جبهه آزادی میگوید دو جنگجوی طالبان را در قندوز کشته است
جبهه آزادی افغانستان اعلام کرد در حمله به یک ایست بازرسی طالبان در نزدیکی بندر خانآباد قندوز دو عضو این گروه را کشته و یک عضو دیگر را زخمی کرده است. این جبهه نوشت طالبان با ایجاد ایست بازرسی در این منطقه به آزار و اذیت مردم میپرداخت.
جبهه آزادی افغانستان نوشت چریکهایش حوالی ساعت ۸:۰۰ جمعهشب ایست بازرسی طالبان در نزدیکی قرارگاه حوزه چهارم پیشین پولیس قندوز هدف قرار دادند. گفته شده که در این حمله به افراد جبهه و غیرنظامیان آسیبی نرسیده است.
منابع محلی در قندوز جمعهشب به افغانستان اینترنشنال گفتند که صدای انفجار را در نزدیکی بندر خانآباد شنیدهاند. طالبان تاکنون در این مورد ابراز نظر نکرده است.
جبهه آزادی افغانستان یک جریان سیاسی-نظامی مخالف طالبان است که به عملیات نظامی چریکی علیه این گروه میپردازد. این جبهه پیشتر در سومین سالگرد تاسیس خود اعلام کرد که در یک سال گذشته ۸۷ حمله هدفمند را علیه طالبان انجام داده و ۸۲۱ جنگجوی این گروه را کشته است.