• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رواندا در حال مذاکره با واشنگتن برای پذیرش پناهجویان اخراجی از امریکاست

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۵:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

وزیر خارجه رواندا گفت که در مراحل اولیه مذاکرات برای پذیرش پناهجویان اخراجی از ایالات متحده قرار دارد. به گفته الیویه ندوهونگیره «این مذاکرات هنوز به مرحله‌ای نرسیده که بتوانیم بگوییم روند دقیقا چگونه پیش خواهد رفت، اما گفت‌وگوها ادامه دارد.»

رواندا در سال‌های اخیر بارها پیشنهاد داده است که مایل است به عنوان مقصدی برای کشورهای غربی جهت پذیرش مجرمان و پناهجویان اخراجی عمل کند. اقدامی که به گفته منتقدان، تلاشی از سوی پل کاگامه، رئیس‌جمهور رواندا برای کم‌رنگ کردن نقش پررنگ این کشور در نقض حقوق‌بشر است.
رواندا در سال ۲۰۲۲ با بریتانیا توافق‌نامه‌ای برای پذیرش هزاران پناهجو از بریتانیا امضا کرد، اما این توافق‌نامه سال گذشته توسط کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، لغو شد.
حکومت ترامپ به‌طور گسترده‌ای با مهاجرت مقابله کرده و تلاش کرده است برنامه اسکان مجدد پناهندگان ایالات متحده را پس از آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری خود متوقف کند.
حکومت او به‌طور تهاجمی تلاش کرد پناهجویانی را که به‌طور غیرقانونی در امریکا حضور داشتند و سایر اتباع غیر امریکایی را اخراج کند.
آژانس پناهندگان سازمان ملل هشدار داده است که ممکن است برخی از پناهجویانی که به رواندا فرستاده می‌شوند، به کشورهایی که از آن‌ها فرار کرده‌اند، بازگردانده شوند.
ررواندا این ادعاها را رد کرده و آژانس پناهندگان سازمان ملل را به دروغ‌گویی متهم کرده است.

پربازدیدترین‌ها

عفو بین‌الملل و کلیسای پروتستان آلمان از تصمیم دادگاه درباره پناهجویان افغان حمایت کردند
۱

عفو بین‌الملل و کلیسای پروتستان آلمان از تصمیم دادگاه درباره پناهجویان افغان حمایت کردند

۲

جبهه آزادی: پهپادهای طالبان را در فضای تحت کنترول خود در بدخشان سرنگون کردیم

۳

واکنش‌ها به درگیری مخالفان با طالبان در زیباک بدخشان

۴

کاروان نظامی طالبان در مسیر بدخشان هدف «حمله» قرار گرفت

۵

جبهه آزادی از حمله راکتی به کاروان نظامی طالبان در مسیر بدخشان خبر داد

•
•
•

مطالب بیشتر

پوتین دعوت مودی برای سفر به هند را پذیرفت

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۲:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)
100%

کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دعوت نرندرا مودی، نخست‌وزیر هند را برای سفر به دهلی نو پذیرفته است. رهبران هند و روسیه روز دوشنبه، ۱۵ ثور، در یک تماس تلفنی تاکید کردند که روابط دو کشور تحت تأثیر عوامل خارجی قرار نگرفته و همچنان در حال گسترش است.

رئیس‌جمهور روسیه برای شرکت در نشست سالانه هند و روسیه که در اواخر سال جاری برگزار می‌شود، به دهلی نو سفر خواهد کرد.

رندیر جیسوال، سخنگوی وزارت خارجه هند در یادداشتی در شبکه اکس نوشت که پوتین همچنین حمله اخیر به گردشگران در جامو و کشمیر را محکوم کرده است.

جیسوال گفت که رئیس‌جمهور روسیه همچنین حمایت خود از مبارزه هند با تروریسم را اعلام و بر به دادگاه کشاندن عاملان حمله پهلگام تاکید کرد.

یک پژوهش: کودکان مهاجر در مرز شمالی مکسیکو با خشونت، جدایی و ناامنی روبه‌رو می‌شوند

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۱:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

یافته‌‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که کودکان مهاجر در مرز شمالی مکسیکو با خطرات جدایی از خانواده، آزار و اذیت و نبود آموزش روبه‌رو می‌شوند. طبق این پژوهش، کودکان به‌ویژه دختران اغلب ماه‌ها در پناهگاه‌های ناامن و پرازدحام زندگی می‌کنند و از ابتدایی‌ترین حقوق خود محروم می‌مانند.

پژوهش مشترک سازمان‌های نجات کودکان و «طرح بین‌المللی» که براساس مصاحبه با کودکان مهاجر و مراقبان آن‌ها در سه شهر مرزی مهم مکسیکو در سیوداد خوارز، رینوسا و تیخوانا انجام شده، روز دوشنبه، ۱۵ ثور منتشر شد.

این پژوهش نشان می‌دهد که بسیاری از کودکان پس از فرار از خشونت در کشور مبدا در پناهگاه‌های شلوغ و ناامن مکسیکو در معرض خطر قرار می‌گیرند و از حقوق خود محروم می‌شوند.

طبق این پژوهش در سیوداد خوارز تقریبا دو نفر از هر سه کودک همراه با یکی از اعضای خانواده یا سرپرست خود خانه را ترک کرده‌اند اما حدود یک‌سوم از آن‌ها با همراهی فرد دیگری به مکسیکو رسیده‌اند.

در پژوهش آمده است: «این جدایی باعث می‌شود کودکان به‌ویژه دختران بیشتر در معرض خشونت، سواستفاده، قاچاق انسان و جذب اجباری توسط گروه‌های مسلح، قرار بگیرند.»

براساس این پژوهش تعدادکودکان کی بدون همراهی بزرگسالان راهی مکسیکو می‌شوند در سال‌های اخیر به‌گونه چشمگیری افزایش یافته و در سال ۲۰۲۳ میلادی به بیش از ۱۳۷ هزار نفر رسیده است.

یک‌سوم دختران مورد مصاحبه در شهر رینوسا گفتند که بیش از شش ماه در پناهگاه‌های موقت در شرایط پرخطر و دور از آزادی‌های ابتدایی خود زندگی کرده‌اند.

استرلا، دختر هشت ساله در مکسیکو گفت: «وقتی کسی باعث ناراحی مان می‌شد برای اینکه بتوانیم از آن موقعیت فاصله بگیریم می‌گفتیم می‌رویم آب بیاوریم یا به دستشویی برویم.»

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که سه‌چهارم از کودکان مورد مصاحبه پیش از مهاجرت دانش‌آموزش بودند اما اکنون بیش از نیمی از آن‌ها در صنف‌ها حضور ندراند.

رینا گیلانی، مدیر عامل «پلن اینترنشنال» گفت: «کودکان مهاجر هنگام عبور از مرز و رسیدن به مکسیکو به امنیت نمی‌رسند بلکه با ترس بیشتر، انتظار بیشتر و زمان به هدر رفته روبرو می‌شوند.»

این دو سازمان همچنین خواستار اقدام فوری و هماهنگ برای رسیدگی به مشکلات کودکان مهاجر در مکزیک شده‌اند.

وزیران خارجه ایران و پاکستان در اسلام‌آباد دیدار کردند

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۰:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)
100%

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در سفرش به پاکستان با اسحاق دار، وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد. قرار است او با رئيس‌جمهور و نخست‌وزیر پاکستان نیز دیدار و درباره مسائل مربوط به منطقه و تنش‌های جاری بین اسلام‌آباد و دهلی، گفت‌و‌گو کند.

روابط میان دهلی و اسلام‌آباد پس از حمله مهاجمان به گردشگران در منطقه پهلگام در جامو و کشمیر تیره شد و تشدید این تنش‌ها پای وزیر خارجه جمهوری اسلامی را به اسلام‌آباد کشاند.

وزارت خارجه پاکستان روز دوشنبه، ۱۵ ثور، با نشر بیانیه‌ای اعلام کرد: «عباس عراقچی امروز وارد وزارت امور خارجه شد و با استقبال گرم محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، روبه‌رو گردید.»

تاکنون جزئیات بیشتری درباره این دیدار منتشر نشده و وزارت خارجه جمهوری اسلامی نیز در این زمینه بیانیه‌ای صادر نکرده است.

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، پیشتر در گفت‌وگو با خبرنگاران در اسلام‌آباد گفته بود که برای کاهش تنش‌ها در منطقه تلاش خواهد کرد.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، اخیرا در گفت‌وگویی تلفنی با همتای پاکستانی‌ خود آمادگی تهران برای میانجی‌گری با هدف کاهش تنش میان اسلام‌آباد و دهلی را اعلام کرده بود.

کابینه اسرائيل طرح «تصرف کامل» غزه را تصویب کرد

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۰:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)
100%

رسانه‌های اسرائيلی گزارش دادند که کابینه جنگ این کشور طرح تصرف کامل غزه را تصویب کرده است. خبرگزاری رویترز نوشته است که کابینه اسرائيل با تشدید عملیات نظامی در غزه و پیشروی تا تصرف کامل این باریکه موافقت کرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز اعلام کرد طرح تسلط کامل ارتش این کشور بر نوار غزه به تصویب رسیده است.

اسرائيل تایمز نوشت که نتانیاهو در جلسه کابینه گفته که با شماری از کشورها درباره طرح دونالد ترامپ برای جابه‌جایی اجباری فلسطینیان از غزه گفت‌وگو کرده است.

خبرگزاری فرانسه نیز روز دوشنبه نوشت که این طرح که شب‌هنگام تصویب شد، شامل ترغیب ساکنان غزه به ترک محل زندگی‌شان می‌شود.

یک مقام اسرائیلی گفت: «طرح گسترش عملیات شامل تصرف نوار غزه، اشغال اراضی، و انتقال ساکنان غزه به جنوب برای حفظ امنیت‌شان خواهد بود.»

اکثر جمعیت غزه در شمال این باریکه به ویژه در شهر غزه زندگی می‌کنند و در ماه‌های گذشته به دلیل بمباران اسرائیل، بارها از منطقه‌ای به منطقه دیگر آواره شده‌اند.

گزارش‌ها همچنین از موافقت اسرائیل با ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه تحت نظارت یک سازمان بین‌المللی حکایت دارد.

مقام اسرائيلی گفته که است که طرح جدید همچنین شامل انجام حملات نیرومند علیه حماس می‌شود.

همزمان، ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، روز یکشنبه اعلام کرد که ارتش ده‌ها هزار نیروی ذخیره را برای گسترش حمله فرا می‌خواند.

اسرائيل در ۱۸ مارچ، پس از آن‌که تمدید توافق آتش‌بس دو ماهه به بن‌بست رسید، حملات خود به غزه را از سر گرفت. از آن زمان، ارتش اسرائیل به حملات خود در سراسر غزه ادامه داده و به گفته وزارت بهداشت غزه، ۲ هزار و ۴۳۶ نفر در این حملات کشته شده‌اند.

وزارت بهداشت تحت کنترول حماس می‌گوید که از آغاز حملات اسرائيل به غزه پس از حمله هفت اکتبر، ۵۲ هزار و ۵۳۵ فلسطینی کشته شده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران: از هر کشوری علیه ایران تعرض شود، هدف مشروع تلقی خواهد شد

۱۵ ثور ۱۴۰۴، ۱۰:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

سخنگوی وزارت خارجه ایران هشدار داد اگر از خاک کشوری علیه ایران تعرضی صورت بگیرد، آن نقطه هدف مشروع تلقی خواهد. او گفت این واکنش طبق حقوق بین‌الملل خواهد بود. اسماعیل بقائی تأکید کرد ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه ۱۵ ثور در یک نشست خبری گفت با آنگه می‌خواهیم با کشورهای منطقه به ویژه همسایگان روابط خوب داشته باشیم اما در صورت هرگونه تعرض به ایران از خاک کشور ثالث، آن نقطه به‌عنوان یک هدف مشروع در چارچوب حقوق بین‌الملل تلقی خواهد شد.
این اظهارات در حالی مطرح شده که تنش‌های امنیتی در منطقه به‌ویژه با محوریت اسرائیل و تحرکات ایالات متحده افزایش یافته است.
تهران و واشنگتن در هفته‌های اخیر سه دور مذاکرات هسته‌ای برگزار کرده‌اند و دور چهارم این مذاکرات که قرار بود شنبه ۱۳ ثور در رم برگزار شود به تعویق افتاد.
به تعویق افتادن مذاکرات فضای ناپایداری را رقم زده است.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین با رد ادعاها درباره نقش نیابتی ایران در منطقه تأکید کرد:
«ایران نه نایبی در منطقه دارد و نه نیازی به نایب دارد. تنها طرفی که در منطقه نایب یک قدرت دیگر است، اسرائیل است که متاسفانه منطقه ما را دچار ناامنی و آشوب کرده است.»
بقائی در بخش دیگری از سخنانش به مسئله هسته‌ای ایران و فشارهای بین‌المللی اشاره کرد و گفت:
«اگر خواسته امریکا این است که ایران بمب اتم نداشته باشد و در این زمینه صداقت وجود داشته باشد، خیلی از مسائل قابل حل است.»

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا روز گذشته گفت فقط وقتی توافق می‌کند که برنامه هسته‌ای ایران کاملاً برچیده شود. او با این حال گفت آماده است دیدگاه ایران درباره برنامه هسته‌ای غیرنظامی را هم بشنود.