• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یک هیئت عالی رتبه جمهوری اسلامی به هرات سفر کرد

۲۱ حمل ۱۴۰۴، ۲۱:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

هیئتی از مقام‌های جمهوری اسلامی از جمله معاون وزارت خارجه ایران، مدیرکل آسیای جنوبی این وزارت، معاون وزارت راه و شهرسازی و استاندار خراسان جنوبی ایران به هرات سفر کرده است. این مقام‌های جمهوری اسلامی روز پنجشنبه وارد هرات شدند.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایرانی، عبدالله ارجائی، معاون برنامه‌ریزی و تامین منابع وزارت راه و شهر سازی ایران، رسول مهاجر، معاون دیپلوماسی اقتصادی وزارت خارجه، محمد رضا بهرامی، مدیرکل آسیای جنوبی این وزارت، علیرضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل و محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی در ترکیب این هیئت حضور دارند.

بازدید از شهرک صنعتی هرات، خط آهن خواف- هرات و ایستگاه روزنک و نیز دیدار با والی طالبان در هرات از برنامه‌های این هیئت در هرات اعلام شده است.

علاوه بر این، دیدار با مسئولان طالبان و بخش خصوصی «با هدف بررسی توانمندی‌های اقتصادی هرات و گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ایران و افغانستان» از برنامه‌های پیش بینی شده برای این سفر است.

این هیئت پس از هرات به ولایت فراه نیز سفر خواهد کرد و در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه و ایجاد سهولت در انتقال کالا بین ایران و افغانستان برنامه‌هایی خواهد داشت.

پربازدیدترین‌ها

دختر سنی پس از آن‌که طالبان نکاحش با پسر شیعه را فسخ کرد، به زندگی‌اش پایان داد
۱

دختر سنی پس از آن‌که طالبان نکاحش با پسر شیعه را فسخ کرد، به زندگی‌اش پایان داد

۲

اظهارات نماینده افغان‌تبار کانگرس درباره تعامل امریکا با طالبان واکنش‌برانگیز شد

۳

نماینده افغان‌تبار کانگرس از روابط رسمی امریکا و اداره طالبان حمایت کرد

۴

فرمانده جدید طالبان در بدخشان کیست؟

۵

روایت رسانه‌های طالبان از جمعه خان فاتح؛ از فرمانده «وفادار» تا متمرد «غاصب و باج‌گیر»