• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پنتاگون خبر پرواز هواپیمای امریکایی به بگرام را تکذیب کرد

۲۳ حمل ۱۴۰۴، ۰۶:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

یک مقام پنتاگون در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه، گزارش‌ها درباره پرواز یک هواپیمای امریکایی به بگرام را تکذیب کرد. او تاکید کرده که ایالات متحده در بگرام هیچ حضور نظامی ندارد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز پیشتر گزارش‌ها درباره فرود یک هواپیمای نظامی امریکا در بگرام را رد کرد و آن را «تبلیغات برای تخریب اذهان عامه» خواند.

در روزهای گذشته برخی رسانه‌ها گزارش دادند که طالبان پایگاه هوایی بگرام را به ایالات متحده تحویل داده و یک هواپیمایی امریکایی هم در آن فرود آمده است.

پایگاه هوایی بگرام که بزرگترین پایگاه هوایی در نوع خود در افغانستان است، قبل از خروج ایالات متحده، به عنوان یک مرکز استراتژیک کلیدی برای عملیات نظامی ایالات متحده و ناتو عمل می‌کرد.

این پایگاه با تمامی امکانات باقی مانده ارتش امریکا، بیش از سه سال است که تحت کنترول اداره طالبان قرار دارد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا ۱۹ حمل در سخنرانی خود در کمیته ملی جمهوری‌خواه کانگرس گفت به‌دلیل «حماقت» جو بایدن، این پایگاه اکنون در «اشغال» چین است.

ترامپ گفت که در نظر داشت بگرام را نه به‌خاطر افغانستان، بلکه به‌دلیل این‌که با تاسیسات هسته‌ای چین «یک ساعت فاصله دارد»، حفظ کند.

سخنگوی طالبان ماه دلو پارسال گفته بود: «افغانستان مستقل است و خاک خود را در اختیار هیچ کشوری قرار نمی‌دهیم. بگرام در اختیار نیروهای خود ما (طالبان) است، نه چین.»

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: مخالفان طالبان ۸۸ حمله در ۲۱ ولایت انجام داده‌اند
۱

ملل متحد: مخالفان طالبان ۸۸ حمله در ۲۱ ولایت انجام داده‌اند

۲

روایت گردشگر هندی از تهدیدهای طالبان در سفر انفرادی‌اش به افغانستان

۳

دانشجویان می‌گویند ترکیه با وجود پذیرش دانشگاه، به آنها ویزای تحصیلی نمی‌دهد

۴

سخنگوی طالبان: از انتظار خود بیشتر و از انتظار ملت کمتر کار کرده‌ایم

۵

مردان هم‌شانه زنان؛ «زن، زندگی، آزادی» چگونه چهره ایران را دگرگون کرد