژه

پروژه آمو دریا؛ پشت پرده شکست بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی در حاکمیت طالبان