• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان از آزادی نزدیک به ۳۰۰ مهاجر افغان از زندان‌های پاکستان خبر داد

۲۶ حمل ۱۴۰۴، ۰۷:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت مهاجرین طالبان روز سه‌شنبه اعلام کرد که ۲۹۶ مهاجر افغان از زندان‌های مختلف پاکستان آزاد شده‌اند. این وزارت گفت که ۲۰۰ نفر این مهاجران از طریق گذرگاه اسپین بولدک و ۹۶ نفر دیگر از طریق تورخم به افغانستان بازگشته‌اند.

آمریت‌های سرحدی گذرگاه‌های مرزی تورخم و اسپین بولدک گفتند که این مهاجران أفغان در پاکستان از ۵ روز تا ۶ ماه را در زندان سپری کرده‌اند.

اخیرا پاکستان روند اخراج مهاجران بدون مدرک قانونی و مهاجران افغان دارنده «کارت شهروندی افغان» را شدت بخشیده است. پاکستان از اوایل ماه اپریل مرحله دوم اخراج مهاجران افغان را آغاز کرد.
روزنامه اکسپرس تریبیون روز گذشته دوشنبه، ۲۵ حمل گزارش داد که از آغاز مرحله دوم اخراج مهاجران بدون مدرک تاکنون تنها از طریق گذرگاه مرزی تورخم ۳۳ هزار و ۲۵۸ مهاجر افغان اخراج شده‌اند.

این رسانه به نقل از مقام‌های پاکستانی نوشت مهاجران افغان به‌طور داوطلبانه به اردوگاه‌های ترانزیتی برای اخراج مراجعه می‌کنند.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۴

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم

۵

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است