• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مارشال دوستم: برای تغییر وضعیت افغانستان در سطح ملی و بین‌المللی تلاش می‌کنیم

۱ حمل ۱۴۰۴، ۱۰:۵۲ (‎+۰ گرینویچ)

مارشال عبدالرشید دوستم، رهبر حزب جنبش ملی، در پیامی به مناسبت نوروز گفت که سرنوشت مردم در اثر یک توطئه و سازش، به دست «ظالمین نیابتی» افتاده است. او با بر شمردن برخی از مشکلات افغانستان تاکید کرد که برای تغییر وضعیت، در سطح ملی و بین‌المللی تلاش می‌کند.

آقای دوستم در پیام خود که روز جمعه یکم حمل منتشر شد، نوشت که افغانستان در وضعیت کنونی به عقب می‌رود و در حال نابودی قرار گرفته است.

او در عین حال تاکید کرده که «نهایت تلاش ما را در سطح ملی و بین‌المللی انجام می‌دهیم و هیچگاه آرام نخواهیم بود تا سرنوشت کشور و مردم ما روشن نگردد.»

رهبر حزب جنبش ملی اظهار امیدواری کرده که تلاش‌ها نتیجه مثبت در پی خواهد داشت.

به گفته وی، شروع فصل بهار یکی از معجزه‌ها و نشانه‌‌های اسرار الهی است که هر انسان عاقل را وادار می‌کند تا خود را بازنگری کرده و از گذشته‌های خود تجارب تلخ و شیرین کسب کند، چون به باور او هیچ چیزی در جهان پایدار و ثابت باقی نخواهد ماند.

او می‌گوید بهتر است در هر مقطع زمانی تغییر را در وجود خود زنده کنیم و برای آینده‌ کشور و مردم خویش بهترین راه را انتخاب کنیم.

معاون سابق ریاست جمهوری افغانستان یادآوری کرده که از یک سو بسته شدن مکاتب و دانشگاه‌ها به روی دختران و از جانبی دیگر فقر، بیکاری، عدم مصونیت، شکنجه ،لت و کوپ مهاجرت و فرار میلیون‌ها جوان از افغانستان، کشور را با چالش جدی روبرو کرده است.

عبدالرشید دوستم همچنین تاکید کرده که با همت مردم افغانستان می‌توان از چالش‌ عبور کرد و به همه‌ مشکلات که بر ملت سایه افکنده نقطه پایان گذاشت.

او گفته است حکومت عادل همه شمول با پایه‌های وسیع، بر مبنای آزادی و هم‌پذیری با اشتراک همه اقوام به ارمغان خواهد آمد و در این راه تلاش‌های جدی ادامه دارد.

شماری دیگر از رهبران و جریان‌های سیاسی مخالف طالبان هم در پیام‌های نوروزی‌شان بر پایان «ظلم و استبداد»، «غلبه بر سیاهی» و «فصل سیاه» در افغانستان تاکید کرده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت
۱

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت

۲

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند

۳

دیده‌بان حقوق بشر از پاکستان خواست دانشجویان افغان را اخراج نکند

۴

استخبارات طالبان برای تبلیغ علیه مخالفان بیش از ۷۰ میلیون افغانی اختصاص داده است

۵

مشاوران ترامپ احتمال ادامه جنگ ایران تا سال ۲۰۲۹ را بررسی کرده‌اند